Wka

Hur man väljer en tatuering design

Förutom att nå beslutet att ha en tatuering alls, är nästa stora beslut vad design att välja. Tatueringar kan se riktigt coolt, gav en hel del tankar har gått till att välja din design, och bygger tydligt på insikten att detta är en permanent märkning på kroppen. Borttagning är dyra, smärtsamma och inte alltid effektivt, och därför är det bäst att göra rätt val från början, för att undvika tårar och beklagar senare.

Förhoppningsvis kommer du inte bara vakna upp och tänka till dig själv, "ja, låt oss få tatuerade idag." Om du gör, då tänka, och snabbt. Ju mer planering som går in i din design val, desto mer troligt att du kommer att njuta av din tatuering nu, i en nära framtid och genom att långt senare i livet.

Steg

Hur man väljer en tatuering design. Undvik att göra några förhastade beslut.
Hur man väljer en tatuering design. Undvik att göra några förhastade beslut.
 1. 1
  Undvik att göra några förhastade beslut. Den dåliga kropp konst kommer från att göra spontana beslut att gå och ha en tatuering gjort på en stundens ingivelse. Om du får en tatuering eftersom du är full eller hög, rebellisk eller dina vänner goading dig, så att du får en tatuering för helt felaktiga grunder och det val du gör sannolikt att återspegla denna brist på förutseende. Saker du kommer ångra inkludera:
  • Varje tatuering som ser ut som könsorgan. Tänk på det, mycket noga men inte för länge eftersom svaret är enkelt: Bara gör det inte.
  • Allt felstavade (mestadels eftersom du var för berusad eller hög för att märka förrän senare).
  • Något att göra med high school eller college (du inser att det är över snart nog, eller hur?)
  • Allt som Mars ditt bröllop klänning, upstages din smekmånad, eller ger dina barn ett udda intryck av dig...
  • Allt skrivet på ett språk du inte är flytande i. De kinesiska tecknen kan se sexig tills en infödd kinesisk talare berättar vad det egentligen betyder är "objekt till salu", "Jag gillar mögel till frukost" eller "horny goat"
  • Allt med den nuvarande squeeze namn på. Det kan kännas som två av er kommer att vara för evigt, men om tatueringen har fler chanser att lyckas i varar avstånd än paret av er, är detta vanligt dum. Antalet en tatueringar som konstnärer ställs för att täcka upp, efter hemmagjorda tatueringar, är namnen. Om personen inte är död, eller ditt barn, namnen är oftast inte den bästa idén.
  • Allt VURMIG just nu. Ett band, TV, film eller serietidning karaktär du älskar i dag kanske inte är något du vill bära runt forever på huden. Det kunde datum du mer än din Botoxed hud någonsin kommer att ge bort...
 2. 2
  Sakta ner. Du har hela ditt liv att titta på denna tatuering, så några bra eftertanke innan man får det är absolut bra känsla. Mest av allt, kommer du att vara nöjd med denna design i 5 och 10 år? Tänk väl framåt också. Är din tatuering kommer att se bra ut även när du är gammal och rynkig? Chansen finns, en tribal dragon, Disney tecken eller Hello Kitty kommer inte.
  • Tänk på hur stor en effekt designen har på dig. Om du har fallit in och ut ur som med andra mönster liknande förut, sedan vänta några år innan du bestämmer dig för att få det.
  • Å andra sidan, om en design som du funderar på är något som representerar eller har gett dig hopp i en tuff tid i ditt liv, kanske hjälpt dig att ta reda på vem du är, eller något i den stilen, då kan det vara rätt val, är som monumental egen förändring kommer att styra mycket av det som du blir för resten av ditt liv.
 3. 3
  Tänk om du vill ha tatueringen. Detta kommer att ha ett visst inflytande på utformningen, speciellt om det är en intim design. För alla delar av din kropp som du visar regelbundet (och det är en hel del av kroppen om du är en bikini eller boardshorts bäraren), då det inte lämnar mycket utrymme för intima tatueringar som du inte vill att din mormor ser.
  • Fundera på hur sannolikt är det att du kommer att behöva för att täcka kroppen område där din tatuering är att gå med kläder, eller på annat sätt, någon gång. Till exempel, om du är en kvinna, kommer du att känna dig bekväm att bära festkläder såsom Backless eller strapless klänningar om du har en rygg tatuering?
