Wka

Hur man ska agera runt din pojkvän

Är du typ av ny på kärlek spel? Eller är du bara så blyg att du aldrig vet vad du ska göra eller säga när det kommer till din pojkvän, så han alltid vindar upp lämnar dig eftersom du inte vet hur man ska uttrycka dig? Nu är det dags att sätta sorg åt sidan eftersom efter tjugo minuter du vet exakt vad de ska göra och säga till din pojkvän.

Steg

Hur man ska agera runt din pojkvän. Vara helt öppen med din pojkvän.
Hur man ska agera runt din pojkvän. Vara helt öppen med din pojkvän.
 1. 1
  Vara helt öppen med din pojkvän. Du behöver inte vara rädd för att prata med honom. Prata med honom som om du pratar med en av dina bästa vänner eftersom det är vad han borde vara! Din pojkvän kan vara din vän ännu en kärlek intresse.
 2. 2
  Säg honom allt! Om dina vänner, skola, vad du vill köpa på köpcentret på fredag. De vill höra det eftersom de gillar att veta vad som finns på deras flickvänner sinne. Bara inte skvallra om det!
 3. 3
  Vård för vad han säger också. Lyssna på honom när han pratar och svara. Annars kanske han tror att du ignorerar honom.
 4. 4
  Var ärlig med din pojkvän. Om du inte gillar något, berätta för honom! Ljug inte bara att hålla med honom. Killar gillar tjejer som har sina egna åsikter.
 5. 5
  Spendera så mycket tid med honom som du gör utan honom. Killar gillar inte när tjejer är över dem. Visst de vill att deras flickvän är galen om dem, men det betyder inte att du måste vara klängig. Ge honom lite utrymme. Vad är sexigt att en kille är när en tjej är oberoende. Hon har ett liv utanför hans. Men det är okej att text eller IM honom när du inte är med honom!
 6. 6
  Hålla saker intressant! Inte bara gör och säger samma saker varje dag. Han kommer så småningom att bli uttråkad. Han borde lära sig något nytt om dig varje gång du pratar.
 7. 7
  Vara kul! Skratt och skämt. lite. Killar älskar när en tjej kan ha ett sinne för humor.
 8. 8
  Få honom att må bra. Pojkar gillar att vara runt tjejer som gör dem att må bra om sig själva. Komplimang honom. I grund och botten bara stroke hans ego och låta honom tro att han är den bästa pojkvännen du någonsin haft att vinna hans förtroende.
 9. 9
  Kram, kärlek, kyss, gosa. Gör vad du måste för att låta honom veta att du bryr dig!
 10. 10
  Se till att du pratar med honom, och inte ignorera honom i skolan, känner sig helt bekväm med honom oavsett hur många människor är runt, agera på samma sätt som du skulle göra om du var ensam med honom när du är med andra människor.

Tips

 • Se till att du är sann mot dig själv! Ändra inte vem du är. Självklart om den här killen kommer ut med att han såg något i dig som fick honom att vilja lära känna dig.
 • Var självsäker. En av de mest attraktiva saker en tjej kan vara. Inget behov att vara osäkra. Du har en Sötnos som en pojkvän, uppenbarligen han älskar ditt utseende och personlighet.

Varningar

 • Aldrig ljuga för din pojkvän!
 • Aldrig fuska!
 • Aldrig gå bakom ryggen!