Wka

Hur utformar ditt hår i en upp och ner bun

Ett uppochnervänt bulle är ett elegant men ändå ganska bekymmerslöst sätt att hålla håret från ansiktet och axlar. Denna bulle är inte lika snyggt som en stramare version av den klassiska bulle men det är perfekt för roliga, casual tillfällen och eftersom det är lätt att göra själv, det är en bra en för varje gång du är på språng.

Steg

Hur utformar ditt hår i en upp och ner bun. Knyt håret i en uppochnedvänd hästsvans.
Hur utformar ditt hår i en upp och ner bun. Knyt håret i en uppochnedvänd hästsvans.
 1. 1
  Knyt håret i en uppochnedvänd hästsvans. För att göra detta, helt enkelt knyta en låg hästsvans. Sedan, direkt ovanför den elastiska, skapa två delar av håret. Dra hästsvans genom gapet som har skapats.
  • När du gör detta, att hålla ett hår slips på handleden av din dominanta hand.
 2. 2
  Håll i änden av hästsvans och dra den rakt upp, mot himlen.
 3. 3
  Börja vrida håret runt fingret.
 4. 4
  Dra twist rakt ner. Winding twist runt basen av hästsvans, dra åt vänster, sedan slutligen uppåt. Fortsätt tills bulle dras ihop ordentligt.
 5. 5
  Håll bulle hårt i din dominanta hand. Med andra handen, få ner hår slips du placeras på handleden i början och ordentligt linda runt botten av bullen. Du kanske tycker att det är lättast att använda två hår band att fästa bun för fysiska aktiviteter, som att springa. Men för de flesta icke-ansträngande aktiviteter bör bulle hålla med en enda slips.

Alternativ metod

 1. 1
  Gör en bulle genom att ständigt vrida håret.
 2. 2
  Separera håret direkt ovanför den och dra bun igenom. Klar.
 3. 3
  Färdigt.

Tips

 • Göra twist tight och använder fuktigt hår kan hjälpa till att hålla denna uppochner bulle tillsammans bättre.
 • Detta är bra för sommaren, gå ut och för andra dagliga händelser. Det är inte rekommenderat för något formellt möte men, eftersom det tenderar att lossna ganska snabbt, lämnar en stökigare, mer casual look.
 • Överdriv inte hårspray, oftast, kommer du inte behöver det. Den senaste trenden är att ha lite hår i ansiktet eller en liten hängande ner, men om du inte gillar det, kan en eller två små klipp hjälper städa upp det.
 • Kom ihåg att övning ger färdighet! Om du inte får det första gången fortsätta att försöka. Du får det nog snart!
 • Se till bun är inte för löst!
 • Hårnålar är ett viktigt material när man försöker hålla håret i en Upside Down Bun. De är i grunden det viktigaste materialet behövs. Du skulle inte vill att alla dina hårt arbete att falla sönder.

Varningar

 • Om du har en massa hår och tycker att det väger dig ner och orsakar huvudvärk, prova bulle innan du bär den till en händelse eller arbete. Annars kanske du måste ta ut det halvvägs genom dagen!

Saker du behöver

 • Elastiska / andra lämpliga hår band eller stora klipp spider
 • Tillbehör såsom clips, etc. om så önskas