Wka

Hur att dekorera en tråkig tonårs sovrum (för pojkar)

Är du en kille som vill ha ett svalt rum att wow dina vänner när de kommer över? Följ bara dessa enkla steg och du kan bli din!

Steg

Hur att dekorera en tråkig tonårs sovrum (för pojkar). Först av allt, du kommer att behöva en förälder eller annan vårdnadshavare för att hjälpa dig att köpa material och bistå vid större projekt.
Hur att dekorera en tråkig tonårs sovrum (för pojkar). Först av allt, du kommer att behöva en förälder eller annan vårdnadshavare för att hjälpa dig att köpa material och bistå vid större projekt.
 1. 1
  Först av allt, du kommer att behöva en förälder eller annan vårdnadshavare för att hjälpa dig att köpa material och bistå vid större projekt. Det är möjligt att göra detta utan föräldrarnas samtycke, men är mycket lättare när man har någon med en bil och betalkort på din sida.
 2. 2
  Det första du märker när du kommer in i ett rum är dess vägg färg. Om du har en plantskola väggmålning eller något annat pinsamt på dina väggar är detta ett absolut måste. Om du har rätt att måla dina väggar inte gå galet. En röd eller svart kan tyckas kallt just nu, men om ett år eller två kommer du att säga till dig själv, "Vad tänkte jag på?" även svart är en upphandlande färg som gör saker verkar mindre eller mer trångt. En bra färg för en kille är en khaki, beige, kaffe eller karamellfärg. Orange är cool också, men det är lite svårt att arbeta med eftersom saker inte exakt lägga "orange intensitet" eller arbetar med apelsin. Denna färg kan tyckas lite tråkigt i början men är bra eftersom du aldrig kommer att växa ur den. Om du letar efter något lite mer äventyrlig riktning mot en mörkare blå eller tvåfärgade silver och blå rummet. Om du går i en ljusare blå kommer det att se ut som ett barns rum så se upp. Om dina föräldrar eller de människor du lever med föredrar du inte måla ditt rum för en eller annan anledning, är detta bra och mycket lätt att komma runt.
 3. 3
  När du har målat dina väggar, är det viktigt att ha något att hänga på dem. Beroende på storleken på ditt rum och dina önskemål, kan mängden bonader variera kraftigt. Ett enkelt sätt att täcka en stor tom vägg prydligt och rent är att gå ner till mål och köpa några stora affisch ramar. Dessa kostar ca 15 $ och är en 2x3 ark av plexiglas med en tunn trä uppbackning och en smal svart ram runt utsidan. Dessa är bra för att placera affischer och annan konst i. Dessutom kan de vara bra för collage av bilder med vänner eller affischer ur surf tidningar eller ens biobiljetter. Det bästa med dessa är att de endast kräver en spik och dina föräldrar kommer att älska dem eftersom de kan tas ner när som helst ändras eller om du flyttar. Andra stora väggbonader är, konsertbiljetter, vintage koks eller Dr peppar skyltar, coola klockor, träningsoveraller och pizza eller lådor munk. Pizza och munk lådor kan vara särskilt coolt om de används på rätt sätt. Börja med att öppna pizzakartongen och håll den upp på väggen. Tryck sedan ett häftstift genom varje innanför 4 hörnen. Detta bör göra det möjligt för pizza box som ska öppnas när fäst på väggen. Ett bra sätt att täcka en hel del utrymme för att sätta upp vitt papper och låta dina vänner att skriva eller rita på den tiden.
 4. 4
  Nu har du dina väggar ner, arbeta med möbler, lägga till saker till ditt rum som är billigt och du och dina vänner kan använda, till exempel stolar, bord, lampor..... Saker som en normal kille skulle ha i sitt rum, men se till att du har ett tema som pågår med färg på dina väggar.

Tips

 • Var kreativ och vågad. Följ din personlighet och dra från det som är runt omkring dig.
 • Håll alltid ett öga på högar av oönskade möbler på gatan som är gratis för att ta. Om du ser en möbel som du vill, plocka upp den med en lastbil, tvätta den och sedan måla den om så behövs. Och, kom ihåg, när hitta begagnade möbler och bromsa objekt sida som vägglöss är vanliga runt om i landet. Utbilda dig själv om vad du ska leta efter för att identifiera de otäcka, Blood Suckers eftersom de är inte bara i "smutsiga" hem. Dina föräldrar kommer att använda dina college medel för att befria huset annars.
 • Ha din egen unika stil.
 • Ren som du går, och stannar på en ganska tight schema. Om du stöter på en enda röra, få sätta upp, inte bara ur vägen.
 • Om du har några konstruktion färdigheter och en lokal auto skroten, kanske du vill ha den främre halvan av en bil "smashing" genom väggen.
 • En garderob dörr full av gamla cd-skivor (CD) ser också väldigt cool. Placera den blanka sidan utåt och se till att du använder massor av tejp för att se till att ingenting faller ner senare.
 • Om du har någon typ av träbearbetning utrustning på ditt hus, var inte rädd för att bygga dig egna möbler. Det finns inget som att säga, "Yeah, byggde jag om att" när vänner kommer över.
 • Gamla parkering skyltar är en styling sak att ha spikat upp till dina väggar. Försök hitta dem i skräp varv och andra platser runt om där folk slänger saker. Många institutioner har dessa liggande någonstans, väntar på att kastas bort. Var noga med att kontakta staden så bara för att skyltarna "ligger runt" det betyder inte att det är skräp. Oddsen är att de bara inte har blivit av att plocka upp det.

Varningar

 • Gå inte överbord.
 • Vill inte sätta upp några olämpliga / avslöjande bilder av kvinnor utan dina föräldrars tillåtelse, särskilt om du har systrar eller yngre bröder. Dessutom, om du någonsin bjuder en tjej över, kan dessa affischer gör att du ser dåligt.
 • Var försiktig med parkering tecken, du kan få problem om du tog dem utan tillstånd. Stjäl inte dem när de planteras i marken.