Wka

Hur får man tillbaka på en kille för att såra dig

Om en kille bedrar dig eller skadar dina känslor är detta sidan för dig. "Att komma tillbaka" på någon är en osund verksamhet såvida du syftar till att få tillbaka din egen självkänsla och liv, nämligen komma tillbaka med den rätta andan. Det handlar inte om hämnd på killarna damerna, det handlar om självförsvar och det ultimata hämnden, som kommer igenom oskadda, intakt, hel-in-jaget. Redo att datum igen utan hänsyn till smärtan här killen sätta dig igenom. Håll i dina hästar och gör dig redo att rida.

Steg

Hur får man tillbaka på en kille för att såra dig. Börja lära sig att ignorera att hjärtlös, elak man som bröt ditt hjärta.
Hur får man tillbaka på en kille för att såra dig. Börja lära sig att ignorera att hjärtlös, elak man som bröt ditt hjärta.
 1. 1
  Cry. Låt ut din sorg. Gå på, släpp ut det och få det överstökat. Gråta en flod om du måste, men låt det ut tidigt och i stora partier, så att du får denna del ur vägen. Stora flickor gråter om de vill och det är naturens välsignat sätt att låta ut känslomässig smärta. När släpps, utmattning sätter in och du kan sova dig igenom några av denna smärta, eftersom sömn hjälper laga ditt brustna hjärta.
 2. 2
  Börja lära sig att ignorera att hjärtlös, elak man som bröt ditt hjärta. Om han kommer till ditt skåp, bil, arbete, etc., ignorera honom. Inte engagera sig i samtal av något slag, och om han ber om hans grejer tillbaka, kasta lådan ur dörren utan så mycket som en snörvla, än mindre en kommentar. Och undvik ögonkontakt (såvida du inte har fulländat den onda stare), inte Le, eller ens titta på honom. Titta reserverad och högdragen och som du redan har gått bra på från honom och hans nonsens. Obs: Har en nära grupp av vänner se till att du inte prata med honom eller något.
 3. 3
  Få ditt liv tillbaka. Registrera dig för att kursen som intresserar dig, börja jogga, köpa en hund, rensa ut garderoben och förnya det. Gör vad som känns rätt nu, i detta skede i ditt liv. Och börja se det som en ny fas i ditt liv och gå vidare med det.
 4. 4
  Se honom som en lektion i stället tittar på dig själv som ett offer. Om du bär på som ett offer, kommer du att vara överväldigad av nostalgi och "tänk om är" och det är en vanlig slöseri med liv. Istället placerar honom och hans skada beteende i korgen av erfarenheter och komma ihåg vad han gjorde varje gång du verkar falla för samma typ av kille igen eller hitta dig själv att fatta beslut som inte gel med dina personliga principer och känsla av självrespekt. Herr hurty Guy blir Mr Big lektion för att vägleda framtida val av.

Tips

 • Om du är med dina vänner, och han är nära, kan det skada honom mer att tala om ett nytt intresse som du har (om du har någon)
 • Om han börjar göra narr av dig eftersom han inte gillar dig heller, ignorera honom. Detta kommer att visa att när han gör det och du inte reagerar då han ska sluta och ni båda kan gå dina egna vägar.
 • Bli av med allt som påminner dig om ditt ex. Radera texter, sätta dessa gamla bilder upp. Allt som får dig att må bättre.
 • Flirta med andra killar framför honom. Skratta åt deras skämt och be dem att göra saker för dig.
 • Men var inte rädd för att gå på en dag heller.
 • Bygg upp ditt självförtroende.
 • Starta inte en ny relation direkt.
 • Om barn är inblandade, hålla en öppen kommunikation och kontakt just för dem.
 • Vill inte tillgripa fysiskt våld för att komma tillbaka till honom.

Varningar

 • Inte fysiskt skada honom i processen, eller du kan skapa dig en enda röra.