Wka

Hur att passera tid som en tonåring

Har du någonsin blivit uttråkad av din sinne? Vill du leva ett mer intressant, och låt oss inse det, ett mer lyckligt liv som en tonåring? Läs vidare för mer inspiration och tips om hur du gör ditt liv mer värt att leva!

Steg

Hur att passera tid som en tonåring. Lyssna, dansa och skapa dina egna danssteg.
Hur att passera tid som en tonåring. Lyssna, dansa och skapa dina egna danssteg.
 1. 1
  Volontärarbete är ett bra sätt att passera en tid, och vem vet plocka upp en ny hobby eller två. Du kan volontär med djur, efter skolan program, bibliotek, eller till och med människor med särskilda behov. Möjligheterna är oändliga.
 2. 2
  Motion! Vem har sagt att det var något fel med att vara frisk, och? Du kan,,, hoppa hage, gå med i ett idrottslag, runt kvarteret, cykla, och du kan även lyssna på musik medan du gör dessa verksamheter.
 3. 3
  Skaffa en hobby. Allt från att spela elektroniska spel att spela gitarr på dekorera tårtor eller ens skriva arbeten och ta bilder av växter i din trädgård kan vara en hobby. Var dig själv och hitta något kreativt. Du kan även bli en på att särskilt intresse för er. Hitta något du gillar och lär dig allt om det. Sedan lära andra.
 4. 4
  Lyssna, dansa och skapa dina egna danssteg. Du kan skriva din egen musik och låtar om du har talang för att göra det.
 5. 5
  Titta på en. Du kan också titta på dokumentärer och pedagogiska sådana. En hel del av dessa program kan vara riktigt intressant, och du kommer att lära sig något.
 6. 6
  Gör - det kommer definitivt att göra dina föräldrar glada. Då kanske du kan köpa något. Eller om du redan har en affär, nu är den bästa tiden att leva upp till det.
 7. 7
  Gå till biblioteket och slå upp slumpmässiga saker som intresserar dig. Kolla in några hur-till böcker och lär dig något du alltid velat veta.
 8. 8
  Lär dig ett nytt språk. Detta kan hjälpa dig senare i livet när du söker jobb.
 9. 9
  Skriv en journal eller dagbok. Att göra detta lindrar stress och du kan se tillbaka 5 år från och med nu och skratta åt hur naiv eller rolig eller konstig eller corny du kanske låter.
 10. 10
  Go! Men du behöver inte köpa något, kan du bara gå fönstershoppa. Du kan även göra detta på Internet, men det kommer inte vara så kul!
 11. 11
  Redigera google. Du vet aldrig vad folk inte vet. Kanske du kan lägga till fler saker.
 12. 12
  Gör någons dag. Ta dig tid att tänka på någon som du vet vem är inte riktigt sig själv sistone eller är sjuk. Du kan göra dem ett kort, eller en, kanske något hemlagad som en stickad halsduk. Garantera att det kommer att sätta ett på sina ansikten och göra dem lyckliga. Du kan också ringa någon du inte pratat med på länge, som mor-och farföräldrar, kusiner, eller en vän som har flyttat.
 13. 13
  Få en deltidsjobb. Tänk på fickpengar du kommer att göra och få livskunskap samtidigt.
 14. 14
  Surfa på nätet! Hitta några intressanta platser eller gå till några webbplatser som är specialiserade på tristess. Sök efter ett slumpmässigt ord på, titta på en slumpmässig video på Youtube genom att söka efter slumpmässiga sökord eller klicka på en presenterade slumpmässig video. Möjligheterna är oändliga.
 15. 15
  Få en brevvän. Du kan hitta en på ett antal webbplatser. Allt du behöver göra är att skriva in "brevvän" på Google, och tusentals webbplatser för brevvänner kommer att komma upp. Hitta ett runt din ålder och prata med dem om livet. Plus, om de bor i ett annat land, kan du lära dig om hur det är att leva där!

Tips

 • Gör inte ett frivilligt åtagande om du inte kommer att hålla fast vid det.
 • Var försiktig med vad du gör på nätet eftersom man aldrig vet vem som skulle kolla på vad du gjorde på nätet.

Saker du behöver

 • En öppen fantasi