Wka

Hur att imponera på en tjej och få henne att bli kär i en pojke

De flesta killar vill imponera på en tjej men tenderar att komma runt det från alla fel vinklar. Istället för att imponera henne, hamnar man stänga av henne. Även om alla tjejer är olika, och leta efter olika saker i killar, finns det några tips som du kan använda för att få en flicka att se din väg oftare.

Steg

Hur att imponera på en tjej och få henne att bli kär i en pojke. Imponera på henne med din personlighet.
Hur att imponera på en tjej och få henne att bli kär i en pojke. Imponera på henne med din personlighet.

Del ett: Låt din personlighet lysa

 1. 1
  Imponera på henne med din personlighet. Att ha en stor personlighet och vara relatable är en viktig del i att få en tjej att gilla dig. Låt oss inse det: Flickor leta efter olika saker i killar än killar söker hos flickor. Så låt de stora delarna av din personlighet lysa igenom till henne, och arbetar på att fixa de delar av din personlighet som du inte gillar.
  • Var rolig. Tjejer älskar roliga killar. Om du kan göra en flicka att skratta, så har du en god chans att göra henne att bli kär i dig. Öva skämt på dina vänner (Guy-vänner och flickvänner, eftersom det finns en skillnad på vad de finner roligt) och hålla skämt som fungerar och kasta bort de skämt som inte gör det.
  • Vara lekfull. Studier har visat att flickor lockas till killar som är lekfull. Att vara lekfull är attraktivt eftersom det visar ungdomlighet och förmågan att ha kul. Så hitta ditt inre barn, kasta bort alla idéer om vad du tror att du bör och inte bör göra, och leka, speciellt när du är med henne.
  • Vara intressant. Tjejer gillar killar som har intressanta liv, och som gör coola saker för skojs skull. Så länge du brinner för något, och du får delta i att göra det eller lära sig om det, kommer du att vara mer attraktiv i hennes ögon. Ingen tjej vill bara sitta och se dig spela tv-spel hela dagen.
  • Vara mystisk. Ett litet mysterium räcker långt. Låt henne inte in på varje liten sak du gör. Tips mer än du brukar göra, och tona ner saker istället för att vara riktigt upphetsad. Mystery kommer att göra dig ett pussel i sin bok, och hon kommer att vilja lösa dig.
 2. 2
  Vara charmiga. Killar kan slå på charmen när flickorna är runt och sedan stänga av den när de inte är runt. Gör inte det här. Istället fokuserar på att vara charmig hela tiden, och du behöver inte oroa dig för att vara två olika personer till killar och tjejer. Plus, kommer fler killar förmodligen vill vara vän med dig eftersom de gillar din personlighet.
  • Ha bra samtal med henne. Du behöver inte tala om böcker eller high-kultur eller några sådana grejer. Allt som krävs är att få en möjlighet att prata med henne och köra med den. När du har den chansen att prata med henne, be henne bra frågor, och lyssna på vad hon säger.
   • Frågor du kan ställa henne är: "Var växte du upp?" "Vad vill du göra när du blir stor?" "Vad gör dina föräldrar gör för en levande?" "Har du några syskon?" eller "Har du rest någonstans intressant," för att nämna några.
  • Hitta ett sätt att berömma henne. Inte berömma henne hela tiden, eftersom det kommer att bli uppenbart att du verkligen in henne. Men försök att ge henne åtminstone en fin komplimang. Om det görs på rätt sätt, är det garanterat att hon kommer ihåg komplimangen, och minns du också.
   • Om du är riktigt säker, ge henne en komplimang om hennes utseende, som "Dina ögon är en vacker grön färg," eller "din frisyr gör att du ser verkligen söt."
   • Om du är lite nervös för att gratulera henne, säga något som "Jag gillar verkligen hur du håller dig till folk," eller "Du är riktigt smart, där fick du lära dig allt detta?"
  • Ta reda på vad du är smart på. Tjejer gillar killar som är smart. Det betyder inte att du måste vara Einstein för att få en tjej, men det betyder inte att du måste vara smart om något. Ta reda på vad du är smart om. Kanske det är sport, kanske är det stock car racing, kanske är det europeiska historia. Var stolt över vad du är smart om och inte vara rädd för att dölja det.
 3. 3
  Gör vänner. Träffa vänner är ett socialt tecken på att du har mycket att erbjuda, och att folk i allmänhet gillar dig. Om du inte har alltför många vänner och inte vill göra mer, det är bra. Men om du är en social kille och du njuta av andras sällskap, sätta dig där ute och börja göra vänner. Hon ser den uppmärksamhet du får från andra människor och undrar vad hon saknas.
  • Bli vän med coola tjejer, speciellt. Om du gör vänner med andra tjejer, berättar att hon att hon kan lita på dig eftersom andra tjejerna litar på dig. Ganska snart kommer du växa mer bekväm runt dem. Göra vänner med flickor är särskilt smart eftersom du kan höra information om henne - vad hon gillar, vad hon inte gillar, vem hon är intresserad av - det skulle kunna vara värdefullt senare.
  • Vara killen som alla vill vara runt. Vara en all-around kille. Kunna prata med goterna, jocks, populära barn, geeks och alla andra. Hon kommer att känna sig mycket mer bekväm omkring dig veta att du är cool med alla du känner, istället för att vara den ensamma killen i bak i klassrummet som inte har några vänner. Börja långsamt, men. Du behöver inte vara vänner med alla helt plötsligt.

