Wka

Hur undviker mobbare

Om du alltid verkar ha mobbare, försöker slå dig, kan du kanske få dem att lämna dig ensam med dessa strategier. Dessa tekniker kan vara just den sak att hjälpa dig att undvika dem.

Steg

Hur undviker mobbare. Inte dra uppmärksamhet till sig själv (e.
Hur undviker mobbare. Inte dra uppmärksamhet till sig själv (e.
 1. 1
  Inte dra uppmärksamhet till sig själv (e. G. Försöker agera "cool", eller göra upprörande saker), detta gör det mer tillfredsställande för mobbaren att ta dig ner.
 2. 2
  Kämpa inte tillbaka! Detta är oundvikligen det värsta du kan göra när man hanterar mobbare. Detta kommer att skapa fler återverkningar, vilket är det sista du vill ha.
 3. 3
  Prata inte med dem. Lämna dem ifred. Att prata med dem kommer att ge dem en chans att vara elak eller respektlös mot dig.
 4. 4
  Reagerar inte på mobbarens oförskämd anmärkningar. Om han eller hon ringer dig namn eller påsar dig, inte ignorera honom eller henne, bara och gå ut. Du måste se till att du inte uttrycker någon ångest eller mobbaren kommer att trivas utanför detta.
 5. 5
  Tänk på att om mobbaren har en grupp att följa honom eller henne, är det mest troligt att de är hans eller hennes vänner ofrivilligt. Försök att göra små prata med dem när de är ensamma. Lyssna på dem och vara genuint intresserad av vad de säger. När allt fler människor du har på din sida desto bättre.
 6. 6
  Inte ge dem den uppmärksamhet de uppenbarligen vill ha. Mobbare vill ha uppmärksamhet, liksom dem vara svartsjuk, arg, ogillade, och eventuellt osäkra. Vet att många, många människor i denna värld tror att den enda anledningen till varför mobbare handling "på det sättet" är för att de är osäkra om sig själva. Detta kan vara sant, och det kunde inte vara sant. Hursomhelst, tänk på att de vill ha uppmärksamhet. Säg inte mobbaren att de är osäkra, följ dessa steg ovan och inte ge dem den uppmärksamhet de vill ha.
 7. 7
  Döda dem med vänlighet. Detta innebär att säga något trevligt "tillbaka till dem" när de förolämpar dig. Till exempel, om de gör narr av ditt hår, vilket förmodligen är det minsta de kommer att göra, berätta för dem att du gillar deras hår också. Vad du än gör, se till att stå upp för dig själv och andra, men inte vara elak. Du kommer att få problem och tänk på att det lätt kan slå tillbaka, oavsett hur mycket de gör det och förbli orörd.
 8. 8
  Var inte rädd för översittare. En av anledningarna kan du faktiskt önskar att undvika dem är, ja, på grund av mobbning, men också för att du kan vara rädd för översittare. Inse att de är mänskliga, och det finns inte någon anledning att vara rädd för dem, även om de är våldsamma. Om du fortfarande är rädd, inte visar dem det.

Tips

 • Försök att döda dem med vänlighet. Mobbarna kommer att bli förvirrade och de förmodligen inte vet vad jag ska säga om det.
 • Läs "Hur man vinner vänner och folk Influence" av Dale Carnegie. Detta är en all time bästsäljare, och kastar ett annat ljus på hur man ska socialisera med människor. Mobbare inte kommer att attackera människor med en last av sociala kontakter, är det dåligt för deras rykte.
 • Om mobbaren bashes dig, hålla på att säga oförskämd anmärkningar. Gråt inte som mobbaren har din smärta. Alltid väska honom som han bashes dig upp och le när du gör det.
 • Kör till en myllrande plats så snabbt som möjligt. Låt inte mobbaren ser dig.