Wka

Hur du skapar din egen tillfällig tatuering

Om det färdiggjorda, rudimentära mönster på tillfällig tatuering blad inte skär det för dig, prova att göra din egen! Denna artikel kommer att visa dig hur man gör det, med hjälp av de populära pennor gel bläck som lätt kan erhållas från brevpapper och hantverk butiker.

Steg

Hur du skapar din egen tillfällig tatuering. Föreställ dig den design som du vill, innan du börjar designa tatueringen.
Hur du skapar din egen tillfällig tatuering. Föreställ dig den design som du vill, innan du börjar designa tatueringen.
 1. 1
  Föreställ dig den design som du vill, innan du börjar designa tatueringen. Innan du börjar, räkna ut vad design du vill ha. Tatueringen kommer att stanna på din hud för ett par dagar, så se din design är en du verkligen vill. Bläddra "tatuering mönster" i din favorit bilder sökmotor och du kommer förmodligen att få massor av nya idéer.
 2. 2
  Använd en gel penna i en mörk färg för att rita designen. Den lättflytande bläck gel pennor övergår lätt från pappret till huden när designen är på plats. Helt enkelt rita din design på papper, t.ex. ritpapper eller bakplåtspapper med hjälp av en penna, sedan färg i ordentligt med gel penna. Använd så mycket bläck på en linje som du kan, men det finns ingen anledning att göra en flod av färg!
 3. 3
  Räkna ut var du vill ha tatueringen. Försök att göra det någonstans du lätt kan tillämpa den på dig själv. Om det inte är en tillgänglig plats, behöver du en vän att hjälpa tillämpa det.
 4. 4
  Blöt en tygbit med varmt vatten.
 5. 5
  Placera papperet med din design på den i den exakta platsen där du vill att din tatuering ska vara. Tryck på våt trasa stadigt på tatuering design i ungefär 30 sekunder.
 6. 6
  Sakta och försiktigt dra upp ett hörn av papperet för att se om det är helt överförs till huden. Om inte, måste du lämna duken på designen för några sekunder, sedan kika igen.
 7. 7
  När det är gjort, ta bort trasan och dra av papperet. Låt designen lufttorka så mycket som möjligt, se till att inte borsta det mot kläder eller andra delar av kroppen.
 8. 8
  Rock That nya tatuering! Det kommer inte att vara länge, men det kommer att se bra ut länge nog för att gå till en fest eller att följa din outfit för en dag eller så. Obs: När vatten används, kommer designen börjar avta snabbt).

Tips

 • När du ritar din design tänk på att varje ord blir bakåt när den tillämpas. För att motverka detta, skriver ordet, inse det mot en spegel och kopiera det tillbaka till fronten. Använd sedan back-to-front design för att lägga till gelén bläck. Eller skriva ut på vanligt brevpapper, sedan vända på papperet, håll den upp till ett fönster (dagtid är bäst) och spåra eller flera ord på baksidan. Använd denna sida med texten omvänd för att göra din design.
 • Gel bläck tvättar bort enkelt med tvål och vatten.
 • När du är klar med tatueringen, efter en tid kommer det att smeta ut lite om du inte lägger flytande bandet stöd på det. Om du inte har en flytande bandet stöd ta samma färg pennan som av tatuering och göra det mörkare, låt det torka en tid där du har en ny glans till det igen.
 • För att göra tatueringen längre täcka den med en flytande bandet stöd.
 • Du kan behöva hålla trasan på plats längre om du har mörk hud.
 • Om du inte är tillåtet att ha tatueringar, sedan lägga den på en plats där det inte är mycket synlig.
 • Var mycket försiktig att dra bort, vill du inte att sudda eller riva på huden
 • Om du inte vill göra din egen tatuering design, är det möjligt att köpa gel kit bläck tatuering (vanligtvis använder mönster barn och tonåringar skulle vilja).
 • Om du röra dig kan du alltid radera misstag med tvättsprit.

Varningar

 • Tillämpningen av vätska från tvättning, dricka, spilla drinkar osv till tatuering kan orsaka fläckar på dina kläder eller andra föremål. Du kanske gillar att bära en duk eller vävnad för att snabbt torka bort det om det börjar lösa sig i en sådan situation.
 • Vara säker på att vattnet du använder inte är för varmt. Det finns inga rapporter om bläck förgiftning, men det är bäst att vara säker genom att inte överhetta den. De flesta gel bläck är icke-toxiska, med pigmentet bäras i vatten i stället för de lösningsmedel som finns i andra penna bläck.)

Saker du behöver

 • Papper (anteckningsbok papper, ritpapper eller vanligt skrivarpapper allt arbete)
 • Gel penna, såsom Fiskars (mörka färger är bäst)
 • Mjuk, tjock duk, t.ex. en gammal disktrasa