Wka

Hur du imponera på din dejt

Här är hur man imponera på en dag utan att titta övernitisk, pompös, eller obekväma. Vem som helst kan göra det, förutsatt att du har förtroende för dig själv. Det kommer också att bidra till att föra henne blommor, för att visa henne hur speciell du känner att hon är.

Steg

Hur du imponera på din dejt. Kom ihåg vem du är, och kom ihåg vem du försöker att imponera.
Hur du imponera på din dejt. Kom ihåg vem du är, och kom ihåg vem du försöker att imponera.
 1. 1
  Kom ihåg vem du är, och kom ihåg vem du försöker att imponera. Försök inte att vara någon annan, eftersom din bedräglighet kommer att skina igenom. Vara den person som de träffades första gången.
 2. 2
  Håll hans eller hennes uppmärksamhet med roliga anekdoter och historier, men inga corny skämt. Corny skämt kan leda till en besvärlig tidpunkt. Skrattar ofta bryter isen, och alla älskar någon med ett sinne för humor. De flesta människor älskar roliga historier, men inget alltför smutsiga, speciellt på en första dejt.
 3. 3
  Klänning och ser sofistikerad. Såvida du tar henne till stranden, du förmodligen inte bör vara klädd i flip-flops eller shorts på en första dejt. Oavsett vad du gör för en levande, låt honom eller henne veta att du tycker om det du gör och är stolta över det. Var inte alltför skrytsam - folk brukar tycka att vara oförskämd och kränkande. Får inte klä upp för grundläggande händelser, som att bära en balklänning till en lokal biograf, eller en smoking på en picknick i parken. För de flickor som har en resa på bio kanske en blommig klänning och en kavaj vore trevligt. För flickor som har haft en resa på bio, en flora klänning och en kavaj är två bra val du har (åtminstone för höstsäsongen). Var noga med att shoppa för en liten skvätt personlighet, men överdriv inte! Följ regeln: innan du går ut genom dörren, ta en titt i spegeln och ta bort ett objekt. Mindre är mer.
 4. 4
  Klaga inte på allt. Familj, vänner, arbete, chef, bil, väder, skatter och bensinpriser bör hålla sig borta från konversationen. Försök istället att le och låta din dejt veta att du är en rolig person - inte någon tråkig som han / hon har att prata med.
 5. 5
  Köp henne blommor. Tjejer älskar att ta emot dem. Om du vill få henne något litet istället, köpa ett ljus eller en bildram (ej med din bild på det). Du vill att hon ska veta att du tänkte på dem medan du var sönder och att du kommer ihåg vad hon tycker. Bara inte gå överbord med gåvan. Håll det enkelt och sött.
 6. 6
  Vara artig. Håll dörren och hjälpa henne med kappan, dra ut stolar, inte avbryta henne, inte prata i mobiltelefon på en dag, och inte titta på andra människor i rummet.
 7. 7
  Fråga din dejt om sig själva. Försök att inte vara för nyfiken - inte ställa några personliga frågor. Gör din dag må bra om hans / hennes karriär, hobbies, intressen och åsikter. Lyssna uppmärksamt liksom. Folk hatar allmänhet det när de frågade samma fråga två gånger eftersom det talar om för dem att du inte lyssnar första gången. Bänd inte i personliga frågor, och inte berätta om privata angelägenheter i ditt liv.
 8. 8
  Komplimang henne. Säg att hon ser vackra, doftar gott, är intelligent, har ett vackert hus - något som kommer att göra henne leende. Det räknas.
 9. 9
  Prata om dina intressen och vara relativt öppen med dem. Snacka om hennes intressen också, och försöka att fokusera på gemensamma intressen, eftersom ni båda kommer att kunna bidra. Vem vet? Hon kanske gillar de saker du gillar och vet mycket mer om dem än du trodde att hon skulle. Vad sägs om historien, bilar, musik, filmer? Din dag kan mycket väl dela några av dina intressen, och det kan göra för en stor konversation och låter dig både att hitta några gemensamma nämnare.
 10. 10
  The kiss. Vissa människor kommer att föredra att inte kyssa på första dejten, om de inte har kysst förut. När kyssas på allmän plats, måste du respektera andra människor runt omkring dig - inte gå överbord med kyss! Du kanske vill kyssa i slutet av dagen för att stänga den. Ta med en mynta eller andetag spray, men ta inte med tuggummi. Det är ointressant att tugga framför din dag! Håll kyss snabb och söt - inte fransk kyss såvida inte om du har gjort det med din dejt innan, och du är i ett avskilt område. Kom ihåg - din dejt kan vara precis lika nervös som du är om kyssar!

Tips

 • För en första kyss, försök inte att svälja deras ansikte. Lämna ett bestående positivt intryck av några ögonkontakt och kanske lite smakfull och mild beröring.
 • Om du verkligen vill imponera på din dejt, försök att inte ta henne till en bar på en första dejt. De kanske inte känner dig 100% bekväm med det och kan inte inneha alkohol mycket väl. Du kanske har samma problem. Prova ett kafé, det ger dig både en chans att prata och lära känna varandra lite bättre. Middag kan vara trevligt men är förmodligen bättre för en andra eller tredje dagen. Filmer är trevligt också, men tillåta en liten konversation tid. Spara filmen för en andra eller tredje dagen också, på det sättet, under filmen, kan du låta dem luta sig mot dig, eller flytta närmare dig utan att känna dig obekväm med det.
 • Sträck dig inte för mycket sexuella delar av din dejt kropp omedelbart. Om du vill göra några relativt tidigt fysisk kontakt, nå för hennes hand, hår, kanske nacken men inom rimliga gränser, eller tillbaka.
 • Kör inte när du kör med din dejt. De kommer inte att bli imponerad. Människor är mer bekväm när de inte förväntar sig att flyga genom vindrutan.
 • Viktigt - om du säger att du ska ringa din dag, kalla henne. Dessutom, försök att inte vara sent på datum.
 • Om din dag har några husdjur, behöver du inte att plocka upp dem och leka med dem direkt, men inte avvisa djuret omedelbart. Men att vara ärlig med din dejt om du är allergisk. Bättre säker än ledsen.
 • Det är oftast en bra idé att lära känna din dejt föräldrar lite om möjligt och försöka göra ett anständigt intryck.
 • Försök att justera temperaturen i bilen eller huset att rymma din dejt. Inte lider, men inte vara hänsynslös heller. Det är bäst för din dejt att vara bekväm när han eller hon är i din miljö.
 • Om du har en av dessa tysta stunder, bara släppa in ett citat från en känd person att få henne att skratta eller fråga henne vad hon tycker om det. Memorera en eller två viktiga citat.

Varningar

 • Får inte in i en hetsig diskussion om religion, politik eller pengar. Det är inte tid för det. Visst, är det acceptabelt att låta dem veta några av dina övertygelser och åsikter någon gång, men inte direkt.
 • En viktig orsak till avslag är att prata för mycket om tidigare relationer.
 • Försök att inte fokusera på sina brister. Det finns en anledning till att du frågat din dag ut i första hand. Fokusera på hennes goda egenskaper.
 • Bli inte berusad eller förlora kontrollen över sig själv.
 • Ljuger om att inte vara gift är ett säkert sätt att avvisas.