Wka

Hur lösa små problem i livet (för tonårsflickor)

Varje flicka har dessa små problem i livet, oavsett om de sker i skolan, hemma eller med vänner. Dessa små tips kan vara säker sätt att hjälpa eller ens lösa dessa dilemman i livet.

Denna artikel kommer att omfatta snabblösning åtgärder för vissa av dessa "situationer" oss tjejer komma in, samt länkar till andra särskilda artiklar och ge allmänna råd för tonåring och preteen flickor.

Steg

Hur lösa små problem i livet (för tonårsflickor). Minska storleken och rodnad av finnar genom att sätta en isbit över området.
Hur lösa små problem i livet (för tonårsflickor). Minska storleken och rodnad av finnar genom att sätta en isbit över området.

Framträdanden

 1. 1
  Minska storleken och rodnad av finnar genom att sätta en isbit över området. Använd sedan en over-the-counter finne behandling grädde, som Clearasil. Förebygga finnar genom att dricka 8 glas vatten om dagen, äta hälsosam, balanserad kost och rengöring med ansiktsigenkänning rengöringsmedel som Proactiv, som håller finnar, oljor och pormaskar bort. Om allt annat misslyckas, sandskädda på en bit av täcka upp.
 2. 2
  Lösa tidstypiska problem i skolan genom att antingen köpa en dyna eller gå till sjuksköterskan. I en nödsituation, kan toalettpapper vara en tillfällig nödlösning, det är bättre än ingenting. Det hjälper till att hålla koll på din mens (om du har etablerat en månatlig cykel ännu) och planera framåt genom att föra kuddar med dig till skolan. Att hålla ett par extra kuddar eller tamponger i väskan med dig hela tiden är lätt, och tar inte upp mycket plats.
 3. 3
  Handskas med dålig andedräkt beroende på situationen. Om du är hemma, borsta tänderna. Använd ett munvatten efteråt. Om du är på en väns hus, hitta munvatten och skölj. Carry andedräktmint vart du än går (!). Andedräktmint eller mint tuggummi är ett bra sätt att hålla andan fräsch. Vara varnat, om du planerar på att göra någon kyssa den natten, tuggummi bygger upp saliv i munnen.
 4. 4
  Håll en necessär. Billiga makeup väskor kan hittas någonstans från WalMart till din lokala dollar store. Inkludera i det,
  • En liten spegel, som kommer i de flesta komprimerar
  • Naglar Clippers
  • Om du bär foundation eller rouge, hålla ett identiskt (eller samma) gäller makeup med en borste för touch-ups
  • Läppglans eller chap stick
  • Concealer
  • Om du bär läppstift, ta röret med dig för touch-ups
  • Mascara, om du bär den
  • Hår band, även om du normalt inte använder dem
  • Minttabletter eller tuggummi
  • En nödsituation "tampong! Eller" pad! "
  • Mobiltelefonen. (När saker går fel, kan du ringa din mamma.)
  • Något annat som du alltid hitta dig själv behöver.
  • Bär en lätt kropp spray, inte en med en stark doft, med dig. När du känner dig äckliga, spritz själv. Body spray är vanligt nog att det inte är ovanligt.
  • En borste är också en bra idé, och om du har plats och är som berörde, hårspray.
 5. 5
  Har din makeup väska! Även om du inte bär mycket smink, kommer du att hitta dig själv behöver det mer och mer.
 6. 6
  Håll dig vaken och strömförande genom att göra fyra enkla saker: Drick mer vatten, äta en mycket stor frukost, träning, och sova gott.
  • Folk blir uttorkad mycket lätt. Läsk, kaffe, te, eller sportdrycker räknas inte som vatten. Drick minst en hel vattenflaska en dag, mer om möjligt.
  • Människor som inte äter frukost alls överlever bort av energi de senast fick mer än 12 timmar sedan (om du åt vid 6 på kvällen och vaknade vid 6 på morgonen). Sedan går hela vägen fram till lunch utan mat. Om de är vana vid det, kommer de inte trött. Dock kommer äta en stor frukost för att ge dig själv all den energi du behöver för att bli en stor förbättring. Om du är orolig för viktökning, kom ihåg att äta ett litet mellanmål varje 2 timmar för att hålla din ämnesomsättning upp och äta en mycket liten middag (du behöver inte mycket energi om du är på väg att sova!)
