Wka

Hur får man ett nytt socialt liv

Oavsett om du just flyttat till en ny stad, är du uttråkad med din status quo, eller dina vänner har funnit nya intressen som inte inkluderar dig, kan det vara dags att börja ett nytt socialt liv. Här är några ställen du kan gå för att möta nya människor och börja nya vänskapsband.

Steg

Hur får man ett nytt socialt liv. Fundera varför du vill ha ett nytt socialt liv.
Hur får man ett nytt socialt liv. Fundera varför du vill ha ett nytt socialt liv.
 1. 1
  Fundera varför du vill ha ett nytt socialt liv. Till att börja ett nytt socialt liv kommer att kräva att du ska göra ändringar, så att förstå "varför" kommer att hjälpa dig att välja den "hur". Vad är fel med ditt sociala liv nu?
  • Om det bara blir tråkigt, att se samma människor på arbetet, i skolan eller på kvällen och helger, kanske du vill ha en förändring av landskap.
  • Om dina vänner utnyttjar dig, kan det vara dags att berätta för dem hur du känner. Om de är goda vänner, och du är taktfull, bör de acceptera vad du säger.
  • Om det är för att du har övergett ditt sociala liv då du kan vara på rätt spår. Även tv-spel och internet kan vara lockande, kan ingenting ersätta verkliga vänner och gemenskap.
 2. 2
  Utforska din community. De flesta skolor, städer eller städer har klubbar och organisationer som finns för att ge möjligheter för människor att njuta av varandras sällskap, de bara inte har en särskild etikett som förklarar detta faktum.
 3. 3
  Besök lokala kyrkor och gudstjänstlokaler. De flesta religiösa organisationer har service-och studiegrupper, oavsett om de fokuserar på att hjälpa de fattiga, hemlösa, eller missbrukas i samhället, eller lära sig mer om sin tro.
 4. 4
  Gå ut ensam på helger eller kvällar. Att vara ensam kan vara lite skrämmande, men det är också befriande, eftersom du inte har någon att hålla dig från att försöka något nytt eller annorlunda. Ta en promenad i köpcentrum, prova en ny restaurang, eller besöka ett museum eller bibliotek. Prata med folk, om en ofarlig kommentar om vädret, eller en subtil inbjudan att diskutera ett konstverk eller en bok, kan du aldrig vara säker på var det kommer att leda.
 5. 5
  Promenera eller jogga i den lokala parken. Det är en fristad för många människor som lider tristess eller vilja frisk luft och solsken. Om du har en hund, kanske du upptäcker att andra hundälskare kommer att vara ute sina husdjur, och en gemensam tråd kanske redan finns för att starta en vänskap.
 6. 6
  Anmäl dig för en rättegång medlemskap på ett lokalt gym eller spa. Inte bara kommer det att ge dig i kontakt med nya människor, om du är ur form eller övervikt, erbjuder det en möjlighet att börja göra något åt ​​det. Efter din träning, ta en minut att koppla av och umgås med andra människor som arbetar ute. Du kan be dem om hjälp en viss maskin, eller hur de bo i en sådan fin form.
 7. 7
  Leta efter frivilligorganisationer. Detta kan vara "Meals on Wheels", "Habitat for Humanity", hemlösa skyddsrum eller andra. Dessa grupper tillbringar ofta mycket tid tillsammans i projekt, erbjuder dig en möjlighet att lära känna nya människor samtidigt som det hjälper i ditt samhälle.
 8. 8
  Göra nya saker. Det kommer att hjälpa dig att lära känna nya människor.

Tips

 • Ge dig själv tid i en ny klubb eller aktivitet, försök att ha något att bidra med så att du inte bara delta i ett möte och förblir en outsider.
 • Var medveten om potentiella faror i nya eller konstiga miljöer.

Varningar

 • Prata inte sist, vara den att säga något först. Om de inte svarar, då de kanske inte är intresserade av vare sig dig eller det ämnet. Vara säker, inte prata med främlingar. Inte gå och vara ensam, kan något hända dig.

Saker du behöver

 • Hobbies och intressen utanför hemmet och arbetet.