Wka

Hur att imponera på någon på första dejten

Har du velat gå ut med någon för ett tag men är så nervös när de slutligen säga ja att du inte vet hur de ska agera eller vad man ska göra? Om så, läs vidare för några grundläggande råd om imponera på datum.

Steg

Hur att imponera på någon på första dejten. Om du tar bilen, rensa ut.
Hur att imponera på någon på första dejten. Om du tar bilen, rensa ut.
 1. 1
  Förbered. Före den dag göra något som slappnar av dig, motion, läsning, yoga, sjunga din favoritlåt, vad sätter dig i en lättsam, glad stämning. Tvätta dig, sätta på antiperspirant / deodorant, borsta tänderna, borsta håret, och glöm inte att bära rena kläder! Gör en lista över samtal förrätter och frågor du kan fråga dem om du har problem med att hitta ett ämne. Frågor om deras husdjur (s), musiksmak, bra böcker som de har läst nyligen, favorit sak att göra utomhus, skulle du hellre frågor, är alla goda idéer. Kom ihåg dessa och läsa förstasidan av tidningen också.
 2. 2
  Om du tar bilen, rensa ut
 3. 3
  Välj någonstans som kommer att vara speciell för din dejt. Om du inte är säker på vad han eller hon kommer att gilla, frågar. Du kanske vill ta honom eller henne för att äta någonstans utöver det vanliga (inte gå överbord, eftersom detta kan ett dåligt prejudikat).
 4. 4
  Om det är ett formellt datum, hälsar honom eller henne med en liten present. Till exempel ökade en liten chokladask eller en singel. Det är ännu bättre om du vet vilka typer av blommor eller godis är din dejt favoriter. Aldrig försöka enda röd ros på en ledig första dejt, kan du komma på alldeles för stark, eftersom detta innebär passionerad kärlek. Prova att baka en trevlig behandla, få en liten uppstoppade djur, eller något annat som är unikt för dem. Aldrig göra något stort på den första dagen. Den bästa gåvan du kan ge är ditt företag.
 5. 5
  Kommunicera öppet och ärligt. Prata med din dejt under middagen och lyssna på vad han eller hon har att säga.
 6. 6
  Om du är en kille, betala för dagen, om du är en tjej erbjudande att betala för dagen, om ditt erbjudande avvisas, erbjuda att betala för dig själv, om detta inte flyga, accepterar. De försöker vara trevlig. Om du är en gay / lesbisk par, bara fråga dem vad de föredrar att göra och förklara vad du föredrar att göra och sedan kompromisser. Många homosexuella / lesbisk par stöter på detta problem eftersom båda sidor vill betala för sig själva, är den bästa insatsen för att antingen turas betala eller betala för själv.
 7. 7
  Ställ frågor om livet på din dag. Gör en hel del lyssnande, är det viktigt att inte över-chatta dem, försöka lyssna lite mer än du pratar, men låt inte samtalet bara dö ut.
 8. 8
  Titta in i ditt datum ögon. Ögonkontakt visar intresse.
 9. 9
  Om du är säker på att du har ett sinne för humor och intelligens, få dem att skratta. Men inte föreläsa inte.
 10. 10
  Betala dina datum komplimanger, komplimanger är din bästa vän när dating, inte överdriva eller erbjuda något lurpassar, försök att inte vara alltför cheesy. Hitta en eller flera kvaliteter som uppriktigt berömma dem.
 11. 11
  Gör något ovanligt och billigt, något man var tvungen att tänka och lägga tid på. Inte gör något stort, bara gå en promenad i ditt närområde eller erbjuda dem kakao, visa dem din favorit konstellation, något intressant att du ensam kommer att bli ihågkommen för.
 12. 12
  Avsluta kvällen med en kyss, om möjligt. Som ni eskortera din dejt till sin bostadsort skift samtalet till något romantiskt som månen eller stjärnorna eller något. Använd visuella ledtrådar och kroppsspråk från din dag så att du vet när det är dags att "göra ditt drag".

Tips

 • Bär lämplig klädsel, men inte utstyra eller tävla med din dejt för mode uppmärksamhet.
 • Bär inte överväldigande parfym eller cologne, men inte bära något. Det gör ett uttalande.
 • Var naturlig. Var dig själv. Gör inte allt du säger en linje från en TV-show eller låter mycket repeterat. Låt vad som än händer, händer. Du kommer aldrig riktigt lära känna varandra annars.
 • Prova att titta på en chick-flick och plocka upp några tips från den, är dessa filmer helt bildas kring människors uppfattning om den perfekta dating relation så använd dem till din fördel. Den corny dialog kanske inte din favorit, men det kommer att ge dig en uppfattning om vad som anses som imponerande.

Varningar

 • Om du gör ett uppenbart misstag och ni båda vet vad som hände, inte försöka dölja det. Var uppriktig är be om ursäkt och uttrycker du vill åtgärda problemet. De kommer vanligtvis vara okej.
 • Om du matsal, inte öppna dina läppar medan tugga eller prata med munnen full av mat. De flesta finner detta motbjudande och det kommer att förstöra sin måltid och intryck av dig. Om du har problem med detta, prova mindre tuggor.
 • Bordsskick. Använd dem.
 • Vara optimistisk och verklig.
 • Kom inte på alltför stark. Spela inte otroligt svårt att få. Slå gyllene medelväg, den inte desperat, men inte avlägsen. Vänliga och "flörtig" är en bra kombination.
 • I genomsnitt är det bäst att inte stinker av kroppen lukt, men det finns undantag. De flesta är avstängda av bevis på dålig hygien