Del två: uppmärksamma ditt utseende

 1. 1
  Se till att du är ren och sätta-ihop. Flickor, för det mesta, som killar som är ren, luktar gott, och inte ständigt svettas. Killar, för det mesta, inte bryr sig om dessa saker så mycket. Så lyssna upp, killar: Om du vill imponera på en tjej, du kommer att behöva uppmärksamma hur ren du är.
  • Dusch varje dag. Se till att du hoppa i duschen eller ta ett bad varje dag. Om du idrottar efter skolan, kanske du vill duscha i natten, efter att du kommit hem från praktiken. Schamponera håret varannan dag. Om du luktar rent och naturligt, kommer flickorna att vara mer bekvämt att komma nära dig och även krama dig.
  • Tvätta ansiktet på morgonen och på kvällen. Vissa killar få akne eller finnar när de blir äldre och deras kroppar börjar förändras. Den behandling av akne är att tvätta ansiktet försiktigt, två gånger om dagen, och få aktuell (innebörd: något du sätter på toppen av) krämer som du sätter på dina finnar precis innan du somnar. Om du börjar få allvarliga problem med finnar, se en läkare. Men om ditt ansikte ser trevlig och fläckfri, kommer flickor se hur vacker du är utan något distraherande dem.
  • Bär deodorant, inte cologne. Köln är främst för vuxna, och billig parfym egentligen inte luktar så bra. För pojkar, kommer en fin, enkel deodorant göra. Du behöver inte lukta riktigt bra, det gäller bara att inte lukta illa. Kom ihåg att deodoranter som har en stark lukt börjar lukta annorlunda när de blandas med din svett.
 2. 2
  Ha bra stil. Kläder kan vara dyrt, och köper dem kan vara jobbigt. Men även om du inte har en massa pengar att spendera på kläder, kan du fortfarande ta hand för att se din bästa. Stil handlar inte om pengar alls. Stil handlar om att arbeta väl med vad du redan har.
  • Bära fina kläder. Inte bara runt henne, men också när du lämnar huset. Om dina kläder har en massa hål i dem, eller är smutsiga, eller som inte riktigt passar dig, är chansen att hon kommer att lägga märke till dig... på ett dåligt sätt. Om du kan, imponera på henne med kläderna du bär. Om du inte har råd med nya kläder, oroa dig inte: om du har en stor personlighet och du är verkligen söt för henne, kommer detta steg ingen roll.
  • Stick med grundläggande, klassiska kläder istället för flashiga och snygga. Det finns en tid och en plats för fantasi, och om du inte redan har examen college, behöver du inte oroa dig för det ännu. Du behöver inte bära högljudda knapp-up skjortor som har en massa logotyper på dem för att imponera på en tjej. Tjejer gillar klassiska kläder, som ett par bra jeans, en trevlig, figursydda T-shirt och en matchande tröja. Försök att inte blåsa bort henne med kläderna, försöka blåsa bort henne med din charm, din humor och ditt intresse för henne.
  • Var konsekvent. Om du går till ett visst utseende, vara konsekvent om det. Det är inte fel att bära riktigt preppy kläder en dag och kläder punk nästa, men det är huggande, och du skickar dubbla budskap. Håll dig till en stil och äger den.

