Wka

Hur får pojken du gillar att gå från total främling, till vän, till pojkvän

Det är inte lätt att få en pojkvän, eller ens en vän som är en kille för den delen. De är kräsen och ibland helt idiotisk. Här är ett par steg för att hjälpa dig att få den där pojken, oavsett om du gillar honom för utseende, personlighet, eller om du verkligen inte är säker på varför du gillar honom, men ni gör.

Steg

Hur får pojken du gillar att gå från total främling, till vän, till pojkvän. Försök att se till att du verkligen gillar den här killen, och om han ens värt din tid.
Hur får pojken du gillar att gå från total främling, till vän, till pojkvän. Försök att se till att du verkligen gillar den här killen, och om han ens värt din tid.
 1. 1
  Försök att se till att du verkligen gillar den här killen, och om han ens värt din tid. Om du letar efter specifika drag i någon, be en vän eller ens ta tiden själv för att se vad den här killen handlar om. Du vill inte slösa din tid på någon som inte är den du tror att han är. Vad är poängen med det?
 2. 2
  Börja lära känna honom bättre! Spendera lite tid att prata med honom: gör ditt mål minst en gång varannan dag. Du vill inte verka besatt, men du vill inte verka alltför rädda för att prata med honom heller.
 3. 3
  Hitta gemensamma intressen. Har du både musik love Rock? Vad sägs om basket? Det är alltid bra att veta vad den här killen är intresserad av, och även om du inte kan hitta något ni har gemensamt, försöka få intresserade av vad han gillar. Vem vet? Han kanske inte hamna gilla dig, men du kan hitta en ny hobby.
 4. 4
  Skämtar är alltid kul. Få honom att skratta och känna sig bekväm runt dig. Men se till att du undvika att använda något skämt som kunde såra honom, man vet aldrig vad som kan hända.
 5. 5
  Flirt! Du behöver inte gå överbord, men även enstaka sitter bredvid honom eller komplimanger honom kan ha en enorm inverkan.
 6. 6
  Ställ frågor. Det bästa man kan göra i ett ögonblick av tafatt tystnad. Du kan också starta en konversation som denna, särskilt om du vill få ut av ett ämne än dig själv.
 7. 7
  Fråga dem om de är upptagna under helgen. Kanske med ett par andra personer (Så han inte kommer att tycka det är en dejt.) Gå på bio eller en arkad, eller gå och få lite pizza, (alltid bra eftersom du kan presentera dig själv).
 8. 8
  Ge honom gåvor. Du borde ge honom en födelsedagspresent / julklapp. Inget alltför stor, men.
 9. 9
  När ni har pratat ett tag (ca 2 till 3 veckor) börjar flirta med honom lite mer. Tryck axeln under samtal eller ser honom rakt i ögonen när ni två pratar. (Men inte titta in i hans ögon i en konstig eller besatt blick eller han kommer att vända.)
 10. 10
  När ni börjar umgås oftare, ställa mer personliga frågor om honom, och svara ärligt när han frågar dig om ditt liv (om det inte är något personligt att du inte vill spilla), och vara öppen för honom. Låt honom lära känna dig, men se till att inte ta det för fort. Säg inte honom allt han behöver veta om dig i dina konversationer. Låt honom knapra bort osten och visa honom små godbitar av dig själv. På så sätt får du nya samtal varje gång, och du kommer inte vara tråkigt. Tråkiga ämnen är det gratis sätt att checka ut listan! Och undvika att ligga alltför. Sanningen kommer alltid att finna att det är vägen tillbaka till honom, och det kan sluta pinsamt dig.
 11. 11
  Få honom att vara bekväm omkring dig. Om det bara är ni två, slå upp en konversation nonchalant, låt honom veta att han kan vara bekväm med dig i alla situationer. Det är ett bra sätt att landa honom som din pojkvän. Och alltid finnas där när han behöver dig. Det är inte bara om man vill vara bf / gf, det är för vänner i allmänhet. Men det är fortfarande ett bra tips.
 12. 12
  Om han hade ett ex, ta reda på om han är över henne. Det första du måste ta reda på om huruvida han har fortfarande en eld för hans ex. Om så är fallet, vill du inte honom som en pojkvän. För att ta reda, nonchalant fråga honom. Få honom att prata om alla känslor han har om henne, oavsett om de är bra eller dåligt. Få honom att spotta ut om huruvida han sett henne nyligen, om de fortfarande håller kontakten, etc. Om du tycker att han är över henne, sedan gå vidare till steg två.
 13. 13
  Berätta om ditt ex. Låt honom veta i vaga ordalag att du är 100% över det "person" som bröt ditt hjärta. Killar är mycket lätt avskräckta av kvinnor som fortfarande hängde på ett ex. Kom inte ut som en av dessa kvinnor. Det är det snabbaste sättet att se den här killen som du gillar stannar bara din vän.
 14. 14
  Tips för honom att du är intresserad. Låt din kille vän vet hur mycket du mycket att tänka på honom och hur mycket du tror att han skulle göra en bra pojkvän för någon en dag. Han är nog så vana vid att bli tjatade, förnedrade och mothered av hans ex att det kommer att vara uppfriskande att höra att du tror att han faktiskt skulle göra en fantastisk pojkvän.
 15. 15
  Fråga honom ut på en dag. Men kalla det inte en dag. I dess ställe, bjuda ut honom på bio en kväll som vänner. Om han frågar dig följande helgen och du frågar honom om igen, nästa sak du vet, ni båda kommer att hitta dig själv dejta.
 16. 16
  Text och e-post honom. Skicka honom komiska textmeddelanden och e-post. Det är ett fantastiskt sätt att bygga din vänskap och framtida relation. Killar vill ha kvinnor som de kan vara sig själva med dem. Genom att låta allt hänga ut, du låter honom veta att du är rolig och cool på samma gång.
 17. 17
  Och när ni har hängt ut och slutligen lärt känna en hel del (men inte allt) om varandra, pop frågan, "har du någonsin föreställt oss, du vet," tillsammans "?" Gör detta när ni två är ensamma någonstans, vet du inte om hans svar är sant annars. En hel del av killarna säger "nej" om de är runt sina vänner eftersom de inte vill väcka uppmärksamhet från alla andra. De känns som de är pressade att säga ja, eftersom, ja, deras vänner kommer trasa på dem och köra honom till "nej".
 18. 18
  Om killen säger "Jag tycker inte att jag vill ta oss till nästa nivå just nu." Han betyder, "Du är stor som en vän, jag vill bara inte vara bf / gf just nu." Respektera hans val, och sedan stanna vänner. Agera inte låt ned, eftersom det kommer att skapa en oddness mellan er två, vilket kommer att ställa dig tillbaka till nästan främlingar. Och om en dag, säger han, "Hej, vill du fånga en film med mig? Ni vet, som en dag?" sedan leende (du vet att du har väntat!) och säga, "Jag trodde aldrig du skulle fråga." och bita dig i läppen. Bita på läppen ger dig en blick av spänning och ångest som är en bra look, för då killen vet att du är nervös också.
 19. 19
  Och om killen säger ja första gången, vara coolt om det. Gör samma sak "bita läppen" rutinen. Och, om han går in för kyssen, njuta av varje ångande ögonblick av det. Du kan inte säga att du inte har känt honom länge nog, eftersom du har, som en vän. Det ger dig automatiskt rätt att kyssa honom rätt när han frågar ut dig. Men inte kyssa honom först, låt honom sköta värdskapet, och sedan, efter några datum, kan du göra de första stegen alla du vill.
 20. 20
  Om han inte gillar dig, ta det inte personligt. Det finns fler fiskar ute i havet. Du kommer att upptäcka att en kille someday!

