Wka

Hur man dansar på en skola dans (för flickor)

När du deltar i en dans, och inte vet hur man dansar, det är sällan kul. Ingen vill bara sitta och titta på andra som har en bra tid. Fråga vänner eller en förälder att lära dig, eller titta på tv dansshower och kopiera vad du ser. Du behöver inte vara en perfekt dansare, bara lära sig tillräckligt i början, för att känna sig bekväm att komma på dansgolvet och dansa hela natten.

Steg

Hur man dansar på en skola dans (för flickor). Låt honom satte händerna på höfterna, och när du är i position, börja gunga med musiken.
Hur man dansar på en skola dans (för flickor). Låt honom satte händerna på höfterna, och när du är i position, börja gunga med musiken.
 1. 1
  Låt honom satte händerna på höfterna, och när du är i position, börja gunga med musiken. Om du känner dig obekväm med långsam dans lägga armarna ner och bo nära honom men dansa fritt.
 2. 2
  Om han försöker starta en konversation, gå med på det och försöka att inte avsluta det i en besvärlig tystnad, såvida han verkar som om han vill samtalet till slut eller blir tyst.
 3. 3
  Sakta glider händerna borta från hans axlar, wave goodbye, och kommentera. Du kan säga "trevligt att träffas", "se dig omkring", eller något om det är lämpligt för situationen) när dansen slutar. Du är sedan fri att gå och återförenas dina vänner.

Tips

 • Om du har en dag, njut honom medan han är där.
 • Öva din dans i förväg framför en spegel. Det ger dig en uppfattning om vad andra människor kommer att se, och ger dig en chans att få bekväm med dina nya rörelser.
 • Killar är blyg, alltför! De flesta killar känner bara självsäker ber en flicka att dansa om hon är ensam. Så om du har någon i åtanke, bryta sig loss från din vänkrets och vandra i hans allmänna riktning. Gör ögonkontakt. Om han inte frågar dig, gå vidare och göra det själv! (Kom ihåg att inte alla tror på flickorna frågar... Om du känner personen, bör du kunna berätta om han är bekväm med det.
 • Snabba danser kan bära dig! När detta händer, helt enkelt släppa händerna och "studsa med da beat". Det är inget fel med att ta en liten paus från festandet!
 • Tjejer, är det okej att ta av sig skorna när man dansar med vänner, men när de ombads att dansa, kanske du vill ha dina skor.
 • Om du inte har ett datum, dansa med vänner eller i folkmassan. Det är mycket roligare än att dansa ensam. Dessutom, kan dansen bli kul även utan ett datum.
 • Om du är intresserad av att dansa med någon (så het kille du har stirrat på hela kvällen), stå med dina vänner på dansgolvet, prata lugnt, och vänta på att någon ska fråga dig. Om du är ambitiös, sedan gå upp till en kille och knackar honom på axeln. När han vänder sig om, fråga honom om han vill dansa. Om han säger nej, säger "okej" och gå därifrån. Det kan verka lite konstigt, men hey, det finns alltid nästa gång.
 • Dansa till rytmen! Eller så kan du alltid ta drag från olika danser och gör din egen dans.