Wka

Hur man ska agera vid din första skoldans

Delta i ett första skoldans kan vara spännande och enerverande på samma gång. Att inte veta vad man ska ha, hur man ska agera, eller är orolig för att du inte vet hur man dansar är några vanliga bekymmer, men med hjälp av den här artikeln får du veta hur man beter sig samtidigt på dansen.

Steg

Hur man ska agera vid din första skoldans. Var försiktig med andras.
Hur man ska agera vid din första skoldans. Var försiktig med andras.
 1. 1
  Dansa med dina vänner, speciellt till snabba låtar. När på dansen, gå dansa med dina vänner! Skickas grupper av vänner dansar i en cirkel, som vetter inåt eller mot DJ.
 2. 2
  Var försiktig med andras. Dansa i en galen sätt endast om andra gör samma sak, annars kommer du att titta galen. Om du vill dansa galet, vara säker på om det och erkänna att du dansar som en idiot. Galen dans kan ibland vara smittsam om det görs med tillförsikt.
 3. 3
  Förvänta dig inte att dansa med flickan / killen du gillar på snabba låtar. Inse att det är nästan omöjligt att dansa med en kille på snabba låtar, men ibland de modigare killar / tjejer kommer att dyka in och dansa. Om personen i fråga dejtar någon, bli inte alltför nära. Om de inte dejta någon, dyka i!
 4. 4
  Dansar inte på ett sexuellt sätt. Inte "mala", " dirty dance ", eller" missfoster dance "om du inte känner dig bekväm dansar sådär. Om du är en av de få slipning, kommer folk kallar dig en weirdo eller creeped ut, och du inte vill det. Även om det finns chaperoner / lärare / vuxna övervakar dans och du dansar i ett "sexuellt" sätt, kan du bli utsparkad från dansen. Spara denna typ av dans för klubben när du blir vuxen.
 5. 5
  Förstå att den bästa delen av dansen är bara att vara där. Ha kul, chill out, chatta och vara galen. Stick med dina vänner och njuta. Ha kul!

Tips

 • Om du blir ombedd att dansa med någon som du inte vill dansa med, bara säga "Nej, tack." Var artig och inte krångla om det med dina vänner.
 • Du behöver inte bromsa-dansa med någon om du inte vill. Om du vill bromsa-dans och personen säger nej, bara säga "Okej. Ha kul!" Och dansa din väg tillbaka till dina vänner., skratta och dansa bort nervositeten.
 • Kom ihåg, du kommer inte att dansa "fel". Chansen finns, är ingen kommer att titta på dig eftersom: A) de inte bryr sig, de har bara kul, eller B) de är så oroliga för sin egen dansstil som de inte är uppmärksamma. Om du vill smälta in, försök att imitera vad andra gör. Om inte, gå galet.
 • Du behöver inte delta i varje dans. Om du inte gillar danser (vissa skolor har ganska lamt sådana) bara gå till de stora som prom och homecoming och göra något kul med dina vänner på nätterna av de andra.
 • Du är på en dans för att ha kul. Om du inte har roligt, lämna. Det finns ingen anledning att göra något du inte gillar.
 • Kontrollera alltid med dina vänner innan dansen för att se vad de bär, du vill inte vara alltför uppklädd eller alltför vardagligt.
 • Om din dans med någon, ha kul! De kanske tror att du inte har en bra tid om de ser en uttråkad titt på ditt ansikte.

Varningar

 • Tvinga inte någon att dansa med dig, de kommer om de vill.
 • Vissa människor hatar att dansa och kommer inte att dansa med någon, inte må dåligt om du får avvisas.