Wka

Hur man ska agera dumt med din pojkvän

Going nötter med din pojkvän kan vara skitkul. Här är tips på hur man visar honom tillgivenhet i roliga och nötig sätt.

Steg

Hur man ska agera dumt med din pojkvän. Ta fåniga bilder, göra udda ansikten.
Hur man ska agera dumt med din pojkvän. Ta fåniga bilder, göra udda ansikten.

Saker att göra tillsammans

 1. 1
  Ta fåniga bilder, göra udda ansikten. Ha en tävling för att se vem som kan komma med fler ansikten, sedan sätta ihop ett album med dina bedrifter. Eller, försöka återskapa berömda målningar. Ex. stå skuldra vid skuldra med en spade och en högaffel att imitera europeiska gotiska, plank och beröring fingrar att imitera Sixtinska kapellet.
 2. 2
  Tala i utländska accenter. Låtsas varje vara från ett annat land som du försöker att gå om din dagliga verksamhet. Eller, agera ut filmen klichéer: ha en virvelvind romantik på en parisisk tåg eller stadium en uppgörelse över en explosiv som är inställd på att gå ut i tio minuter.
 3. 3
  Ge varandra pinsamma makeovers. Gör sin makeup och låt honom göra ditt hår. Den som gör ett bättre jobb blir att skicka ett foto av deras mästerverk på Facebook.
 4. 4
  Ha ett matkrig. Om du laga mat tillsammans, attackera varandra med mjöl, spaghetti nudlar, eller något annat som inte kommer att kosta dig depositionen på din lägenhet.
 5. 5
  Gå till parken och spela på jungle gym. Skjut varandra på gungor, gå ner i bilden, och gunga på apan barer.
 6. 6
  Gör intryck av varandra. Imitera varandras röst, vanor, och gång. Agera ut en typisk interaktion medan ni båda fortfarande i karaktär.
 7. 7
  Spela boll med din mat. Dela upp en skål med popcorn i hälften och döda det hela genom att kasta den i varandras munnar. När du gör en särskilt bra slänga, skrika, "GOAAAAAAAAAL!"
 8. 8
  Lek-slåss med honom. Låtsas att kämpa i en specifik stridsteknik som boxning, kampsport, eller sumobrottning. Turas om att vara utropare.
 9. 9
  Spela hide-and-seek. Belöna honom med en kyss när han hittar dig.
 10. 10
  Agera ut en scen från en film ni båda gillar. Gör det hela i bisarra röster eller skapa alternativa ändelser.

Saker att göra honom

 1. 1
  Kittla honom! Om han är kittlig och gillar att bli kittlade, kittla honom ofta och hålla hitta nya kittlig fläckar. Försök kittla hans mage, sidor, revben, etc. Stroke hans fötter med naglarna.
 2. 2
  Överraska attackera honom. Om du är på golvet, ta tag i hans ben (er) och försöker dra honom någonstans. Eller, brottas honom (försiktigt) till marken skrek, "Du kommer aldrig att ta mig levande!"
 3. 3
  Bite honom (försiktigt). Sätta tänderna i hans axel och agera som en galen Chihuahua brottas en stor tugga leksak. Gör morrande ljud. Eller, knapra på hans öron och ögonbryn. (Vissa killar här extremt kittlig och våndas.)
 4. 4
  Ring honom med ett fånigt smeknamn. (Ex. Puddin 'Pop, Smoochy Päron, Mr Biggles, etc.) Prata med honom som han är din "darling wittle älskling", och täcka sitt ansikte med Smoochy kyssar, speciellt på kinderna. Var säker på att han vet att du skojar och att detta inte kommer att bli en permanent livsstilsförändring.
 5. 5
  Hoppa på ryggen när han inte förväntar sig och skrika, "piggyback ride!" Se till att knäna inte böjs på tiden eller han kommer att kollapsa. (Faktum är att bara vara redo för möjligheten att du kommer både att hamna i en hög på golvet.)
 6. 6
  Reagera till en helt vardaglig uttalande med överdriven vördnad. "Du åt två bananer? Själv?? Och du är säker på att du inte tappar någon?"
 7. 7
  När han är på väg att kyssa dig, slut läpparna hårt, krama upp ögonen och skakar på huvudet. Gör klart att du spelar, dock så att han inte tror att han kommer på för stark. (Gör detta endast om du kysser ofta och är bekväma med varandra, om din relation är fortfarande i sin linda, kan du göra honom självmedveten.)
 8. 8
  Vara slumpmässigt. Bara göra detta varje gång på ett tag eller det kommer, definitionsmässigt, sluta vara slumpmässigt. Om du kura och han gör något du gillar (klappa håret, stryker din kind, etc.), spinna och låtsas vara en katt. Eller, stirra på honom. Bara stare. Sen när han säger till sist, "Vad?" stirra mer, tum närmare, och viska något helt orelaterade, så ge honom en kyss.

Tips

 • Detta fungerar bäst med lättsam killar. Var medveten om att din kille kanske inte in i den.

Varningar

 • Alla dessa saker kan orsaka besvär om ni två är inte ensamma.
 • Några av dessa saker kan slå killar utanför. Se till att han gillar vad du gör innan du tar det för långt.
 • Var inte påträngande eller irriterande. Det här är inte roligt när bara en person är på humör för att vara dum.
 • Kan innehålla suggestiva teman. Du bestämmer var du vill att det ska huvudet (dvs om det är en kittla kamp eller en stund på soffan).