Wka

Hur man har en lyckad första dejt på bio (killar)

Alla vill göra sin första dag minnesvärd, så här är ett bra sätt att få det att hända. Det viktiga är bara prata med varandra och bara allmänt ha en bra tid.

Steg

Hur man har en lyckad första dejt på bio (killar). Kommentera hur hon ser ut.
Hur man har en lyckad första dejt på bio (killar). Kommentera hur hon ser ut.
 1. 1
  Se din bästa. Det innebär att ta en dusch. En bidragsgivare föreslår att sätta ett ljus mängd cologne på, men använd det extremt lätt som överdriven det är en verklig tur ut. Några trevliga schampo och balsam eller doftande botaniska bodylotion är ett gångbart alternativ om du inte är benägen att kroppen lukt.
  • Välj dina bästa kläder, se till att de är fläckfria (betyder inga fläckar) annars kommer du inte att ge ett gott intryck. (Detta kan slå tillbaka genom att ge ett intryck att du är desperat, så överdriv inte.)
  • Ta dig tid att göra dig redo, vill du inte att se slarvig.
 2. 2
  Kommentera hur hon ser ut. Du kan göra en kommentar på hennes kläder, hennes hår eller något annat. Var så specifik som möjligt, då det låter som du har betalat uppmärksamhet. Men inte över-göra det heller, behöver du verkligen menar det, annars kommer det att låta falska. Om du inte kan verkligen hitta något bra att säga bara tala om för henne att hon ser fin eller vacker eller ens gå så långt som att säga vacker, men försök att inte låta alltför desperat.
 3. 3
  Öppna dörren för flickan och lät henne gå in först, är detta det enklaste och ändå enklaste sättet att sopa en tjej. Du gör med henne och det kommer att sopa bort henne hennes fötter och samtidigt bidrar till en bra första impression.She kommer att älska det när du agerar trevligt
 4. 4
  Gå bredvid henne och köpa både din egen och sina biljetter tillsammans. Om hon gör ett väsen om det och erbjuder sig att betala för det själv så är det bara fråga henne om hon är säker.
  • Hon kanske bara säga att så hon inte ser ut som en guldgrävare.
  • Fast hon kanske egentligen bara vill köpa biljetten själv. Om hon håller framhärda att låta henne köpa biljetten, frågar om hon är säker, men erbjuder sig att köpa popcorn [eller andra snacks]. Också, betala med en lämplig summa pengar. Om du betalar för en totalsumma av något som är femton dollar med en dollar räkningar, du verkar billigt för henne.
 5. 5
  Var en gentleman och låta henne plocka ut filmen. Det är tankeväckande och annat du riskerar chansen att ha en besvärlig dag.
 6. 6
  Lägg märke till hennes beteende under filmen mot dig. Halvvägs genom filmen om du märker att hon blir misstänksamt närmare och flicks håret mycket eller inte riktigt koncentrera sig på filmen då hon är mest sannolikt att tänka på hur resten av denna dag kommer att gå.
  • Om hon blir väldigt nära och ganska kelig (hur gosig kan du få med ett armstöd jabbing dig) sedan lägga armen om henne, om hon försöker skaka bort det och få det att se ut som hon huttrade eller något sedan ta din arm tillbaka, Hon är inte redo för det.
  • Fråga om hon gillar filmen hittills.
  • Om du känner dig bekväm nog, hålla hennes hand under filmen och det behöver inte vara under hela två timmar. Detta kommer att försäkra henne om att hon inte är helt bortglömd under filmen. Plus att det kommer att sätta dig både på bättre humör för resten av dagen.
 7. 7
  Säg till i slutet av filmen vad du tänkte på filmen. Kort kommentera filmen, och fråga henne om hon vill få en kopp kaffe eller en varm choklad på ett kafé (t.ex. "Hej det var en bra film, vill du prata om det på Starbucks och få en kopp kaffe? "eller," Den filmen var... intressant, vill du gå till Tim Hortons och prata? "
  • Om hon avböjer borsta bort det och ta hem henne eller vänta på att någon ska plocka upp henne (om du inte kör). Om du agerar ont om det då hon kommer bara tro att du är lite patetisk och dike dig där.
  • Om hon accepterar sedan hämta lite kaffe och försöka hålla samtalet om henne. Hon kanske inte gillar all uppmärksamhet så om hon försöker växla samtalet till dig då gå med på det, hon kanske inte vet mycket om dig eller hon tror att du är lite av en stalker.
 8. 8
  Fråga efter hennes telefonnummer. Om hon säger att hon hade en riktigt trevlig tid eller nåt sånt då säga att du hade en bra tid också och fråga om du kan ringa henne någon gång.
 9. 9
  Vänta för henne att komma in i hennes hus och inte hovra, det är konstigt. När hon är i hennes hus, lämna. Om du fånga henne titta ut genom fönstret, le och vinka åt henne. Det ska ge henne det bestående intrycket att du vill gå ut igen.
 10. 10
  Vara spännande och enkla på samma gång. Detta kan vara svårt för vissa, men för att åstadkomma detta behöver du inte veta allt, men har lite kunskap om mycket saker kommer att hjälpa till med detta.
 11. 11
  Första datum plats eller idé. Detta bör vara en plats där du känner dig mest bekväm. Man kan hoppas att på träffa henne du fick en vibb från henne eller en konversation med henne som kan hjälpa till i ditt val också. Platsen säger också mycket om en person.
 12. 12
  Få henne att skratta. Om en kvinna finner väldigt lite attraktionskraft på dig fysiskt, så när du gör henne skratta du kommer att ha henne.
 13. 13
  Var tidigt. Om du möter henne på en plats, försök att få det tidigt för att spana på plats. De flesta restauranger har stora idealiska platser som främjar närhet.