Del tre: komma nära henne

 1. 1
  Börja prata med henne och vara runt henne. För att denna speciella flicka att bli imponerad av dig, har hon lägga märke till dig. Din anslutning med henne behöver inte hända på en gång, så du behöver inte göra något riktigt dramatiskt som slåss någon bara för att få hennes uppmärksamhet. Det kommer nog att ta lite tid för henne att bli riktigt bekväm runt dig, så lägg ner huvudet och inte blir ledsen om du inte ser omedelbara resultat.
  • Ha ögonkontakt med henne. Ögonkontakt är verkligen viktigt. Titta inte bort när du pratar med henne, eftersom det visar att du inte är säker. Titta in i hennes ögon i rätt ögonblick och behålla dem där för en liten stund. Var inte rädd för att visa henne att hon får dig att vilja titta på henne. Om du hittar henne tittar på dig i klassen, försök att inte vara den som tittar bort först.
  • Stick upp för henne. Om hon blir retad av en annan tjej, eller hon råkar vara i ett slagsmål, kom till hennes sida. Även om det bara är en annan person badmouthing henne medan hon inte är där, sticka upp för henne. När hon ser att du är där för att hålla upp för henne, eller när hon hör att du har försvarat henne, kommer hennes hjärta går ut till dig. Gör henne inte gissa om du är på hennes sida, visa henne att du är på hennes sida.
  • Har naturliga samtal med henne. Att prata med henne kommer att ge henne en chans att se allt vad du erbjuder: hur charmig du är, hur rolig du är, hur bra du lyssnar, hur bra du ser ut på nära håll, och hur varmt av en person du är. Visa henne alla dessa kvaliteter.
  • Försök att inte vara nervös när du pratar med henne. Om du är nervös, minns en gång i det förflutna när du var nervös om något, och tänker, "Är jag nervös om det nu?" Du är förmodligen inte. Och om du inte är nervös över det där nu, du förmodligen inte kommer att vara nervös för att prata med henne i framtiden. Så varför ska du vara nervös nu?
 2. 2
  Gör roliga saker tillsammans. Även om det inte är 1-on-1, var med henne i en rolig miljö hjälper dig obligation närmare varandra. Om du inte tror att hon är rädd för att göra saker med bara dig, sedan få en grupp tillsammans och bjuda henne tillsammans. Se till att du två dela några bra stunder tillsammans, åtminstone, kommer det att ge dig något att prata om med henne.
  • Försök göra något spännande, skrämmande, eller helt nytt med henne. Göra något som höjer din hjärtfrekvens (något skrämmande eller spännande) är känd för att släppa en kemikalie i människors hjärna som hjälper band dem samman. Det är därför hemsökta hus, berg-och dalbanor och läskiga filmer är sådana stora idéer för en dag.
  • Sommaren är ett utmärkt tillfälle att komma nära henne. Populära saker att göra i sommar är: gå till stranden, gå till utomhus filmer, gå till nöjesparker, går på camping resor, och bara umgås med vänner. Du behöver egentligen inte en ursäkt för att bara umgås under sommaren. Be din vän att planera en pool fest och bjuda in henne, eller schemalägga 4th Juli parti och be dina föräldrar tillåtelse att bjuda in vänner.
  • Ta reda på vad ni båda har gemensamt. Ett bra sätt att ta reda på om ni har saker gemensamt är bara att fråga henne vad hon gillar, eller vad hon tycker om att göra. Om du inte är bekväm att fråga henne, försöka ta reda på från vänner vad hon tycker om att göra. Kanske ni båda gillar att gå wakeboard, och du är de enda personer i din klass som vet hur man wakeboard. Tja, det skulle vara en fantastisk möjlighet för dig att komma närmare dig eftersom du skulle ha en bra ursäkt.

