Wka

Hur att dekorera en ung flickas rum

Detta är för flickor bara,, ett gäng idéer för dig att få ditt rum ser stor är detta baserat på ett rum som är så cool och söt (sorts)... du kommer att älska det! Bäst för en rektangulär rum.

Steg

Hur att dekorera en ung flickas rum. Bestäm vilka möbler du vill ha i ditt rum.
Hur att dekorera en ung flickas rum. Bestäm vilka möbler du vill ha i ditt rum.
 1. 1
  Bestäm vilka möbler du vill ha i ditt rum. Välj antingen en enkelsäng eller en dubbelsäng, ett skrivbord med en stol, en bokhylla och en uppsättning lådor, du behöver inte vill att det ska bli för trångt. Leta efter god kvalitet möbler.
 2. 2
  Rensa ut hela ditt rum, bara hålla möblerna du behöver och köpa möbler som du inte har. Ge någon av dina oönskade möbler till en second hand-butik eller välgörenhet, det kommer alltid att finnas människor som behöver det.
 3. 3
  Bestäm vilken färg du vill att ditt rum ska vara. Efter att du har varit till färghandel och köpte en fantastisk färg, få måla! När mattan, prova en neutral färg - beige och grädde fungerar bra även om vitt är ofta alltför hårda men kan ändå vara trevligt för vissa rum. Ibland kan en mörkare matta hjälper, speciellt om du är artsy! Se bara till att täcka upp det i målningen processen.
 4. 4
  Arrangera dina möbler. Arrangera möblerna tills du tycker att det ser bra ut. Allas idé om vad som ser bra ut är annorlunda! Måla ditt skrivbord, dörrar, tak och lister vitt om du har behörighet och vill, det här ser väldigt cool.
 5. 5
  Mät ditt fönster och välj eller gör dina gardiner. Om ditt rum färgtema är, säg, blå och lila, och alla andra väggen är blå, och varannan är lila, sedan köpa (eller har dem gjort av någon som vet hur man syr väl) blå och lila randig eller polka- prickade gardiner. Bara se till att de matchar din färgtema och inte alltför tråkig.
 6. 6
  Prova en horisontell spegel. Speglar är en viktig del av ett rum. Sätt din spegel längs toppen av byrå, så att du kan använda alla dina smink och grejer när du vill, och det sitter rätt där. Försök att sätta det nära dagsljus.
 7. 7
  Få en helfigursspegel samt. Sätt det någonstans i garderoben, eller på en garderobsdörr, så att när du försöker på kläder, du har lätt tillgång till en spegel.
 8. 8
  Dekorera ditt rum. Dessa är de typer av saker som du kan köpa: fjäderboa, anslagstavla med färgglada pins, fejka mink filt, täcke - i en färg som passar dina väggar, söta kuddar (din favorit djur, varelser - älvor, fjärilar etc). Försök att inte gå överbord, eftersom detta bara kommer att se dum och barnslig (max 3). Lägg en riktigt söt klocka som har samma färg på utsidan för att matcha dina väggar, några söta saker som affischer och en throw matta om du inte redan har dem. Merparten av detta kan köpas mycket billigt från second hand butiker, kungadömen, eller eBay som du kan få några bra fynd!
 9. 9
  Placera pin-board nära ingången så det är på väggen, och sätta söta saker på den, liksom bilder på dina vänner, husdjur, eller pojkvän, texter till dina favoritlåtar, osv., Säkra dem med nubb. Ovanpå stiftet-board, placera fjäderboa så det körs längs toppen. Använd en limpistol eller super lim för att hålla den på plats. Gör upp din säng med täcket och prydligt vika mink filt på slutet, och placera kuddar på toppen av sängen. Placera klockan på skrivbordet eller på väggen ovanför sängen. Din makeup, hårprodukter etc. bör placeras i byrån. Kontrollera att det finns massor av ljus på byrå som hjälper dig att känna dig som en filmstjärna! När det kasta matta, placera den någonstans i närheten av din säng.
 10. 10
  Få några stora rattar att klä upp ditt skrivbord, byrå, även din garderob dörrar. För en super billigt alternativ måla dem själv! Och lägga glitter med glitter eller strass!
 11. 11
  Lägg något skraj som visar din personlighet efter allt ditt rum på ett sätt är en tom duk där du kan definiera vem du är.
 12. 12
  Njut av ditt nya rum, bjuda in vänner över och titta på dem avundas det!
 13. 13
  Glöm inte, ett nytt överkast är bra också!

Tips

 • Gör dina lådor snyggt, dela in dem i underkläder / socka lådor, översta lådan en gör en lugg strappy toppar, stapla en långärmade toppar och en hög t-shirts så att du vet var allting är. Häng upp byxor, tröjor etc. i din garderob och dela upp den i skjortor, klänningar, kjolar, jackor mm
 • Håll ditt rum snyggt och snyggt.
 • En annan idé är att få en massa olika slumpmässiga saker som ser cool eller söt, och satte dem på dina väggar med sticky-tack. Kontrollera om du lägger något som en affisch på din din vägg, för att skydda det använda sticky-please istället för tejp.
 • Det är en bra idé att ha en tvättkorg och papperskorg i ditt rum, försöka sätta tvättkorgen i botten av din garderob eftersom det blir knepigt när dina kompisar kommer till ditt hus och papperskorgen bredvid skrivbordet.
 • Ha inte för mycket möbler. En fullständig säng, ett skrivbord, en byrå, en liten bokhylla, och två runda osmanerna för sittplatser är tillräckliga.
 • Om du behöver mer utrymme, prova en loftsäng och sätta en soffa eller skrivbord under den.
 • Om du har en rulla säng ta den andra sängen ut och använda det utrymmet för att lagra saker du gillar som du inte vill vara på displayen. Om du får detta en klänning kjol för att dölja dina grejer eller du kan få några riktigt coola material och placera det genom att dölja de saker som du inte vill ska vara synliga.

Varningar

 • Fråga alltid dina föräldrar om lov först, du kanske inte vara tillåtet att göra vissa saker.
 • Dessutom, när du målar möbler, är det en bra idé att gå utanför.
 • Var mycket försiktig när du målar ditt rum, eftersom det kan skada mattan. Använd alltid målartejp (den berömda blå-färgat en eller grön). Det är inte mycket dyr, och det kan finnas i stort sett någon hårdvara-typ butik. Du kan också måla taket med stjärnor och mycket mer (det skulle vara riktigt coolt om dessa lyste i mörkret) eller du kan sätta affischer och bilder uppe istället.
 • Tidning bör alltid användas vid målning, ställer in det längs kanterna av väggen. Det kostar dig inte ett öre för att återvinna dem, men du kommer att vara mycket gladare över att inte ha färg sloshes på ditt golv!
 • Detta rum kanske inte passar alla tjejer, så om du inte gillar älvor och glitter, sedan täcka dina väggar med allt annat som kan intressera dig.
 • Om du kommer att få nya mattor, måla ditt rum innan du sätter i den nya mattan så det finns ingen risk att få färg på den.
 • Istället för tidningen, kan du alltid köpa plastmatta gjorda speciellt för detta ändamål.
 • Du kanske inte vara tillåtet att måla dina väggar eller få ny matta.

Saker du behöver

 • Tillstånd (Detta är en viktig aspekt i det hela... Utan det, kommer ingenting att hända, så se till att få tillstånd från dina föräldrar.)
 • Hjälp från dina föräldrar / vänner
 • Material
 • Pengar
 • Schema (Vad är det du ska måla och när?)