  • Det är något husdjur får kallas "bur syndrom". Om din hund sover hela dagen, har han bur syndrom. Det är vad som händer när man aldrig tränar: Din kropp bestämmer sig ganska mycket bara stänga av och vara trött hela tiden, eftersom det aldrig kommer att få springa eller spela. Om du är trött och inte motionerar mycket, har du förmodligen vad din hund har. Ta en lång promenad (minst 1/2 timme) varje dag är ett bra sätt att bli av med detta. Jogging med din stackars hund, gör några crunches, eller dans är alla bra sätt att Uncaged. Om du känner dig trött utan anledning, jogga runt kvarteret - du kommer att må mycket bättre direkt.
  • Sov gott! Tonåringar behöver mer vila då alla andra eftersom vi växer. Om du brukar sova i bara 5-7 timmar per natt, försök att få 10. Skillnaden är häpnadsväckande.
 7. 7
  Håll koll på de MENS. Det är förvånande hur många teen girls inte hålla reda på när det läskiga röda monstret kommer på besök. Det är så enkelt som avgränsar din kalender med en annan färg när du börjar och slutar din tid. Det är en bra idé att veta, eftersom din tid kommer att göra dig trött, grinig, crampy och uppsvälld - allt mycket dåliga saker att ha om du planerar att gå till en dans eller fest i mitten av "flicka tid".
 8. 8
  Var inte en dålig flicka. Du kan inte gå fel med att vara bra. Om dina föräldrar eller lärare inte godkänner något du funderar på att göra, gör det inte. Det innebär att droger, alkohol, sex utan kärlek, festa, eller något skissartade sånt. Bara vara bra. Om du inte, du kommer att begränsa dig än vad du kan tänka dig. Säg till exempel att du har sex med någon kille du känner bara för att du var nyfiken och du trodde att han var söt. Du kommer att känna sig fruktansvärt om dig själv senare, men du kan också bara förstört dina chanser med killen du verkligen gillar, som nu tror att du är någon du inte. Du kanske tror att de människor som är "bra" bara håller prudes, men de har ett enkelt verktyg som de går genom deras samvete. Bara lyssna på den lilla rösten inom dig, och du kommer aldrig gå fel. Gör dig själv någon du är stolt över, och någon andra människor kan vara stolta över. Var den bästa personen du kan vara.
 9. 9
  Veta när "bara lite mer" är för mycket. Om du inte brukar bära mycket smink, sedan dyker upp i skolan en dag bär foundation, puder, rouge, mascara, ögonskugga och liner, upp håret, och en stark parfym, kommer saker och ting vara alldeles för mycket. Ta en titt på dig själv i spegeln. Om en klick concealer och en trevlig halsband gör det för dig, gå med det.
 10. 10
  Minns hur hyposensibilisering fungerar. "Desensibilisering" är när du ser något så mycket att det inte påverkar dig längre. Människor som svära en hel del är så vana vid det att om du hör dem säga ett dåligt ord, betyder det inte någonting. Om du ser en hängiven kristen använda ett sådant språk, dock, kommer rummet tysta ned. Om du bär en massa smink hela tiden, kommer det att bli svårt för dig att fylla dig själv för speciella tillfällen. Efter steget ovan, om den normala dagen samtal endast för mascara, bara bära det. Detta sätt, när något stort har kommit upp, kommer din makeup att visa att det är en stor händelse.
 11. 11
  Fråga dina vänner hur du ser ut. Har vara dem mycket ärlig. När vi ser på oss själva i spegeln, får vi förvrängda bilder. Om du har alltid trott att du haft en dålig näsa, kommer du att se det illa när du ser på dig själv i spegeln. Du kan också missa några saker när du tar det en sista titt innan du beger dig ut genom dörren. Du behöver för att få en god vän och be varje morgon, "Hur ser jag ut?" Om de känner att du håller på att inbilsk, förklara dig. I vissa fall kan sanningen vara du aldrig känt att du har sett bra, och försöker att förbättra ditt utseende. Om detta inte är sant för dig, bara säga att du vill vara säker på hur du ser ut.