  • Tänk om framtida karriärmöjligheter. Är en tatuering kan vara ett problem eller ens en skuld om det visar den förväntade arbetskläder eller uniform? Detta kan mycket väl bero på vilken bransch du ska arbeta i, men kom ihåg att med ökad smidighet, människor byta karriär ständigt, så du aldrig kan få möjlighet att vara säker på vad du ska göra längs spåret. Ha detta i åtanke när du väljer placering av en tatuering.
 4. 4
  Spendera lite tid att förfina konstruktionen och välja en som har betydelse för dig. Göra en del efterforskningar först. Chef över till biblioteket eller en ansedd tatuerare och titta igenom tatuering design böcker. Vilka typer av konstruktioner är aktuella, vad tycks vara tidlös och vad de skulle du någonsin få i en miljon år? Några saker att tänka på är:
  • Håll dig borta från området (som kallas "flash") visas i studios, förutom som inspiration. Det är bättre att gå med en unik och originell design än en massmarknad design - "Flash" är designad av utmärkta konstnärer sedan säljs till tatuerare runt om i landet och runt om i världen.
  • Finns det några särskilda konstnärer vars stil verkligen imponerar dig? Vad sägs om deras arbete har en sådan resonans för dig och kommer sannolikt att vara klassiker under de kommande åren?
  • Skriva, i någon form eller språk, bör ses över dubbelt så lång. Kontrollera och kontrollera igen innebörden av alla ord eller ideograms av ett språk som du inte är flytande i. Välj citat noggrant. Om du använder skrivande, också vara noga med att söka efter ett teckensnitt du vill, eller skapa din egen.
 5. 5
  Rita din egen återgivning av formgivningen som du har kommit med. Även om du inte kan rita, kan lite träning och tålamod får du en bra översikt, åtminstone. Eller så kan du använda ritverktyg på datorn och vissa Photoshop magi för att hjälpa till. Var inte alltför bråkar om din brist på ritning färdigheter, som de flesta tatuerare kommer att hjälpa dig rita och designa en tatuering till en önskad standard. Detta är en snabb och en vägledning verktyg, för att få din tatuerare på samma våglängd som du.
 6. 6
  Hitta en tatuerare eller designer och be dem att göra en egen design för dig. Många tatuerare är också konventionella artister, eller kan åtminstone reproducera en traditionell ritning, skiss eller målning på huden.
  • De flesta konstnärer kommer att göra vad du vill, men också utmärka sig i vissa "utseende." Kolla deras specifika portföljer, och jämföra de olika stilar: old school, ny skola, naturalistiska, asiatisk, svart och vitt, etc. Om du inte vet vilken stil det är du tittar på, frågar. Bättre att veta med ett fniss, än att bli utskrattad senare med en design som inte kommer att lossna.
 7. 7
  Försök att få en utskrift av den slutliga utformningen. Detta hjälper dig att se hur designen kommer att passa mot huden. Titta på den mot spegeln i dagsljus och ljusen natt, så att du kan få ett intryck av hur det kan variera under olika tider på dagen.
  • Nåla designen på din spegel och titta på det varje dag i några dagar. Är det växer på dig eller har du en gnagande känsla av att det antingen inte rätt design eller att det är nära men inte riktigt där ännu? Följ dina instinkter, det finns fortfarande gott om tid innan det tatuerade på plats.
 8. 8
  Prova en repetition körning av tatueringen. Använd henna att få en tillfällig version av designen. Du kommer inte att kunna se olika färger, eller vissa utseende, men du kommer att kunna bedöma känslan av en tatuering. Henna varar en vecka till en månad. Under denna tid, utnyttja möjligheten att se hur det ser ut med din vanliga kläder och hur du känner det som du går om din vanliga, dagliga aktiviteter.
  • Om ens en henna tatuering är utanför din prisklass, prova Sharpie alternativet. Rå men ändå effektiva för att veta hur det känns att ha en djärv design inked på en del av kroppen.
 9. 9
  Tänk innan du bläck. Tänk på det en hel del. När du är säker, vänta lite mer bara för att se. Ytterst kan en väl vald tatuering design är en sak av skönhet och en tilltro förbättring. Ett illa valt en gjort på ett infall kan lämna dig olycklig för hela tiden. Vilket resultat kommer du välja?

