Wka

Hur man ska agera runt din flickvän på skolan

Alla får lite nervös ibland när de försöker att vara tillgiven med sin flickvän i skolmiljön. Efter allt, det är inte precis den mest romantiska platser, är dess syfte verksamhet i studien, inte kärlek, och förutom det, är dina kompisar tittar på det mesta - främjar knappast förtjust lovey-dovey beteende. Låt idéerna här hjälpa dig förbi de inledande nerver och ick-känslor så att du kan bete sig på ett lämpligt sätt med din tjej i skolan.

Steg

Hur man ska agera runt din flickvän på skolan. Agera som om du är helt säker på om det hela.
Hur man ska agera runt din flickvän på skolan. Agera som om du är helt säker på om det hela.
 1. 1
  Koppla av. Om du spänner dig när du är runt din tjej, kommer det att förhindra småprat. Och småprat är mycket som behövs för att hålla saker cool!
 2. 2
  Agera som om du är helt säker på om det hela. Om du är alltid nervös om vad andra människor tycker att du inte tror att du är bättre än dem, kommer du att gå ingenstans snabbt. Du måste tro att du är över något nattering och nonsens, och vara stolt över din tjej.
 3. 3
  Var självsäker. Om du börjar ögna runt nervöst och du är orolig för vad jag ska säga, kommer hon känna detta och det kommer att göra det konstigt mellan er två. När allt är hon nog lika nervös som du och hennes vänner ser på också!
 4. 4
  Var en gentleman. Hon kommer att märka de små saker du gör för henne i skolan. Här är några bra gentlemanly saker att prova.
  • Borsta bort sin plats vid lunch för att bli av med smulor från en tidigare person som sitter där.
  • Bär hennes böcker till hennes nästa klass varje gång på ett tag. Om du gör det ofta blir det förväntade och den dagen du inte gör det kommer hon att undra varför.
  • Rädda henne en stol bredvid dig. Detta är den stora grejen! Om du inte gör det, och din kompis tar det, är någon kommer att flytta. Hon kan bli väldigt arg och känner sig uppskattad.
 5. 5
  Vara privata. Om du och din tjej både trivs kyssar, se till att du är ensam. I skolan finns det inte många bra ställen att kyssas. Hitta en avskild plats ifrån kaoset i hallarna eller klasser. Om du bara börjar suga ansikte i mitten av allt, får du några mycket oönskad uppmärksamhet och det är inte roligt. Plus, kan du också få i trubbel.
 6. 6
  Inte skryta inte. Kort och koncist: hon är inte ett pris. Vad händer mellan dig och henne stannar där. Du kan berätta för några kompisar, men inte någonsin gå in på detaljer.
 7. 7
  Bara krama henne varje gång du ser henne i salar eller när du del sätt. Detta gör ingen skada och bara gör din relation starkare. Det är en lätt uppgift som kan ignoreras eller glömmas.
 8. 8
  Var inte för klängig. Tjejer hatar detta så mycket som killar gör, så du behöver inte vara överväldigande för henne!

Tips

 • När det är kallt ute och om hon inte har en tröja eller en jacka på, ge henne din tröja eller jacka. Hon kommer verkligen uppskatta det.
 • Du måste vara vän med sina vänner till en viss grad. Om du inte är, du måste fejka det riktigt bra.
 • Var inte alltför orolig om hon inte prata med dig mycket eller ens sitta bredvid dig vid lunch eftersom hon är bara att vänja sig. Om du vill att hon ska sitta bredvid dig eller prata med dig, bara be och du kommer att få! Och bli inte alltför bummed ut när hon inte hålla din hand antingen;)
 • Det kan verka lite konstigt till en början, men det är naturligt att verka krångligt i början av en relation eftersom du fortfarande att vänja sig henne och vara hennes pojkvän.
 • Tugga med munnen stängd vid lunch. Andas om din näsa. Om det är fyllda, sedan hålla andan eller ursäkta dig och gå och blåsa.
 • Du kan inte prata om andra tjejer, även till dina vänner. De kunde ta vad du säger och berätta för din flickvän som något slags grymt skämt.
 • Vid lunch, erbjuder några av din mat. Om hon inte tar det så åtminstone hon vet att du tänkte om henne och är villiga att dela med sig.

Varningar

 • När du är med din flickvän försöker att inte göra något dumt eller pinsamt
 • Om du känner dig börjar komma på randen av ett argument framför alla, stoppa dig själv och bara säga saker som: "okej, vad du säger" (det är viktigt att du säger detta i en uppriktig och förlåtande materia eller det kanske låter som du inte bryr dig, och som skulle kunna starta en kamp), eller "säker". Din flickvän kommer att ta det som avtal och det är allt som räknas.
 • Försök att inte kyssa under skolan. När du hamnar i trubbel, kommer hennes mamma och pappa gillar inte dig alls. Håll dig borta från kyssar och hångla och spara den till en film datum. (Som för övrigt är väldigt roligt)