Wka

Hur man ska agera när din pojkvän säger att du är vacker

Så du höra stora ord! Nej, de är inte "jag älskar dig", men de är "du är vacker" istället. En stor och besvärlig paus dominerar konversationen som din pojkvän väntar på detta ideal sjudande svar och du går hem och visa honom hur vacker du är. Du har ingen aning om hur man ska reagera. Du vill inte låta big headed men du inte vill att ljud under-självsäker höger. Du stamma "Sorry!" och rusa iväg, lämna din pojkvän som står i regnet. Är din relation över? Nästa gång detta händer du vet hur man svara på denna söta men knepigt komplimang.

Steg

Hur man ska agera när din pojkvän säger att du är vacker. "Jag är inte!".
Hur man ska agera när din pojkvän säger att du är vacker. "Jag är inte!".

Hur reagerar inte

 1. 1
  "Jag är inte!" Att säga "Jag är inte" kommer att visa folk att du saknar eller vid andra extrema söka uppmärksamhet. Även om du tror att du är ful, den här personen uppenbarligen inte, så accepterar komplimang. Inte protestera inte eller han kommer inte att säga det igen.
 2. 2
  "Hur är jag?" Att säga "Hur är jag?" är bara fiskar efter komplimanger. Han har gett dig en. Var inte girig. Han kommer känna press att svara dig, tror att du är big-headed, inte frågar igen, känner han behöver för att ge dig mer och om han inte svarar kommer du bli sårad. Ta det från mig, säg inte det!
 3. 3
  "Jag vet!" Att säga "jag vet!" är ännu en dålig svar. Du behöver inte tacka honom alls och det visar honom hur självbelåten du är. Förtroende är bra men ingen gillar självbelåtenhet.
 4. 4
  "Du är söt, men..." Att säga "Du är söt" är bra, men sedan går på till något att säga "Jag är inte" eller protestera eller fråga hur eller ens bär på som om komplimangen aldrig sades är dåligt. Det får honom att känna uppskattat och det kommer inte vara troligt att han kommer att komplettera dig igen.

Hur reagerar

 1. 1
  "Aww, tror du det?" Att säga "Tycker du det?" är bra. Det är inte att förneka det men inte vara självbelåten. Så länge du följer detta med något som "Du är inte så illa själv", "Jag älskar dig" eller "Du är så söt", kommer han inte känna pressad att svara och du tacka honom och returnera en komplimang. Detta innebär att det är fint att säga Tycker du det? "Eller" Verkligen? "
 2. 2
  Blush. Ibland är de bästa sakerna lämnas osagt.

Tips

 • Kom ihåg att betala honom en komplimang någon gång, också.
 • Kom ihåg att agera tacksam.
 • Bara att säga tack och returnera en komplimang som sades ovan är bra.

Varningar

 • Aldrig säga något liknande i introt! Låter inte självbelåten eller under-säker.

Saker du behöver

 • Modesty
 • Takt
 • Röst