Wka

Hur man lyckas på första dejten


Du får bara en chans att göra ett första intryck. Så när det kommer till din första dag, packa ditt bagage så lätt som möjligt. Egentligen behöver du bara fem viktiga poster.

Steg

Hur man lyckas på första dejten. Mobiltelefon - Nej, inte så att du kan få en "nödsituation" samtal om du behöver slå en snabb reträtt.
Hur man lyckas på första dejten. Mobiltelefon - Nej, inte så att du kan få en "nödsituation" samtal om du behöver slå en snabb reträtt.
 1. 1
  Mobiltelefon - Nej, inte så att du kan få en "nödsituation" samtal om du behöver slå en snabb reträtt. Detta trick föregick roterande telefon, det är förolämpande och uppriktigt sagt onödigt. Varför? Visst, några första datum är värda snabba rymningar, men det är därför du planerar dem att vara kortfattad i första hand. Bara en drink eller kaffe innan nästa sak på schemat. En första datumet inte förtjänar inte en fem-rätters middag eller ens en middag och en film. Du gillar honom, du hoppas på en andra, öppen dag, att du inte gillar honom, ska du leva genom en latte. Vänta, vad är det mobiltelefon för? Om du vill ringa din bästa vän med en rapport från damrummet. Oavsett hur dagen går, checkar in för ett fniss ögonblick gör dagen roligt, oavsett vad. Och är inte den typen av poängen med detta hela dejta sak?
 2. 2
  Texture - Här är en topp tips från vän-boys: bära något mjukt och medgörligt - en sammet topp, angora tröja, silkiga byxor. Drives em nötter, men låt dem vänta tills Date # 2 innan de faktiskt får röra.
 3. 3
  Andedräktmint - särskilt de coola, lövtunna remsor som ser ut som plast men magiskt smälter i munnen. Win-win-win-win: de är (a) tillräckligt starka för att bekämpa även de hårdaste vitlök attacken, (b) ett bra ämne för en eftersläpande konversation, (c) en perfekt "conversation piece" om din dag har andetag frågor, och (d) ett potentiellt sassy flirta drag ("Gee, är inte det en vild känsla på tungan?").
 4. 4
  Diskretion - Nämn inte blindgångare datum, onda ex eller kvardröjande ensamhet. Inte ett ord. Positivitet - även ett litet mysterium - är den bättre delen av tapperhet.
 5. 5
  Perspektiv - Trots att de har en sträng av oattraktiva datum kan bära, det är nästan aldrig ett slöseri med tid. För en sak, är det värsta som kan hända en bra historia (se Tips # 1). Och i detta skede av dating spel, bör du vara mest intresserad av kvantitet, du måste gå på massor av första datum så att ditt omdöme och perspektiv förblir intakta, så att du inte överskatta någons överklagande genom att tänka "Han är den! när han i själva verket är bara den som ringde! För nu, kvantitet föder kvalitet. Varje dag, oavsett hur beskatta, räknas. Så även den värsta första dagen får du ett steg närmare den bästa!

Tips

 • Titta inte bort varje gång de tittar på dig. Många människor gör detta eftersom de är väldigt nervös och sådant, men inte gör det. Din dag skulle se dig som en un-självsäker person.
 • Stirra inte på honom / henne hela tiden. Det blir väldigt obehagligt och irriterande.
 • Floss är en nödvändig!
 • Inte agerar nervös även om du är, kommer det att göra för bekväm tystnader och inte obekväma sådana!
 • Var dig själv. (Ex, om du nästan aldrig bära formella kläder, det finns ingen mening med att ha dem på den första dagen) Bättre du upptäcker att du inte är kompatibla på den första dagen än sex månader senare när du har blivit lurad på!

Varningar

 • Försök att inte vara klumpig och spiller något på en dag. Chansen är stor att du kommer att bli generad. - Om du däremot (olyckor händer), skratta bort det, gör narr av dig själv eller situationen. Oddsen är att de kommer att skratta med dig och det kommer att leda till ett annat samtalsämne (både nu och ner linjen).
 • Ställ inte dig själv att tro att han / hon är den enda för dig och som du aldrig kommer att hitta någon annanstans. Detta kan orsaka stora problem om du bryter upp.