Wka

Hur man hanterar Alla hjärtans dag i en ny relation

Alla hjärtans dag för nya par kan känna så obekväm som en 10 ton gorilla gör balett, med tanke på att dina känslor för varandra är mycket nytt och det är tidiga dagar ännu om var du är på väg. Oavsett om du har varit på ett enda datum eller har sett varandra för ett par veckor, kan den fruktade röda-hearted semester gör även de mest övertygade dater känner sig osäkra om hur man skall närma semester och vad man ska göra.

Även om du kan känna sig som en fisk på torra land, kan du göra det genom Alla hjärtans dag helskinnade och med en ljus framtid med din nya kille eller tjej intakt.

Steg

Hur man hanterar Alla hjärtans dag i en ny relation. Ta en gemensam strategi för semester.
Hur man hanterar Alla hjärtans dag i en ny relation. Ta en gemensam strategi för semester.
 1. 1
  Ta en gemensam strategi för semester. Tyvärr, du kommer att behöva lägga dina kort på bordet när det gäller Alla hjärtans dag. Om du inte diskutera semester och lämna det åt slumpen, någon är skyldig att sluta med sårade känslor eller känner helt obekväm. Om du har bara varit på en date med den andra personen omedelbart före Alla hjärtans dag, diskutera det under dagen. Håll samtalet lätt och roligt, kanske skämt om vad du kan göra tillsammans på semestern, vill se en film eller gå på lunch. Andra sätt att kommunicera utan att samtalet blir obekväma inkluderar:
  • Be den andra personen vad de tycker om Alla hjärtans dag. Vissa folk föraktar faktiskt semester, med hänvisning till det som en "Hallmark" semester. Det kan vara en god idé att ens ta den andra personens temperatur om hur de ens tycker om det innan du söker ett datum i dag.
  • Diskutera det faktum att du bara har varit tillsammans en kort tid och att ni båda nu konfronteras med en mycket romantisk semester. Var ärlig om hur bisarrt det är att börja en ny relation som andra par deklarerar sin kärlek från hustaken. Låt den andra personen vet att du får det faktum att ni båda kanske inte redo ännu för dikter och sånger kärlek.
 2. 2
  Bestäm om du vill fira Alla hjärtans dag alls. Du kanske vill bara behandla dagen som om det var någon gammal dag och inte utbyta kort eller ens gå till middag. Ta dina signaler från den andra personen också, om du är fast beslutna att ha den romantiska middagen men din nya älskling är lite skisseras om middag för två, backa så att du inte skrämmer den andra personen borta.
 3. 3
  Formulera en Alla hjärtans dag plan om du bestämmer dig för att gå vidare med det. Tyvärr, bör det överraskningsmoment för nya daters fördröjas tills ni båda vet var denna relation går. Med detta sagt, bör du njuta av semestern tillsammans, men på dina egna villkor. Nåt att tänka på är:
  • Presenter. Traditionellt par utbyta någon form av presenter på Alla hjärtans dag, från "kärlek kuponger" till dyra smycken. Medan ett gammalt gift par får veta vilken typ av gåvor varandra gillar (och hur mycket att spendera), nybörjare är en betydande nackdel. I stället för att famla i blindo, fastställa vilka typer av gåvor (om någon) är lämpliga att utbyta och hur mycket du kan spendera. Det finns inget värre än en hundra person spenderar dollar på ett dussin röda rosor från en exklusiv florist, medan den andra personen plockar upp en 20€ presentkort till GAP som en gåva. Dessutom kanske du inte känner beredd att punga ut några hundra dollar för ett dussin rosor. Behandla Alla hjärtans dag som alla andra semester och fastställa regler om vad du kan få varandra, hur mycket spenderar och när att byta (om alls). En idé är att hitta klibbiga eller fåniga presenter och se vem som får den bästa (eller dummaste) gåva. Med en lätt, humoristisk förhållningssätt till semestern kan hjälpa dig att känna dig mer tillfreds.
  • Identifiera där du kommer att utbyta gåvor. Om du planerar att byta, utse en lämplig tid och plats. Medan du gör detta kan suga romantiken ut av dagen, ha en gemensam förståelse kan möjligen hjälpa en av er att bli röd i ansiktet om en eller fruktkorg leverans på jobbet. Självklart, om du är både känsla äventyrslysten, kan du konstatera att när som helst, är plats eller dag inom gränserna.
 4. 4
  Upprätta hjärtans dag verksamhet. Om du väljer att tillbringa dagen eller kvällen tillsammans, planera aktiviteter som du är både bekväm att göra. Som med alla datum, välj en tid och plats som passar in både dina scheman. Även några nya daters vilja gå den icke-traditionella vägen och väljer att träffa en show punkrock istället för att ha en lugn middag för två. I själva verket kan det vara enklast att göra något energisk och inte alltför suggestiv av djup intimitet i detta skede av din relation, det är upp till dig.
 5. 5
  Samarbeta avgöra hur man hanterar frågor från vänner eller familj. Oavsett om du är 15 eller 50, en del människor i ditt liv vill alltid veta mer om ditt kärleksliv, speciellt dina planer för Alla hjärtans dag. Bestäm om du planerar att handla tystlåten eller avslöja planer för alla. Eller helt enkelt borsta bort deras nyfikenhet med en glib svar om att det är för tidigt i er relation att gå överbord ännu.

Tips

 • Läs inte vidare till gåvor eller gester på Alla hjärtans dag när du är en fräsch par. Istället för att få sopas bort med romantik, fokusera på att bilda ett band av förtroende och vänskap.
 • Tänk "hoppa" Alla hjärtans dag om du är både obehagligt att observera det. I stället för en romantisk middag, spela paintball eller gå bergsklättring samma kväll. Även sett en komedi gut busting eller skräckfilm kan vara en möjlighet, beroende på dina inställningar.

Varningar

 • Om du inte kan komma till en förståelse eller överenskommelse om hur du kommer både tillvägagångssätt Alla hjärtans dag, backa eller ta en paus på dagen för att undvika missförstånd.