Wka

Konsten att njuta av att vara singel som en tonåring flicka

Det händer att de bästa av oss. En dag, ser dig omkring i salarna på skolan, och allt du kan se är par. Hålla händer, smooching, och ser så... lycklig. Helt plötsligt, du inser att (gasp!) du är singel! Och det kan kännas ganska dåligt. Här är hur man kan stoppa den dåliga känslan i dess spår och njuta av att vara singel som en tonåring flicka.

Steg

Konsten att njuta av att vara singel som en tonåring flicka. Inse att alla inte dejtar.
Konsten att njuta av att vara singel som en tonåring flicka. Inse att alla inte dejtar.
 1. 1
  Inse att alla inte dejtar. Nästa gång du går till en av dina klasser, se dig omkring. Titta på var och en av tjejerna i klassen, och försöka tänka om hon dejtar eller inte. (Om du inte vet, antar att hon inte är.) Chansen finns, du kommer att upptäcka att inte alla har en pojkvän. Men om du tycker att varje tjej du såg säkert har en pojkvän, inte motarbetas. Det finns förmodligen gott om andra tjejer i din skola som inte dejta.
 2. 2
  Inse fördelarna. Tänk på det. Dina vänner som tas kan inte gå till en fest och flirt med den heta nya kille. De kan inte gå ut så ofta. De känner ofta att de inte kan gå ut klädd som sexig, av rädsla för killar kommer "oggle" dem. Under tiden kan du gå ut när (du behöver inte bo i eftersom "Tchad sade att han skulle ringa mig någon gång mellan 4 och 10"), kan du klä upp så varm som du vill, och du kan flirta skamlöst.
 3. 3
  Upptagen själv. Om du märker att dina gamla fredag ​​kväll gal pals är alla ute med sina "kille pals", vänligen motstå frestelsen att sitta inne titta på The Notebook och äta en tub av Häagen-Dazs! Gå online och leta upp en ansiktsmask recept. Gör din hemläxa. Måla dina naglar. Titta på en helt ny thriller film. Läs en bok. Fånga upp en del skönhetssömn. Ha kul på Google. Dessa är bara några av de saker du kan göra (som du tagit vänner inte kommer att göra!).
 4. 4
  Bli inte ett tredje hjul. Detta är avgörande. Det är oerhört pinsamt att vara den enda som inte gosade upp i en monter på Boston Pizza, eller försöker höra filmen över slurpy (ew!) låter par hångla. Om några av dina vänner inbjuder dig ut, och du inser att du kommer att vara den udda ut, bjuda in en annan enskild vän (eller ring din kärlek!) Eller bara inte gå. Om du väljer att inte gå, se steg nummer tre.
 5. 5
  Utforska. Du är ung. Du är singel. Sitt inte runt hela dagen moping: gör något åt ​​det! Omfattning ut några nya cuties, eller kalla det sommar flört. Om din stad har samma gamla killar, du krossar på någon som är ouppnåeligt som en lärare eller någons matteläraren (shocking!), eller om du helt enkelt inte har haft någon sommar slänger eller bara inte gillar någon just nu, oroa dig inte! Kanske din väns pojkvän kusin skulle vilja träffa dig någon gång. Kanske att utländsk utbytesstudent är inte så konstigt trots allt. Kanske har du börjat hitta killen bredvid en mycket mer attraktiv än badvakt vid poolen. Det spelar ingen roll. Du har hela livet framför dig.
 6. 6
  Var inte desperat. Snälla, snälla, snälla inte springa runt kastar dig själv på varje pojke du ser. Du behöver inte klä ett visst sätt (lägga ner röret upptill och mikro-mini), gör ditt hår eller makeup på ett visst sätt, eller agera på ett visst sätt för att få en kille. Det kanske låter helt kliché, men var dig själv, och du kommer att hitta någon som gillar dig för vem du är. Det kanske inte denna vecka, denna månad, detta år, eller ens under gymnasiet. Men du kommer att hitta någon.
 7. 7
  Oroa dig inte, vara lycklig. I slutändan, dina enda vänner fortfarande älskar dig (en girls night out med andra ensamstående kycklingar är en bra sak), dina tagna vänner fortfarande älskar dig (de kan prata med dig om killen elände utan att höra "oh yeah? Well Brandon sa detta i vår sista match... "), älskar din familj fortfarande dig, och någonstans, är en framtida partner väntar på att älska dig. För nu, hålla huvudet högt, le, kärlek (och bli älskad), och lever.
 8. 8
  Gör de saker du verkligen vill göra! En av fördelarna med att vara singel är att du nu har mer ledig tid att göra de saker du verkligen vill göra! Skäm bort dig själv, donera till välgörenhet, prova en ny sport, flirta lite, läsa och skriva berättelser, umgås med dina vänner, ringa en gammal vän, göra en hemsida, göra läxor, chatta på nätet, etc.
 9. 9
  Skriv ett kontrakt. Lova dig själv saker som du ska göra när du börjar dejta exempel: rensa ditt schema från tid till tid att göra de saker du vill göra, få tid för skolarbetet, balansera ditt liv, etc.

Tips

 • Var bara dig själv. Ändra inte vem du är för vem som helst!
 • Ge ett dugg för de människor som crticize dig genom att säga att du inte är vacker eller söt

Varningar

 • Ignorera inte dina vänner bara för att de har pojkvänner. Precis som du inte kan hjälpa att ha känslor för din kärlek, kunde de inte hjälpa det att deras känslor för deras krossar återlämnades. Håll inte den mot dem. Bara vara glad för dem. Du skulle ha dem att vara glad för dig.
 • Om din kärlek går ut någonstans med en annan tjej och sedan berättar om det, inte mope inte. Var inte ledsen eller inte svara. Fråga honom hur det var, eller vad de gjorde och ge honom en smiley eller en blinkning, för att visa honom att du verkligen inte bryr sig. Om han ser att du har ett liv, då du kommer att ha hans godkännande. Men det är en enorm stänger för att se dig arg på något så litet som han går ut med en tjej kompis.
 • Ändra inte dig själv för en pojke. Någonsin. Det är inte värt det.
 • Nöj dig inte med en pojke som inte värd din tid. Om han röker, dricker, knarkar, eller skadar dig på något sätt, komma ut. Snabbt.