Del 4: be henne ut på en dag

 1. 1
  Fråga henne ut. Du har äntligen kommit till det sista steget. Du har räknat ut lite om vad hon tycker, du har fått prata med henne lite, och kanske du har även imponerat henne genom att klä bra och sticker upp för henne när hon behöver det mest. Nu är allt du behöver göra är att be henne ut på en dag.
  • Du behöver inte kalla det en "dag." Massor av killar gör misstaget att specifikt frågar flickan om hon vill gå på en date med dem. Det är inte dåligt, men det är inte rätt sätt att få ett datum. Fråga inte för en dag.
   • Fel sätt att fråga: "Hej, skulle du vilja gå på en film-date med mig nästa helg?" Hon kan vara lite avskräckta att du frågar henne på en dag.
   • Det rätta sättet att fråga: "Hej, jag fick två biljetter till den filmen som vi pratade om förra veckan, skulle du vilja gå med mig?" Om hon frågar dig om det är en dag, då kan du säga "ja." Du kommer att ha mycket mer framgång be om ett datum om du inte kallar det en dag.
  • Om hon säger att hon inte vill gå, sedan svälja din stolthet, le och säga "Jag förstår," innan promenad bort. Låt henne inte se att det påverkar dig. Du kan alltid försöka att gå efter henne igen någon gång på vägen. Eller så kan du stanna vänner med henne och visa henne vad hon missar. Oavsett, du vill försöka vara stark, även om du kokar upp inuti.
  • Om hon säger ja, då lycklig du! Allt ditt hårda arbete har lönat sig. Och om hon inte är helt besatt av dig redan, hon är förmodligen ganska ivriga att lära känna dig. Den svåraste delen är över. Säg till henne: "Cool Jag ringer dig imorgon om filmen,." Ge henne ett snabbt leende och gå därifrån.
 2. 2
  Spela det coolt på dagen. Så du fick din dag. Kanske är du på bio, eller du går ner till stranden med dina surfbrädor. Här är några tips för att se dagen går precis som planerat.
  • Var dig själv. Försök inte att vara någon annan när du frågar henne på dagen, eller under dagen. Vara bekväm med och säker i vem du är, eftersom den har fått dig så här långt redan. Det är mycket bättre att kännas naturligt men kanske lite nervös (nerver är OK, lita på oss) än det är att känna att du försöker imitera någon annan. Det kommer inte att kännas naturligt.
  • Få henne att känna bekväm omkring dig. Försök inte att dra några roliga grejer eller göra några drag i början. Smile, vara gentlemannamässigt och utveckla bra samtal. (Fråga en massa frågor!) Njuta av varje minut av det, eftersom det kommer att flyga förbi. Framför allt, vara respekt för henne. Hon kommer att uppskatta detta mycket eftersom inte alla killar kommer att vara respektfull. Men du kommer.
  • När du är nära henne, långsamt bryta kontakten barriären. Vad detta betyder är att du ska börja röra henne på socialt lämpliga platser, liksom hennes rygg eller hennes arm, i vissa situationer. Detta kommer att hjälpa henne band med dig. Att vänja sig vid att ta kontakt med henne kommer att hjälpa dig att bli mer intim med henne som du fortsätter i början av relationen.
   • Du kan röra henne lätt på ryggen axel när du ger henne en komplimang. Eller när du gör en punkt om henne, kan du knacka lätt på handen.
  • När du är redo, vanligtvis i slutet av dagen, säger "Jag gillar dig." Berätta för henne att du har gillat henne under en lång tid, och att hon får dig att känna dig mer levande än någon annan person kan. Berätta för henne hur hon känns, men hålla det kort. Om hon inte säger något, sedan växla ämnet. Du kan be henne ut igen i slutet av natten för att se hur hon känner för dig. Om hon förklarar att hon inte gillar dig, så respekterar hennes beslut och försöka gå vidare. Om hon ler, fnittrar, leker med hennes hår, eller säger "Jag gillar dig också," du vet att du lever det goda livet!

Tips

 • Komplimang henne ibland på något som hon inte tror att du kommer att märka. När hon är klädd i något lite mer speciellt än vanligt, kommentar till henne att hon ser särskilt trevligt.
 • Om flickan inte gillar dig, försök inte att övertyga henne om att hon borde. Detta kommer bara att göra saker värre. Du kan inte förklara för folk hur de ska känna.
 • Undvik ignorerar henne medan du är med dina vänner. Dina vänner kommer alltid att vara runt och om du förbrukar tid med dem i stället för henne i rätt ögonblick, så du kanske missar den chansen med henne.
 • På den första dagen, är det längst du ska gå hålla händerna. Detta kommer att visa henne att du inte vill låta henne gå, men du är inte pressa henne till något hon inte vill göra.
 • Var självsäker men låt henne inte komma in i dina betyg.
 • Förbanna inte framför henne. Vissa tjejer gillar inte killar som förbannar, så att du inte vill ta den chansen.