Wka

Hur man har kul ensam i sovrummet (girls only)

Ibland behöver en tjej bara för att komma bort från allt krångel och stress i livet att bara kyla hela dagen i hennes rum. Även om tanken kan överklaga till dig, kan det vara svårt att avgöra vad man ska göra! Lyckligtvis kommer den här artikeln att göra det enkelt - följ bara dessa steg!

Steg

Hur man har kul ensam i sovrummet (girls only). Städa ditt rum här och där.
Hur man har kul ensam i sovrummet (girls only). Städa ditt rum här och där.
 1. 1
  Städa ditt rum här och där. Plocka saker från golvet, kasta bort saker du inte behöver, och räta upp saker. Du behöver inte dra ut det vakuum eller måla hela rummet, men om du tar dig tid att organisera messiest fläckar, kommer ditt rum ser attraktiv och du kommer att må bra!
  • Ha lite kul samtidigt städa upp. Oavsett om det är att sätta på lite musik eller reminiscing om det förflutna, gör det till en rolig sak att göra! Inte bara är du organisera ditt rum och förbättra sitt utseende, men du är också att ha en bra tid!
 2. 2
  Läs några tidningar. Prova CosmoGirl, Sjutton, AstroGirl, etc. Försök att få några kändis tidskrifter också, och modetidningar så att du har ett utbud att välja från.
 3. 3
  Prova några smink och frisyrer, bara se till att ha en spegel i rummet så att du inte kommer att behöva lämna det för badrummet. Ta bilder av galen, söt, eller ovanligt utseende du komma med. Du kan också! Vem vet? Du kan även hitta en ny stil som du gillar!
 4. 4
  Få en cd, eller bränna en. Spela musik på ditt rum och dansa, eller bara och titta på TV med det i bakgrunden.
 5. 5
  Titta på din favoritfilm. Prova chick flicks, komedi, romantik - något som tilltalar dig!
 6. 6
  Måla dina tånaglar, fingernaglar, och din hud. Försök att göra en miniatyr hemma-spa! Gör makeovers på dig själv, hår, naglar och saker hud.
 7. 7
  Re-dekorera ditt rum - Bara en liten bit. Ta in en matta eller arrangera saker att ge ditt rum en liten twist. Ändra något, även om det är bara vilken väg din säng lutar.
 8. 8
  Bränn ett ljus. Köp en glass-jar ljus brännare om du kan, och köpa ett litet ljus, sätter i en glasbehållare, lägga den på plattformen, och slå på den! Inga lågor, och det luktar gott!
 9. 9
  Om du måste läsa ett visst antal sidor, läsa en rolig, flickaktigt bok, all läsning behöver inte vara dum eller tråkig! Prova Systrar i byxor, Princess Diaries, TTYL serien, Peaches, modeller inte äta choklad kakor, och böckerna Clique. Det finns så många olika böcker för att prova!
 10. 10
  Om du har en vind eller förråd, snabbt springa till den och sätta in en ny matta eller stora uppstoppade djur, osv. Det kan vara gamla, men det kommer att vara nya för dig!

Tips

 • Ha kul och försöka slappna av utan dina föräldrar, bröder eller systrar stör dig (om du har ett lås på din dörr kan du låsa dem ute).
 • Gör vad du vill - se det som en ledig dag.

Varningar

 • Var försiktig med ljusen! Se också till att ingen i ditt hus är allergisk mot det artificiella doft, som luktar det kan leda till migrän eller allergiska reaktioner!
 • Om du bestämmer dig för att göra något som dina föräldrar inte vill se, se till att du varnar dem att du vill ha "ensam" tid. De kan vara orolig för att du saknar ett socialt liv.
 • Var säker på att det är okej att ordna ditt rum.
 • Spela inte musik för högt eller så kan du få avbrott och klagomål!