Tips

 • Ge henne din odelade uppmärksamhet. Stäng av din mobiltelefon. Om du möter vänner där, det är okej att prata med dem en kort stund och introducera henne, men till stor del fokuserar på henne hela kvällen. Få henne att känna att hon är den enda personen i rummet när du är med henne. Gör vänlig, sympatisk ögonkontakt. Detta kommer att berätta vad hennes första intryck är. Och försök att le när det är lämpligt.
 • Var artig och håll dörrar och sådana öppna.
 • Fråga inte en tjej om du kan kyssa henne. Läs hennes kroppsspråk, och bara göra det eller inte. Om du måste fråga, är svaret förmodligen nej.
 • Säg att du hade en bra tid, om du gjorde. Om hon återgäldar, berätta för henne att du vill se henne igen.
 • Om dina händer möts i popcorn hink, inte galen och inte hålla hennes hand, hon går för popcorn inte dig. bara flytta handen och le mot henne.
 • Försök att ha ett rent ansikte, rakning om du behöver.
 • Sitt nära baksidan av teatern.
 • Om du inte känner dig bekväm kyssa en tjej utan direkt tillstånd då du kan fråga henne (t.ex. "Vill du kyssa nu?", Eller, "Är det okej om jag kysser dig?") Hon kanske tror att det är gulligt och kyssa dig innan du får chansen, om hon säger "nej", sedan bara borsta bort det.

Varningar

 • Om du får en "OK" för att kyssa henne, inte tungan. De flesta tjejer tycker detta som ett "steg för långt", och hon kan lämna dig.
 • Ät inte som en ko om du inte sluta köpa något.
 • Om hon gick till filmen med dig då är chansen att hon gillar dig så inte ställa dumma frågor som "Hur mycket gillar du mig?" oavsett vad dina vänner berätta för dig, är det inte en isbrytare fråga.
 • Inte gräva efter information hon inte vill ge dig eller ställa besvärliga frågor som kan sluta det datum (t.ex. "Är du fortfarande oskuld?", "Har dina föräldrar har ett spritskåp?").
 • Om hon agerar kränkt av dig att vara artiga och öppna dörren då hon kan vara feminist och hon kan se detta som förnedrande för kvinnor, fortfarande erbjuder sig att köpa sin biljett men om hon avböjer sedan inte erbjuder sig att köpa något annat, är hon oberoende.
 • Minimal cologne behövs, brinner inte hennes näsa (rök luktar inte trevligt och det gör inte heller hel flaska parfym).
 • Inte gör något dumt som att gripa henne, är det inte romantiskt och du är inte så långt ännu.
 • Stäng av din mobiltelefon när du är med henne. Inte under några omständigheter text eller ringa när du är med henne, om inte det är att göra något för henne.
 • Vid slutet av dagen kommer du att veta om du kan kyssa henne eller inte. Typiskt jag krama alltid och kysser en kvinna på kinden i slutet av kvällen. Om det finns en riktigt bra anslutning på dagen, då när du går in för kyssen på checken hon kommer lätt slå hennes ansikte där du har möjlighet för läpparna eller kinden. OM DU GILLAR HENNE alltid välja LIPS!
 • Gör inte en scen på biografen. Om hon säger nej, är Nej nej. Var inte en idiot.

Saker du behöver

 • Tillräckligt med pengar för att ta ut henne.
 • Rena kläder.
 • Mints (eller mentol godis), tuggar inte tuggummi för att fräscha upp din andedräkt eftersom det ökar mängden saliv i munnen vilket kan vara obehagligt om du kysser.