Tips

 • Den mörkare och mer ifylld en tatuering är, desto längre tid tar att ta bort. Vilket innebär mer pengar, mer smärta och mer tid. Flerfärgade tatueringar tar längre tid att ta bort eftersom de kommer att kräva flera behandlingar med olika våglängd lasrar för varje pigment typ. Helt svart bläck är dock lättast att avlägsna med laser som den absorberar om tvärs på alla våglängder, avbrott upp pigmentet med större lätthet.
 • Gå tillfälligt innan du går för permanent. Det är en av de bästa sätten att veta din komfort begränsningar.
 • Asiatiska tecken är ett populärt val, eftersom det är ett sätt att få en mening i en design. Men de tatuering studio väggarna är inte platsen att lita på när man letar efter en karaktär - många har dubbla betydelser, nyanser, saker som kan ge ett intryck av att inte var avsett. Be en kompis som är flytande i det relevanta asiatiska språk för att hjälpa dig veta om design kan misstolkas på något sätt. Eller gå till online-forum och be snällt.
 • Om du känner dig tveksam, antingen om design eller konstnären, inte gå igenom med det.
 • Tänk tillbaka till 10 år sedan. Om du hade fått en tatuering då, vad skulle det sannolikt ha varit? Om du inte gillar tanken på att ha det på din kropp, inte får en tatuering nu. Chansen finns, om 10 år, kommer du att ångra att få det.
 • Ofta är medlemmar i en familj kommer att få matcha eller kompletterande tatueringar. Ofta kommer yngre generationer innefatta delar av äldre familjemedlemmar tatueringar i sina egna mönster.
 • Kanske ha en ärlig heart-to-heart med folk du känner som gör har tatueringar redan. Fråga dem hur de känner sig det och be dem att berätta för dig både bra och dåliga saker om att ha en tatuering. Deras svar kommer att vara en del av vad du väger upp när du gör ditt val.
 • Var inte rädd för att få en tatuering som inte har en djup mening om du älskar designen. Om du älskar Nalle Puh nog att titta på honom för alltid, få att Nalle Puh.
 • Fötter, händer och ansikten behöver mer touch-ups, och mer uppmärksamhet för att läka ordentligt. Räkna med att betala mer för dessa områden. Vissa artister vägrar att göra ansikts eller hand tatueringar på en person som inte redan har synliga tatueringar.

Varningar

 • Vissa människor är emot kulturell anslag, där någon tar en meningsfull del av en annan kultur och använder den för fashionabla anledningar. Om du får en tatuering av en traditionell symbol, bör du känna till innebörden och historia denna symbol. Och kanske vara beredd att försvara ditt val om det inte av din kultur.
 • Tänk på det. Älta det. Detta upprepas ofta eftersom tatueringar är så permanent!
 • Var ytterst försiktig när du hämtar Kanjitecken som tatueringar om du har hittat designen på internet eller tatuerare vägg. Du kanske tror att det betyder "fred, kärlek, harmoni" men för alla du känner karaktärerna kan vara rakt av en sojasås paket, eller värre.
 • Tatueringar kan bli smittad, och ska tvättas och behandlas som sår. Följ din konstnärens eftervård instruktioner.
 • Glöm inte att om du valde att få någons namn, kanske den personen inte vara för evigt. De kunde lämna, och du skulle ha sitt namn på kroppen.
 • De flesta tatueringar behöver touch-ups genom ditt liv. Använda solskyddsmedel och fuktgivande dagligen kommer att hjälpa din tatuering ser nya år. Efter 10-30 år, räknar med att behöva touch-ups för att bekämpa oskärpa. Om tanken på att göra detta över rynkor när du är 75 grosses du ut, kan detta vara nog av en anledning att inte ha en.
 • Tänk innan du får en tatuering. Kommer du gillar designen i framtiden? Vad ska du göra när det bleknar? Är du säker på att du vill ha det där du lagt den? Vad kommer folk att tro på en anställningsintervju? Dessa är alla saker att tänka på innan du får en tatuering. En tatuering är ett stort engagemang och du bör vara beredd på resultatet, kan det vara bra eller dåligt.
 • Laser tatuering borttagning är mycket dyra, smärtsamma och tidskrävande - i själva verket mycket dyrare och mer smärtsamt än någon tatuering. I de flesta fall dock kan det ta helt tatueringar. Tattoo Cover-ups är billigare, men hitta en konstnär som specialiserat sig på dem. Det är bäst att vara säker på om din design.

Saker du behöver

 • En hel del tid avsatt för reflektion
 • Tattoo design böcker att titta igenom
 • Ansedda tatuerare för att diskutera dina alternativ med (inte tillåter dem att pressa dig, någonsin)
 • Bekräftelse på att din design är vad den utger sig för att vara, speciellt när man använder symboler eller ord / tecken från andra språk och kulturer inte din egen
 • Ritmaterial för en mock-up av designen
 • Henna tatuering för en rättegång tatuering