Wka

Hur man tjänar respekt för dina kolleger kamrater i skolan

Vill du bli en respekterad person i din Middle / High School? Såhär:

Steg

Hur man tjänar respekt för dina kolleger kamrater i skolan. Vara intelligent och klok.
Hur man tjänar respekt för dina kolleger kamrater i skolan. Vara intelligent och klok.
 1. 1
  Vara intelligent och klok. Det är ganska mycket inget sätt en trångsynt person kan arbeta hans / hennes sätt upp leden för att vinna respekt hos andra.
 2. 2
  Var inte respektlöst av andra och deras egendom, därav ordspråket: Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Se nedan för specifik göra och inte göra
 3. 3
  Var inte irriterande. Att vara ett klassrum skadedjur finns inget sätt att få andra att respektera dig. I själva verket ofta sådana människor blir kritiserad och skvallrade på, så snälla, var inte den personen!
 4. 4
  Vara en aktiv deltagare i klasserna. Detta är en no-brainer, eftersom om du deltar, du låter din röst bli hörd inför hela klassen. Naturligtvis är deltagande lätt för de flesta, men att få det rätta svaret är också oerhört viktigt, så inte upp handen utan ett logiskt svar först, höja din hand och hitta dig själv på en förlust för ord är ganska pinsamt.
 5. 5
  Ställ inte alltför många frågor. Tja, undvika att ställa alltför många frågor inför hela klassen. Istället, krafsa ner dina frågor och spara dem i slutet av perioden innan närmar läraren och ber. Om du har en intelligent fråga, en som inte är ologiskt eller kommer att lämna dina klasskamrater något förvirrad, gå vidare och ställa den framför klassen, men inte låta som en show off medan du gör det.
 6. 6
  Hjälpa andra när de behöver det, om de behöver det. Gör dem inte känner sig svag, men.
 7. 7
  Vara blygsam. Ingen gillar show-offs, särskilt om de gör det hela tiden. Om du vill skryta om något, gör det inte för länge, och säga det de icke-smart-aleck sätt.
 8. 8
  Lär dig att tala väl. Inte många lär gilla dig om du är för tyst eller säga de mest tråkiga saker. Lär dig vad du ska prata om genom att titta på nyheterna, tittar upp häftiga artiklar på internet, eller läs Popular Science eller Wired för de senaste genombrotten inom teknik och naturvetenskap. Bara inte pratar om vädret!
 9. 9
  Acceptera komplimanger finess. Efter folk ser att du är en smart tjej eller kille, är chansen att de kommer att komplettera dig. Lär dig att returnera komplimanger och om du inte kan hitta något bra att säga tillbaka, bara säga "tack" eller talar blygsamt om dig själv.
 10. 10
  Angriper inte eller förolämpa andra (verbalt, fysiskt, etc). Försök att hålla sig på den mogna sidan när någon angriper eller stötande. Nickar och tar i sina svar, ofta svara med "okej", det stör dem mer eftersom de förväntar dig att slå tillbaka. Stå upp för dig själv när det behövs, men inte gå ner till deras nivå.
 11. 11
  Acceptera en del kritik. Att ha makten i ett samhälle innebär att acceptera kritik, så om du bara har en handfull kritiker, inte ta det för allvarligt om den inte börjar att påverka ditt rykte.
 12. 12
  Gör ditt bästa för att vara extraordinärt, och stiga upp över de andra. Tyvärr är detta olika för alla skolor, så bara hålla detta i åtanke... Gå utöver.
 13. 13
  Fråga inte dina kamrater vad de fick på bedömningar om de inte vill dela den med dig. Det är bara vanlig påträngande och oförskämd, och det gör att du ser dåligt. Om de vill jämföra anteckningar, sedan med alla medel, det är bra! Även om andra frågar dig, då är det helt upp till dig om du vill berätta. Att dela provresultat med goda vänner är helt okej ändå.
 14. 14
  Tänk två gånger innan du gör något du inte brukar göra. Tänk på hur andra kommer att reagera på dina handlingar (överdriv inte, bara när du är osäker).
 15. 15
  Lita på din instinkt för allt annat.
 16. 16
  Var den större personen. Om någon angriper eller hotar dig, vara mogen och hantera situationen på ett respektabelt sätt. Självförsvar är en sista utväg om saker urartar, men fler människor respekt vuxna beteende, snarare än omoget barn beteende.
 17. 17
  Var inte nyfiken. Om du inte hör vad någon berättade någon, inte gå och fråga vad som hände. Det är bara irriterande.
 18. 18
  Vara en öppen person till nya idéer. Vara någon som folk kan komma till och känna att de blir lyssnade på.
 19. 19
  Ha ett högt, befallande röst. Du behöver inte skrika, bara låta säker när du pratar. Ingen kommer att respektera en kille / tjej med en liten röst.

Tips

 • Försök inte så svårt att sätta strålkastarljuset på dig själv så länge du gör en bra show rampljuset kommer att finna sin väg till dig.
 • Följ inte varje steg i den här guiden exakt. Använd ditt sunda förnuft för att tillämpa detta koncept till din skola och dina community.Some gånger översittare kommer plåga dig att slåss, om du vill ha rep från dem, men de är egentligen inte de personer du vill bli vän med.
 • Elaborating på att vara en smart aleck: Det finns många sätt en elev kan vara en smart aleck, inklusive: skryta om att vara smart för andra, säger andra är sämre än dig, prata om saker du vet lite eller ingenting om, argumentera med läraren över varje liten detalj i en lektion, uppfostra slumpmässiga off topic smarta klingande kommentarer, och många andra saker ("smart aleck" kan användas för en mängd ändamål). Bara lita på din instinkt och du kommer förhoppningsvis undvika sinkhole av smart-aleckery.
 • Var så smart som möjligt. Om någon retar dig det bästa svaret är okej. Det irriterar honom / henne mer. Wise är hedrade.
 • Om du någonsin fått i ett slagsmål, skulle du behöver veta kampsport. Också, lyfta vikter för styrka är en annan viktig sak att vinna en kamp, ​​se bara till att du inte börjar kampen.
 • Dessutom, för att lyfta vikter, som buff gör att du verkar stark också, men styrkan är definitivt bättre än definierade muskler.

Varningar

 • Observera att titeln på denna guide är inte "Hur man blir populär". Titeln betyder precis vad det betyder.
 • När du har förtjänat respekt för dina kolleger kamrater, sluta inte dessa vanor, eller ditt rykte bara kan krascha (även om det tar ofta ett par veckor).
 • Olämpligt beteende och handlingar (hamna i problem, blir upphängd, etc.) är riktigt dåligt för ditt rykte, så undvik dem till varje pris.
 • Detta kan ta en stund... försöka plocka ut några steg i taget för att göra.