Wka

Hur du gör din kille vän vill träffa dig

Även om du kanske har varit vänner med samma kille för evigt, har du insett nyligen att du vill ta det till nästa nivå med honom. Det kan vara ganska knepigt att flytta ut ur Friend Zone med kille och få honom att se dig som en romantisk utsikter, men det kan göras. För att göra din kille vän vill träffa dig, måste du få honom att se dig i ett nytt ljus och släppa några tips om dina känslor på vägen. Om du vill veta hur du gör din kille vän ser du som flickvän material istället för som hans bästa kompis eller lillasyster, följ dessa steg.

Steg

Hur du gör din kille vän vill träffa dig. Var inte en av killarna.
Hur du gör din kille vän vill träffa dig. Var inte en av killarna.

Ut ur vän zonen

 1. 1
  Var inte en av killarna. Om du har varit vänner med samma kille för en lång tid, då är det troligt att han har vant sig vid att se dig som en av killarna. Vem vet - kanske han till och med glömt bort att du har bröst. Om detta är fallet, måste du ändra sitt perspektiv omedelbart. Det finns några snabba saker du kan göra för att göra det klart att du är en fantastisk och önskvärd kvinna istället för en av hans bros.
  • Var inte alltför vulgärt. Kanske han och hans vänner gör grova skämt, fis ljud, och allt annat är att killar gör. Du ska inte bara inte gå in, men skrynkla näsan och göra det klart att detta beteende är inte OK omkring dig.
  • Häng inte in på alltför många guy aktiviteter. Om du inte verkligen älskar sport, krossning öl, eller gör andra boy-centrala saker, försök att välja bort dessa mestadels dudes-bara äventyr. Istället umgås vid mer lämpliga tillfällen, som när alla dina vänner är ute på en fest eller restaurang.
  • Gör inte pal runt. Det finns en skillnad mellan att röra att flirta och plank runt. Låt inte honom försiktigt pressa dig eller knacka dig som han skulle till en av hans killkompisar. Om han vill engagera sig i icke-flirtig roughhousing, steg bort.
 2. 2
  Var inte hans lillasyster. Det är lätt att falla in i lillasyster roll när du är vän med en kille. Visst kan din kille vän älskar hans riktiga lillasyster och kan vara mycket lojala och skyddande av henne, men om han ser dig som ett syskon, då dina romantiska utsikter kommer närma sig noll. Du bör undvika att ta på lillasyster roll vid alla tidpunkter.
  • Få honom att se att du inte behöver skyddas hela tiden. Visa honom att du inte är ett storögt clueless liten flicka som behöver honom att vaka över dig genom att vara mogen, ansvarsfull och fatta bra beslut. Han kan vilja skydda dig tillräckligt hitintills dig, naturligtvis, men inte så mycket att han känns som om du har ingen myndighet.
  • Låt honom inte rapa, fisa, eller klia sig runt dig. Du är inte en familjemedlem, och han ska inte känna sig alltför bekväm i din närvaro.
 3. 3
  Var inte hans mor. Detta är ännu ett sätt att en tjej kan fastna i vän-zonen med en kille. Han kan komma att se dig som sin mor, flickan som alltid vet bäst, ser ut för honom, och tillrättavisar honom när han har gjort ett misstag. Visst, är hans mor bra för att göra tvätt och ibland dispensering råd, men det är den sista plats där du vill vara med någon du tycker om - om du inte är Norman Bates mamma.
  • Inte agera som om du alltid tar hand om honom. Inte vaka över honom när han dricker för mycket, erbjuda sig att göra sin tvätt, eller varna honom för att han ska fånga en kall om han går ut utan jacka. Du är hans vän, inte hans föräldrar.
  • Tjata inte honom för hans beteende. Ingen kille vill dejta en gnagande tjej - särskilt inte om hon påminner honom om hans mor.
  • Låt honom inte be om för mycket råd. Även om det är bra om han kommer till dig för en specifik anledning, inte faller in i rollen av att vara den som alltid vet vad de ska göra när han är helt borta.
 4. 4
  Var inte hans bästa vän. Om du är hans bästa vän, då blir det särskilt svårt att komma ut ur Friend Zone - men inte omöjligt. Hans bästa vän bör öppna upp till honom om någonting, lyssna till råd om flickor, och bör lämna inget åt fantasin. Tja, det är precis vad du inte bör göra om du vill att han ska se dig som mer än en vän.
  • Öppna inte upp till honom om varje liten sak. Om du berättar för honom allt som är på ditt sinne, kommer han tror bara att du är riktigt goda vänner. Var lite mystisk. Låt vissa saker öppna för fantasin.
  • Lyssna inte på honom prata om andra tjejer. Låt honom inte be om råd om andra tjejer, prata med dig om hur mycket han tycker om en annan tjej, eller ens tala om vilka tjejer han tycker är heta. Det bör inte vara din roll i relationen.

