Wka

Hur får man någon som hatar dig att gilla dig

Du gillar din fd pojkvän igen, men han hatar dig. Eller du har en crush på en kille som är ständigt betyda för dig. Den "populära" tjejen hatar dig, men du är vänner med sina vänner? Hur får man honom att gilla dig?

Steg

Hur får man någon som hatar dig att gilla dig. Om du sitter nära den här personen i någon av dina klasser i skolan, sedan hjälpa dem med deras arbete.
Hur får man någon som hatar dig att gilla dig. Om du sitter nära den här personen i någon av dina klasser i skolan, sedan hjälpa dem med deras arbete.
 1. 1
  Om du sitter nära den här personen i någon av dina klasser i skolan, sedan hjälpa dem med deras arbete. Om de frågar dig svaret på en fråga, ge dem svaret. Om de inte har någon lunch vid lunchtid, erbjuda sig att ge dem något för din. Om de gör ett skämt att de och deras vänner finner roligt, skratt. You got att spela med och göra vad du kan för dem. Då kommer de att inse att de är beroende av dig för vissa saker och att detta gör att du friends.You mâste smälta in i andra.
 2. 2
  Prova att ringa dem. Du måste ta första steget för att fixa detta brutna vänskap. Bjud in dem till te, gå och se en film, gå på en dubbel datum, vad som helst. Gå ut och prata med varandra, hittar du att du har något gemensamt så småningom. Om de inte kommer att plocka upp telefonen eftersom de fortfarande har ditt nummer i sin telefon och de verkligen inte vill prata med dig, sedan försöka få din mamma / pappa att tala med sin mamma / pappa. Om dina föräldrar är goda vänner då du kommer att se mycket mer av varandra.
 3. 3
  Slutligen, när du ser dem, berömma dem - Deras hår, väska, kläder, skor, allt du kan tänka dig. Vara till hjälp, som om de kommer över till ditt hus, ta deras päls, göra vad de vill göra, titta på vad TV-program de vill titta på, lyssna på vilken musik de vill lyssna på. Och naturligtvis, är antalet en gyllene regel i ganska mycket allt vara artig. "Vill du ha en drink" eller "är du kalla" eller "är du hungrig". Även om han gillar någon annan, försöka bli vän med dem, då din kärlek kanske vill bli vän med dig och kanske hamna gilla dig.

Tips

 • Försök inte för hårt för att imponera på dem. Agera normal och vara dig själv. Det är ärligt talat det bästa sättet. Om du är helt desperat då kanske du borde hitta några andra vänner som du kan lita på eftersom även om du gjorde befriend denna person som du förmodligen inte skulle kunna lita på dem på samma sätt som du litar på dina riktiga vänner.
 • Glöm bara inte - seder och komplimanger.
 • Ytterligare en mycket viktig sak du bör göra är att helt enkelt fråga dem varför de hatar dig och kanske du kan gå från det. Oavsett om det är din stil eller dina skor eller bara för att de inte gillar din personlighet, försöka ändra på det.
 • Du vill vara säker på att detta är någon som du ser en hel del, annars kommer detta inte att fungera.
 • Säg inte dumma saker, eller hon / han kan bli paranoid eller rädd.
 • Om de inte gillar dig, sedan agera som en annan person. Efter en vecka eller så, börjar bli sig själv.
 • Om dina föräldrar inte gillar den här personen, eller deras föräldrar inte gillar dig, kanske de vill inte att du ser varandra så detta kan vara ett slöseri med tid.

Varningar

 • Att försöka imponera på dem även kan verka som om du visar upp.
 • Inte delar några negativa personliga saker om dig själv för att vara "naturliga", kan de se ner på dig. Vara mer positiv och visa dem de bra saker om dig själv - egenskaper som gör att personen vill vara omkring dig mer.