Wka

Hur man trivs i skolan

Det är naturligt för en del elever att hitta skolan helt intetsägande och tråkigt, stressigt och till synes värdelösa. Men med detta kommer vi att ställa dig på rätt spår om hur du kan njuta av skolan och tycker att det är ingen dungeon trots allt...

Steg

Hur man trivs i skolan. Förhalning leder oftast till bekymmer.
Hur man trivs i skolan. Förhalning leder oftast till bekymmer.

Procrastinate inte

 1. 1
  Förhalning leder oftast till bekymmer. Studenter som inte avslutar sina läxor eller har inte ens börjat sina projekt brukar undvika skolan eftersom de är rädda att de ska straffas eller de får i trubbel.
 2. 2
  Kom ihåg att förhala leder ofta till stress, detta beror på det faktum att de flesta studenter som procrastinate erfarenhet intensivt tryck och trötthet när man gör sina sista minuten läxor (er) och eller projekt (s)
 3. 3
  Schemaläggning hjälper de flesta studenter och det kan hjälpa dig. Först av allt det minskar intrycket av att inte ha tillräckligt med tid, genom att prioritera och planera framåt du kommer att kunna ha mer fritid än du någonsin trodde var möjligt. Exempel:
 4. 4
  Sprida ut ditt arbete på ett projekt. Till exempel har du en månad innan du passerar ett projekt och varje kväll du tilld 30 minuter för ditt projekt och 1 timme för dina läxor. Det är mycket mindre stressande än att göra det 6 timmar i sträck sista minuten och sedan ändå behöva oroa dig för din oavslutade läxor!

Inte pressa inte dig själv

 1. 1
  Undvik att oroa över akademiska frågor. Men bara i fall försöka vara så känslomässigt förberedd för varje resultat av ditt arbete. Och kom ihåg att du skördar vad du dig> sugga, vilket innebär att om du har och din bekväm med dina resultat så vad finns det att oroa sig för? Oavsett resultaten kan vara så länge som du gjorde ditt bästa, tänk positivt. Och om du inte är nöjd med resultatet bara gå vidare och göra bättre nästa gång.
 2. 2
  Motstå grupptryck. Att göra detta kommer du att få en värld av oro av din rygg. Kom ihåg att alltid vara dig själv, kommer folk gillar dig för vem du egentligen är, och inte för vem du låtsas vara.

Ja hjälp

 1. 1
  Be om hjälp om du har problem på läxor, var inte rädd. Fråga dina föräldrar eller äldre syskon. Eftersom de har troligtvis gått igenom samma ämnen i skolan som du gjorde, kommer de att vara en stor hjälp och det bara kan göra saker lite mer intressant.
 2. 2
  Om du fortfarande fast? Sen nästa gång, fråga din lärare om han / hon kan stanna minst 18 minuter efter skolan och hjälpa dig med dina läxor. Men om de inte kan eftersom de har en lång pendla hem, sedan acceptera det, säga tack, och sedan försöka gå med i en klubb läxhjälp, eller om det hjälper be en kompis i skolan, om de är tillgängliga.
 3. 3
  Ordna tid att ha en inofficiell konferens med din lärare (er) om betygen fortsätter att vara ett problem.

Gå med i en klubb eller en grupp

 1. 1
  Ibland, barn tenderar att njuta av skolan mer om de har något roligt att se fram emot. Gå vidare och gå efter skolan klubbar som de har tillgängliga eller starta din egen grupp grundad på en favorithobby vad som gör dig lycklig. Det är också ett utmärkt sätt att få nya vänner. Men se till att den grupp du gå med i är bra med dina föräldrar, och se till att de inte kommer att vara anledningen till att du inte betalar uppmärksamhet i klassen.
 2. 2
  Var osjälviska och gå en orsak som en miljöaktivist-grupp, eller en hälso-grupp, bortsett från att göra mer av din tid, kommer det att hjälpa dig att växa känslomässigt och mentalt. Men se till att gå med i en grupp som du vet att du kommer att ha roligt och att du kommer aldrig att ångra att gå. (Det underlättar om du går med en kompis.)

