Wka

Hur komma över någon som du har att se vardagen

Du bröt nyligen upp med din kollega eller att killen / tjejen i din klass som du har att se och hantera vardagen i år? Detta kan hjälpa dig!

Steg

Hur komma över någon som du har att se vardagen. Acceptera det faktum att ni två är inte längre tillsammans och agera på det sättet.
Hur komma över någon som du har att se vardagen. Acceptera det faktum att ni två är inte längre tillsammans och agera på det sättet.
 1. 1
  Acceptera det faktum att ni två är inte längre tillsammans och agera på det sättet. Du vill inte ha honom / henne eller hans / hennes vänner för att säga att du inte är över den personen och du vill ha honom / henne tillbaka.
 2. 2
  Undvik inte honom / henne. Det kommer inte att hjälpa dig att komma över bryta upp och det kan göra saker värre. Du kan inte undvika en person i år. Bara vara vänlig men bara om den andra personen är öppen för idén.
 3. 3
  Dont göra frekvent ögonkontakt. Kan återuppväcka dina minnen
 4. 4
  Prata inte om break-up för alla och berätta för alla hur illa han / hon var. Bara låta det gå.
 5. 5
  Skyll inte dig själv för någonting. Bara säga att det inte funkade, det var inte tänkt att vara...
 6. 6
  Var framför honom / henne och inte försöka göra honom / henne svartsjuk och inte försöka att plocka hans / hennes uppmärksamhet genom att göra något dumt.
 7. 7
  Tiden är helare av alla sår... Det är sant, men du måste se den personen varje dag, betyder det inte att du inte kommer att få över honom / henne. Du kan göra det, bara älska dig själv mer och vara säker på att om det inte fungerade så han / hon inte är rätt person för dig...
 8. 8
  Om du och ditt ex gå till skolan tillsammans inte vara elak mot ditt ex.

Tips

 • Om du ser honom med någon, inte agerar på en svartsjuk sätt även om du är!
 • Försök inte att göra honom / henne svartsjuk genom att ha en relation med den första personen som gillar dig.
 • Förvara inte tro att han / hon kommer att ångra det och försöka se om han / hon gör.
 • Acceptera att det är över och försöka gå vidare.
 • Var inte bråttom att vara i en annan relation bara vänta på den rätta, han / hon kommer att komma när det är den bästa tiden.
 • Hitta något att göra en ny hobby eller något som kommer att ta dig bort det.
 • Har vänner som stöttar dig och be dem att inte prata om honom / henne som ditt ex, men som din vän!
 • Betrakta honom / henne som din vän! Inte ditt ex!

Varningar

 • Om du försökte vara vän med den här personen och han / hon håller undvika dig, bara släppa den här personen inte är värd din vänskap.
 • Var inte alltför trevligt och inte flirta bara för skojs skull eftersom han / hon kan ta det som ett försök att få tillbaka tillsammans.
 • Inte låser ögonen med honom / henne på en passerande situation (orsakar blandade känslor flertalet gånger), spela cool men inte undvika dem heller.. ett vänligt "hej" är bra. Också ett vänligt leende skulle inte skada.