Wka

Så att prata med en tjej som du inte har talat med på ett tag

Du är på köpcentret. Du blick över livsmedel domstolen. Där är hon. Men det har varit sedan för alltid eftersom du har sett henne Fråga:. Vill du närmar dig henne Svar:? Fråga:> Absolut. Här är hur.

Steg

Så att prata med en tjej som du inte har talat med på ett tag. Försök att fånga hennes blick.
Så att prata med en tjej som du inte har talat med på ett tag. Försök att fånga hennes blick.

Del ett: innan du går över

 1. 1
  Försök att fånga hennes blick. Detta bidrar till att ge henne tid att sätta ett namn med ett ansikte och kommer att ge dig en aning om hur man närma sig henne. I själva verket kanske du inte ens behöver: hon kan komma över till dig själv.
 2. 2
  Ta ett djupt andetag. Det spelar ingen roll att det finns ingen anledning att vara nervös: ibland är du ändå. Ta några djupa andetag (andas in genom näsan och ut genom munnen) kan bidra till att göra dig känna sig mer tillfreds.

Del två: det tillvägagångssätt

 1. 1
  Ta din tid att gå över. Speciellt om du inte lyckades fånga hennes blick, det är tillmötesgående att ge henne tid att märka att du närmar.
  • Återigen, när du inte har sett någon för en lång tid, och speciellt om det är på en plats där du normalt inte se personen (som att krocka med en icke-arbete vän utanför arbetet) som du vill ge flickan en lite tid att samla sig. Kom ihåg, kan hon vara nervös också.
 2. 2
  Smile. Du är glad att se henne, eller hur? Visa det!
 3. 3
  Vara beredd att påminna henne om ditt namn, och inte bli förolämpad om hon glömmer det. Allvarligt. Vissa människor har bättre minnen än andra, och vi har alla haft erfarenhet av att minnas någon väldigt väl, men glömmer hans eller hennes namn.
  • Om du känner att hon inte kommer ihåg ditt namn, är en artig sak att göra för att påminna henne om det. Du kan göra detta genom att lämna henne ditt kort eller kontaktuppgifter och låta hennes blick ner för att se ditt namn, eller hitta en ursäkt att hänvisa till sig själv. Exempel: "?!. Jag såg dig, och jag tänker, kommer att" hon minns mig klart att hon kommer Hur kan någon glömma [ditt namn] " Corny, rätt? Och hon ser rakt igenom det. Men hon kommer tycker det är gulligt, och om hon verkligen har glömt ditt namn, kommer hon vara tacksam.
 4. 4
  Håll samtalet kort, speciellt om hon är med andra människor. Detta är en bra tid att säga "hej" och utbyta kontaktinformation men inte nödvändigtvis en lång catch-up session, även om du har en hel del att prata om. Om det går bra, kan du föreslå att istället för att stå tafatt utanför varuhuset, ni båda gå köpa kaffe och sitta ner. Extra poäng för att köpa det för henne.

Del tre: efteråt

 1. 1
  Om du utbyta kontaktuppgifter, och du bestämmer dig hellre inte skulle vänta på henne att ringa eller e-post, bara skjuta henne ett kort, "det var bra att springa in i dig!" e-postadress. Inte alla är stora på att få tillbaka kontakten med gamla vänner, och hon kan ha gått vidare.
 2. 2
  Om du väljer att kalla henne, hålla samtalet kort och föreslår ni två gör det fånga upp personligen.

Tips

 • Om du bär ett företag eller annan typ av kort som innehåller dina kontaktuppgifter, se till att du har en redo att ge till henne för att förhindra att fumla efter det senare. Kom ihåg, kommer hon förmodligen vill få tillbaka kontakten!
  • Om du inte har ett förtryckt kort, försök att hitta en penna och papper som du kan skriva ner din e-post och / eller mobilnummer. Det finns inget värre än att vilja byta e-postadresser eller telefonnummer men inte har ett sätt att göra det.
 • Bli inte förolämpad om hon har glömt ditt namn. Vissa människor har helt enkelt dåliga minnen.
 • Tänk på att det inte skulle vara en bra tid för henne att prata.
  • Om hon antingen ignorerar dig eller agerar irriterad, kan det vara så att din timing är dåligt. Hon kunde vara mitt i en intervju, eller ett datum, eller ut med henne uptight mormor som inte gillar det när hon talar till pojkar.