Gör det bekvämt för dig med din omgivning

 1. 1
  Anpassa. Om det gör dig gladare och mer bekväm med din omgivning sedan försöka dekorera ditt, ryggsäck, penna, anteckningsblock, etc. Men först måste du fråga dina föräldrar om det är ok för dig att dekorera din "saker".
 2. 2
  När dekorera din ryggsäck prova att använda nålar, plåster, klistermärkear och nyckelringar, allt som är bra med dina föräldrar och gör dig gladare.
 3. 3
  Umgås. Om det gör dig mer bekväm, försöka umgås. Du kanske har några klasskamrater som delar en del av dina idéer och de kan bara göra bra vänner. Vänner är en stor källa till stöd och oftast de kommer att göra din dag.
 4. 4
  Kom ihåg att vara försiktig med de människor som du "umgås med". Var säker på att du vet skillnaden på riktiga vänner och vänner som syftar till att få dig i trubbel. Det finns en fin linje mellan bråkmakare och tillfällig studenten roliga. Kom ihåg att hålla sig borta från våld och sånt, dessa saker kommer bara leda dig till besvär.
 5. 5
  Njut av dig själv från tid till annan. Leka eller ha en runda av skämt med dina vänner på fritiden. Skolan bör inte vara din fängelsehåla, det är en plats för ungdomar som dig själv för att lära sig, och en del av lärandet är att lära sig att umgås och bli en bättre människa. Men kom ihåg att det finns en skillnad mellan skadliga skämt och vanliga harmlösa skämt elev.
 6. 6
  Occupy dig själv när du är uttråkad på fritiden. Ha en hobby eller en rutin, under din paus och raster lunch. Måla, skissa, gör dina läxor, sjunga, lyssna på musik, spela ett instrument, umgås med vänner vad som är tillåtet och kommer att hjälpa dig att lindra din tristess.
 7. 7
  Var positiv! Detta kommer att hjälpa dig mycket. Vid varje mörk stund, varje stressig situation vara lugn, och vara positiv! Och kom ihåg att lämna de flesta eller alla av dina dåliga vanor. Saker är bara dåligt om du ser det på det sättet. Se saker i ett positivt syfte, det hjälper.
 8. 8
  Ignorera det negativa så mycket som möjligt. I en värld där nästan alla hatar ett lyckligt slut berättelse det hjälper att bara ignorera det hela, och låt dem inte ta dig ner. Det finns en skillnad mellan konstruktiva kritiker och en självisk pessimist. Bara skaka på huvudet och gå därifrån.
 9. 9
  Sätt upp ett mål för dig själv. Ett bra sätt att motivera dig själv är att sätta upp ett mål och hålla fast vid det. Föreställ skolan som en RPG med dig vid rodret, eller en berättelse som skrivs med dig som både författare och huvudperson. Nu en karaktär har oftast ett mål rätt? Så vad är det? Är du den sortens person siktar på att bli bäst? Kanske är du den förlorade utstött försöker hitta sin plats i världen? Det hjälper om du ser världen i en annan åsikt, det är ditt liv, det är din uppfattning, sätta ett mål och anges.

Tips

 • Livet är en berg-och dalbana, och försök som vi kanske vi aldrig kommer att kunna kontrollera det, vi ska bara sluta betonar oss mer och mer. Det är bäst att ta livet som det är. Du bör inte bråttom, och inte heller bör du ge dig själv en illusion av kontroll. Att leva, att gråta och skratta det är alla en del av livet! Cherish varje sekund och leva det till fullo och vara glad för vad du har och alltid göra ditt bästa.
 • Försök, försök, försök.
 • Håll Ansvarig... det kommer att hjälpa en hel del i alla typer av skolor.
 • Hitta din balans eller rutin och gå med den, oavsett vad du är bekväm med.
 • När du är i en enda röra, eller din bara upplever en stor press på sistone. Bara lugn, analysera saker först och sedan försöka lösa det.
 • Var alltid dig själv.
 • Hålla ordning... i någon form av miljö
 • Kom ihåg att inte studera sista minuten innan någon form av test (stora eller små.). Var beredd på minst 2 veckor innan provet.
 • När man försöker att lista ut vilka efter skolan klubb du ska välja, försöka tänka vilken du kan hålla ditt engagemang med. Fråga också hur länge klubbarna är och prata med dina föräldrar om du kan stanna efter skolan.
 • Det hjälper att vara lite konkurrenskraftigt.
 • Kom ihåg att alltid vara aktiv och gå med dina skolaktiviteter, hålla dig sysselsatt.

Varningar

 • Alltid se upp för människor som kanske syftar till att skada dig, eller manipulera dig för sina egna syften.
 • Håll dig borta från trubbel.
 • Använd inte några villkor som kan förolämpa någon på din väska. Detta kan få dig i trubbel och kan möjligen leda till avstängning eller sämre.
 • När du dekorerar din ryggsäck, messenger bags, etc. utan dina föräldrars tillåtelse, kan du hamna i stora problem, så fråga. Dessa väskor kostar mycket pengar.