Tips

 • Var uppmärksam på vad han säger, och inte glömma allt. Är det inte irriterande när du berätta för någon din födelsedag är ett visst datum, och nästa dag de frågar när din födelsedag är?
 • Om du är väldigt blyg, så fråga en av dina vänner att hjälpa, bara inte verka desperat. vad du än gör, inte agera som om du inte vill prata med honom!
 • Ställ inte frågor som kan besvaras med ja eller nej eller du kommer aldrig att ha en riktig konversation.
 • Bara slappna av och ha kul med din dejt.
 • Du kan se till att du inte ser alltför desperat genom att chatta / flirta lite med andra killar, men om du tror att han gillar dig detta är en liten elak och han kunde ge upp på dig.
 • Bara vara ärlig och öppen. I relationer, alltid vara ärlig och öppen. Berätta för honom hur du känner. Det var allt.
 • Om han frågar dig om du gillar honom då säga ja mjukt och när ingen är runt inte av din eller hans vänner!
 • Om du inte vet hur man ska utlösa konversation, bara nonchalant gå förbi och säga "Hej, du är i Lucys klass inte är du? Har du sett henne någonstans? "
 • Reta honom och ler. När han retar tillbaka, kan du trycka försiktigt honom och skratta säga "Jag gör inte" eller vad som helst. Detta är att vara tillgiven, men inte är uppenbar.
 • Oroa dig inte om du säger något dumt. Om han gillar dig kommer han få att din förmodligen bara nervös och chansen att han är för.

Varningar

 • Försök inte att förändra sig själv för en kille. Om du måste göra det, är att killen förmodligen inte ens värt det!
 • Lägg inte det på för tjockt. Detta innebär, gör det inte så självklart, eller han ska få "creeped ut". Det innebär också att inte ställa ut honom i första samtalet ni två har!
 • Om pojken du krossar den inte gillar dig, bara vara vänner.
 • Om du pratar med honom, försök att inte vara blyg och rodnar. Det är en död giveaway att du gillar honom!
 • Nämn inte saker som föräldrar och farföräldrar i samtal, det kommer att bli riktigt besvärligt för dig om han säger "Jo min mormor dog för några veckor sedan faktiskt".
 • Försök att inte prata med honom 24/7 eller stirra på honom. Det kryper ut alla, speciellt honom!
 • Bli inte en stalker, men dess ballt att köra in honom några gånger, eller egentligen "köra in honom" och spiller dina böcker på golvet. Det är en bra konversation starter.
 • Kontrollera att du inte försöka göra honom svartsjuk. Han kan få fel budskap och tror att du inte gillar honom.

Saker du behöver

 • Denna guide
 • Förtroende (alltid nyckeln till stor framgång)
 • och pojken