Gör ser honom dig som dejta material

 1. 1
  Lägg lite extra ansträngning i ditt utseende. Om han är van att se dig i en hästsvans och en träningsoverall när du går ut, ändra det. Prova curling håret ibland, börja bära lätt make-up, och bära parfym eller doftande lotion så att du luktar sexig. Har du inte en dramatisk makeover - sakta övergång till ser mer dam som. Om killen retar dig för det, det betyder bara att han märker dig.
  • Du bör se trevligare, men ändå klä sig för tillfället. Om du ska till en avslappnad hänga på din kompis med killen, inte sätta på en balklänning.
  • Ägna mer uppmärksamhet åt ditt hår och makeup. Bär mörkare eyeliner och spendera mer tid grooming håret.
  • Kom ihåg att betona ditt utseende är ett bra sätt att göra killen märker dig, men att du inte ska göra själv ser så annorlunda att du känner dig obekväm. Han borde ändå vill träffa dig för vem du är.
 2. 2
  Imponera honom med ditt självförtroende. Promenad med huvudet högt och rak hållning. Promenad med gör dig mer attraktiv, och de flesta människor dras till förtroendet. Arbetet ser nöjd med hur du ser ut, vem du är och vad du gör. Om du är säker på vem du är, kommer han att märka säkert.
  • Visa att du bryr dig om honom, men gör det klart att du inte bryr dig vad folk tycker. Du är nöjd med vem du är och kommer inte ändra dina värderingar för någon.
 3. 3
  Visa vilken bra flickvän du kan vara. Vad betyder det här? Bara gör ditt bästa för att vara allmänt häftigt att ge honom en smak av vad som skulle vara i butiken om ni två skulle dagen. Utan att vara alltför flickvän-liknande, kan du visa honom vad en rolig, fantastisk person du skulle vara i flickvän rollen.
  • Ha kul med honom. Få honom att skratta och har alltid ett leende på läpparna. De flesta killar tror inte "kul" när de tänker "flickvän", och det är ditt sätt att visa honom hur bra det är att umgås med dig.
  • Vara charmiga. En charmerande person kan lysa upp ett rum och prata med någon på längden. Visa honom att du inte klängig eller blyg genom att kunna göra någon alls skratta eller le.
  • Var kall med sina vänner. Utan att försöka för hårt, bör du göra hans vänner ser att du är en cool, laid-back chick - bara utan att en av killarna.
  • Var inte svartsjuk. Om du är svartsjuk när han är med andra tjejer när du är bara hans vän, då han vet exakt vad som väntar honom, om du ska vara hans flickvän.

Tips om att du vill ha något mer

 1. 1
  Flirta med honom. Tänk på att det kan ta lite tid att övergången från vän-läge i flirt-läge, så lätt in här. Du kan börja flirta genom att hålla din kille blick när han gör ögonkontakt och stå lite närmare honom än du normalt skulle. Sedan kan du flytta in flirta igenom de saker du säger.
  • Flört med ditt kroppsspråk först. Förutom att luta in mot honom, hålla hela din kropp placerad mot honom, och även ge honom en lätt beröring på armen eller axeln om han får dig att skratta.
  • Reta honom i en flirtig sätt. Reta inte honom som du skulle reta din storebror.
  • Prata lite mjukare. Gör honom luta i att höra dig.
 2. 2
  Visa intresse för honom. Du kan börja låta din vän vet att du gillar honom bara genom att visa mer av ett intresse för honom. Låt honom veta att du märker honom när han går in i ett rum och tar sig tid att ställa frågor till honom om hans dag och livet. Här är några sätt att visa att du är intresserad av killen som mer än en vän:
  • Var uppmärksam på honom när han går in i ett rum. Utan att vara alltför uppenbart, le och hälsa honom att låta honom veta att du är glad att han är där.
  • Vet vad som händer i hans liv. Fråga om viktiga tester, spel, händelser och annat som är på hans schema utan att vara för nyfiken.
  • Be om hans åsikt om saker som aktuella händelser eller rekommendationer film. Visa att vad han tycker är viktigt för dig.
 3. 3
  Försök bjuda ut honom till en pseudo-datum. Istället för att fråga ut honom, bara initiera en tillfällig vän kaféet på en mer intim nivå. Om du är van att gå ut i grupp, se om han vill umgås ensam utan att det verkar som en riktig dejt. Bjud ut honom till en film du har båda velat se en konsert, eller en ny restaurang. Du kan även ta ett par vänner tillsammans om det gör dig att känna dig mer bekväm.
  • Gör inte en stor sak om att be honom att umgås. Du är bara vänner, eller hur? Om du verkar nervös eller nervös när du ber honom, kommer han att känna nervös eller förvirrad.
 4. 4
  Berätta för honom hur du känner. Om du känner av att han gillar dig, men kommer inte att göra ett drag, eller om du bara känner dig otålig, då kan det vara dags att. Gör inte en stor sak om det eller ta honom till en romantisk restaurang för att leverera nyheter. Vänta bara tills du är ensam och prata om hur mycket du gillar din vänskap. Sedan gå vidare med att säga att du vill ta det till nästa nivå.
  • Om han håller, sedan fira. Men var försiktig - inte rusa in i saker för fort om du inte vill sätta din stora vänskap i fara.
  • Var inte besviken om han inte återvänder dina känslor. Bara fokusera på att hålla huvudet högt och njuta av din vänskap - och vara stolt över dig själv för att vara modiga nog att prova.

Tips

 • Försök att prata om djupa ämnen som han är intresserad i. Men om han inte är intresserad av att diskutera någonting, då inte driva det.
 • Det är inte en fruktansvärd idé att fokusera på att vara en solid vän och underhålla det. Om du är där när han märker hur underbart du är - med integritet, kompetens och vistas-kraft - så han kommer att uppskatta dig ännu mer för att ha varit så hela tiden.
 • Om du är helt osäker, bara sluta försöka och inte texten honom eller prata så mycket. Gör honom längta din uppmärksamhet.
 • Om dessa tips inte fungerar, har du fortfarande din vänskap med honom. Acceptera att det är vad du har för tillfället och vara nöjd med det!

Varningar

 • Många goda vänner har slutat att någon försökt att vara mer än vänner när förhållandet egentligen inte var redo. Kom ihåg att du vill att din relation har en stark grund i vänskap.
 • Om du vet att du inte kan hantera sorg, försök att bara tänka på honom som en nära vän. Detta kan hjälpa dig att undvika vänskap breakups eller känsla som om ingen tycker om dig.