Social interaktion

 1. 1
  Säger bara att vara säker på är att predika för kören. Du vet att du ska vara säker. Så vi ska berätta varför (långt bättre förklarat). Ta en titt på dig själv (mentalt, är det). Chansen finns, är du inte helt nöjd med hur du är. Antingen dina betyg, det sociala livet, familjelivet, eller viktigast, utseende, är inte bra nog för dig. Om ni bara hade mer pengar, fler vänner, en pojkvän... listan kan göras lång. Nu tänker på en tjej i skolan - hon är precis på samma sätt. Alla tjejer är osäkra på en punkt. Vissa kan vara helt säker, men du kommer att bli svårt att hitta en tjej som kommer ärligt säga, "Jag är nöjd med allt om mig själv. Jag älskar mig själv, hur jag ser ut, min familj, och allt att göra med mitt liv. " Kom bara ihåg att alla är osäkra, men försök att fokusera på det positiva med sig själv, alla har dem.
 2. 2
  Låtsas vara självsäker. Bara berätta varför du bör vara säker nog inte kommer att fungera. Så låtsas vara. Tänk på det värsta möjliga sak som kan hända dig. Nu tänker på det näst värsta som kunde hända. Nu tänker den tredje värsta. Det kommer att vara vad som händer i 98% av fallen.
 3. 3
  Sätta saker i perspektiv... problemet är kanske inte så stor som du tror. Du och din kompis hamnade i en tiff vid lunch... det var så stor grej? Var det ditt fel? Gå över vad som hände. Var du retar henne och hon tog det för personligt? Din vän sa inte ja när du frågade ut honom. Var det verkligen på grund av dig? Kanske hans liv är konstigt just nu, eller kanske du är en riktigt god vän och han inte tänker på dig på det sättet. Kanske istället för att vara elak, sa din vän bara något utan att tänka. Den personen som knuffade du antagligen inte meningen.
 4. 4
  Fixa saker om de är ditt fel. Att tiff du kom in vid lunch - gjorde saker sist förbi i slutet av skolan? Om det var ditt problem (! Även om det inte var), kallar henne rätt upp - ringer är ett enkelt sätt att prata med folk om personliga saker Apologize Du förlorar inte poäng för att säga förlåt, om det verkligen var din.! fel. Att säga "Sarah, jag är ledsen - det var helt mitt fel idag" kan vara svårt. Testa det ändå. Hon kanske bara mår dåligt eftersom hon trodde att det var vad du verkligen tyckte om henne, eller på grund av att retas slog alltför nära hemmet.
 5. 5
  KOM IHÅG! Att säga "förlåt" är en svår sak. Anledningen till att det är så mycket drama i gymnasieskolor är därför att ingen tjej är villig att säga förlåt, även om de båda vill bli vänner igen. Du kommer att ha mycket fler vänner, och de kommer att gilla dig mer, om du bara komma och säga förlåt. Håll också hemligheter. Det är en no-brainer, men det kommer att hjälpa dig att undvika några stökiga situationer.
 6. 6
  Var snäll mot människor. Hatar du där du är på din skolas sociala stegen? Vill du vara impopulär och vill ändra det, nu? Ja, tvärtemot vad många tror, ​​är att vara en idiot går inte att göra dig populär som i filmerna. Hjälp människor, berömma dem, bara vara trevlig mot alla, särskilt om du hatar dem! Det finns ingen anledning att inte låna ut ungen som sitter bakom dig din lärobok, eller svara på pojken som frågade vad klockan var. Folk gillar trevliga människor. Var trevlig, och folk kommer att gilla dig. Om folk gillar dig, du är populär.
 7. 7
  Undvik att vara en "komplimang fanatiker". Precis som att klä upp varje dag förstör specialness att klä upp vid tillfällen, kommer folk att känna sig mindre speciell att få en komplimang från dig om du komplimang människor hela tiden. När du ser något du tycker är coolt, gå upp och tala om för personen! Ingen kommer att hata dig komplimanger dem.
 8. 8
  Antag människor som du. Förutsätt inte att de hatar dig, kommer detta bara göra dig paranoid och folk kommer att bli irriterad på dig om du går omkring och säger "oh ingen gillar mig, hatar alla mig" eftersom det blir irriterande, och om du säger det nog, folk är kommer att hata dig så småningom! Folk gillar dig, du behöver bara för att bryta ner "alla hatar mig" vägg och få in en mer optimistisk tänkesätt.

Steg för planering

Det finns redan några bra artiklar där ute om du planerar din dag, men det finns en sak som inte kan ignoreras. Om du alltid glömmer saker, behöver hjälp att organisera din dag, eller bara vill känna sig mer självsäker, är detta avsnitt för dig.

 1. 1
  Gör en att göra-lista. Så enkelt är det! Att göra-listor säkerställa att du inte glömmer något. De gör dig mer självsäker och avslappnad under förmiddagen. Detta är ett exempel på en att göra-lista.
  • Ta en dusch
  • Klä
   • Body sprej
   • Hår / Makeup
   • Deodorant!
  • Ät frukost
  • Borsta och använd tandtråd
  • Kontrollera ryggsäck för,
   • Historia
   • Science
   • Math
   • Engelska
  • Få lunch pengar
  • Ta en joggingtur på kvällen. (Hålla formen)

När du går igenom din morgon eller dag eller vad du gjort din lista för, kommer du aldrig att glömma vad du behövde göra, eftersom det ska vara just där framför dig. Ju mer du använder listor, desto mer kommer du ihåg att göra saker utan att titta på dem. Har du någonsin gått ut genom dörren en dag och insåg att du inte sätta på deodorant? Ända spurtade till busshållplatsen precis i tid för att inse att du glömt labbrapport på bordet? Få en att göra-lista!

Varningar

 • Om du har gjort något dåligt att någon snart kommer att få reda på, inte ignorera vad du gjorde, och erkänna det.
 • Undvik att säga dåliga saker om människor, även om du är med vänner och alla andra talar illa. Den person som du pratar om kommer att höra om det förr eller senare.
 • Om du gör något fel, berätta för dina föräldrar. Ljug inte om det, eftersom det kommer att förvandla ditt problem till ett större problem på vägen, lita på mig. De är skyldiga att ta reda på så småningom.
 • Försök att inte överdriva det, för att undvika att hamna i alltför mycket besvär.