Wka

Hur du håller din hud ser fräsch genom att äta mat

Hur att lysa din hud, bekämpar rynkor, och du får glödande-du kan lätt gå vilse i skönhet djungeln. Skönhet är beroende av det allmänna hälsotillståndet i kroppen. För att din hud att se attraktiv och levande du behöver för att göra hälsosamma livsstilsval, och ett bra ställe att börja är med den mat du äter. Försök att välja några naturliga sätt att få fastare hud, fyll i dessa linjer och få en ungdomlig flush. Det är alla i vad du äter! Här är några livsmedel att komma igång!

Steg

Hur du håller din hud ser fräsch genom att äta mat. Ät nötter-småäta på en handfull mandlar ger huden en del av de goda fetterna det måste förbli klart och självlysande.
Hur du håller din hud ser fräsch genom att äta mat. Ät nötter-småäta på en handfull mandlar ger huden en del av de goda fetterna det måste förbli klart och självlysande.
 1. 1
  Ät nötter-småäta på en handfull mandlar ger huden en del av de goda fetterna det måste förbli klart och självlysande. Nötter i allmänhet är höga i vitamin B-komplex, som hjälper med att inte bara hudcell restaurering utan också hårväxt och torr hud. Det ger huden ett mer ungdomligt utseende och kommer i sin tur hjälper till att bekämpa tidiga tecken på åldrande. Så för din eftermiddag mellanmål, prova en handfull osaltade, naturliga mandel-bara inte gå överbord eftersom det är lätt att släppa loss!
 2. 2
  Ät ost-göra en skiva eller två av hårdost en del av din kost. Ost hjälper till att förhindra bakterier från att växa i mal och förebygger karies. Välj mellan schweiziska, cheddar eller Gouda. Det är rik på kalcium och hjälper till att hålla ditt leende vitt och tänderna cavity-fri.
 3. 3
  Ät björnbär-dessa svarta små bollar är en av naturens mest potenta anti-aging livsmedel. De hjälper till att hålla hudens elasticitet, stärka tandköttet, och bidra till att hälsan hos dina ögon. Det befriar dig från torra kliande fläckar.
 4. 4
  Ät avokado-dessa innehåller foliate som hjälper blodbildningen. Det är också viktigt för olja generationer. Denna rika fettsyra är hög i alla fetter som kroppen behöver, så det är OK att skämma bort. Du sätter in på ditt ansikte i mask form som gör underverk för din hud, så varför inte prova faktiskt äta det och se fördelarna. Ätas med måtta, kommer de enkelomättade fetter du äter rensa, mjuk och smidig hud.
 5. 5
  Ät havre-mycket höga på lösliga fibrer, och komplexa kolhydrater. Det är också rik på järn, mangan, fosfor, kalcium, vitaminer B och E, och kisel. Kisel är viktigt för frisk hud att upprätthålla kollagen nivåer.
 6. 6
  Ät lax och tonfisk-dessa är två kraftpaket fisk. De är laddade med dessa fantastiska Omega-3 fettsyror som gör underverk för kroppen och de är också hög i vitamin D. Vitamin D är bra för huden eftersom det hjälper till att hålla den fräsch och främja en övergripande friskt utseende. Om du inte gillar fisk, kan du också köpa fiskoljekapslar som du kan ta varje morgon.
 7. 7
  Ät sparris-även känd som sootmuli och musli till indianer, de är laddade med en naturlig källa till vitamin e-en väsentlig för frisk hud. Vitamin E bygger muskler och vävnad, därför att hålla huden fast och hjälper till att förebygga rynkor. Vitamin E hjälper även återställa hudceller, så om du har ett skadat område (en repa, ont eller ens ett ärr) att äta mat med högt vitamin E innehåll kan bidra till att minska eller bota problemet området snabbare.