Wka

Hur man ber en kille till en skola dans

Om du letar efter ett datum till skolan dans och är trötta på att vänta på en kille att fråga dig, oroa dig inte! Frågar en kille att gå till en skola dans är mycket enklare och mindre pinsamt än du kanske tror. Läs den här artikeln för att lära dig hur.

Steg

Hur man ber en kille till en skola dans. Bestäm om han redan har ett datum.
Hur man ber en kille till en skola dans. Bestäm om han redan har ett datum.

Del ett: prepping själv

 1. 1
  Bestäm om han redan har ett datum. Detta kommer att spara mycket tid och besvär, och ger dig tillräckligt med tid för att hitta en annan potentiell datum om det behövs.
  • Om du är osäker, så fråga en av hans vänner eller någon i hans umgängeskrets. Försök att klura ut det här innan du frågar honom.
  • Om han har en flickvän, då han förmodligen kommer med henne.
 2. 2
  Tänk på vem du vill gå med i förväg. I händelse av att ditt första val tas, kommer att ha backup att se till att du inte blir utan en dag till dansen.
 3. 3
  Räkna ut hur du vill fråga honom. Överväga att be honom personligen eller via telefon om du har hans nummer. Det är också helt acceptabelt att fråga honom via e-post eller Facebook meddelande om du inte vill göra det ansikte mot ansikte.

Del två: be honom

 1. 1
  Börja med att hälsa honom. Skicka honom en trevlig text som säger "Hej, hur är läget?" Om du gör det ber personligen, då närma sig honom och säga hej.
  • Var noga med att le och agera självsäker, även om du är extremt nervös. De flesta killar gillar tjejer som är trygga och har självförtroende. (Agera inte högtravande eller kaxig, men).
  • Bära något som gör att du känner attraktiv. Om du känner dig vacker på insidan, så det kommer att visa på utsidan.
 2. 2
  Ta upp ämnet i dansen. Fråga honom om han går, och om han har gjort några planer.
  • Om han redan har ett annat datum, ska du inte be honom att dike sin aktuella datumet för att gå med dig. Det är orättvist att den andra flickan, och kommer att upplevas som desperat och okänslig.
 3. 3
  Fråga honom om han vill gå med dig. Var noga med att le och se honom i ögonen om du gör det ber personligen.
  • Dela dina nuvarande planer med honom, om du har någon. Till exempel, om du och dina väninnor har hyrt en limousine, sedan berätta för honom. Detta kommer att hjälpa honom att göra sitt beslut, och visa honom att du har en rolig kväll planerad.
 4. 4
  Behåll ditt lugn, oavsett hans svar. Om han säger ja, då berätta för honom att du ser fram emot det, men inte hoppa upp och ned skrikande, du vill inte få honom att ångra sitt beslut! Om han säger nej, då nådigt berätta för honom att det inte finns några hårda känslor, och gå vidare.
 5. 5
  Gör lämpliga planer om han säger ja. Bestäm vem som ska plocka upp vem, där du kommer att möta, och vilken färg klänningen du har på dig, om det är en formell dans så att han kan avgöra vilken färg att bära.

Tips

 • Undvik att ställa honom framför en grupp andra människor. Det kommer att göra det obekvämt för båda parter, särskilt om hans svar är nej.
 • För bästa resultat, be en pojke som du tror kan vara intresserad av dig eller vem du är vänner med. Var inte rädd för att fråga din kärlek, men!