Wka

Hur handskas man med att bryta upp med din pojkvän

Så, oavsett om du bröt upp med honom eller vice versa, är du på egen hand nu. Denna artikel kommer att visa dig hur du får på fötterna igen efter uppbrottet.

Steg

Hur handskas man med att bryta upp med din pojkvän. Säg till dig själv att det var för det bästa.
Hur handskas man med att bryta upp med din pojkvän. Säg till dig själv att det var för det bästa.
 1. 1
  Säg till dig själv att det var för det bästa. Du kommer att ha mer "me-time" och mindre stress och oro.
 2. 2
  Inte hemsöka över vad du kunde ha förändrats, det är i det förflutna, och bör behandlas som sådan. Säg till dig själv att det var det bästa. Det kan verka över toppen, men det hjälper på lång sikt.
 3. 3
  Ta bort alla bilder på er två, klotter på honom, och anslutningar på en nätgemenskap. Radera och förstöra dem alla (eller åtminstone gömma dem i en låda på vinden). Ersätt dem med vänner och saker att göra dig att skratta.
 4. 4
  Ta lite tid för dig själv att slappna av. Om break-up var dåligt, ring några kompisar, ha en sleepover, eller bara rant och rave till din bästa vän om hur du har det bättre utan honom.
 5. 5
  Återuppväcka din vänskap. Chansen finns, har du försummat någon kompis tid. Planera något tillsammans, såsom att bära randiga strumpor på samma dag, människor tittar i gallerian, hemgjorda fotvård, etc.
 6. 6
  Ha lite tjej tid. Få en klippning, gå till en billig spik plats, få / ge dig själv en ansiktsbehandling, eller ha en varm blöt i badkaret. Slappna av och uppdatera.
 7. 7
  Ut ur huset. Gå till en klubb eller en fest. Go wild på dansgolvet eller prata med några intressanta människor. Gå för en kör, gå ut med hunden, eller cykla.
 8. 8
  Hitta ditt gamla jag. Ta det förtroende ut ur garderoben och skaka bort dammet. Detta är din nya klänning. Bär det varje dag.
 9. 9
  Få tillbaka så småningom. Gör alla vet att du är tillgänglig. Du är inte längre bunden av någon som kan skada dig på en sekund. Du är nu fri och singel!

Tips

 • Kom ihåg att det som inte dödar dig gör dig starkare.
 • Det hjälper att vara trygg i dig själv. Du är underbar och han var lycklig du förärat honom med din närvaro.
 • Kanske har du några gamla hobbies som du gav upp på. Ta dem tillbaka in i ditt liv.
 • Tänk på de saker han hatade, men du har aldrig haft en åsikt om. Prova dem och se om du gillar dem. Det skapar mer distans mellan er två.
 • Ändra numret i din telefon till en kompis, så det inte blir några pinsamma ex-texter

Varningar

 • Aldrig se tillbaka och tänka Tänk om saker var annorlunda? De aldrig kommer att bli annorlunda. Du är vem du är och kommer att påverkas av vad som hände. Och du är bättre för det. Det finns inget att berätta vad som kunde ha hänt om du gjorde något annat. The Butterfly Effect vägar är outgrundliga.
 • Om du är kliniskt deprimerad, få lite hjälp från en läkare eller en psykiater. Meddela personalen omedelbart om du har självmordstankar.
 • Inte exkommunicerar inte ditt ex. Du kanske vill att deras vänskap i framtiden månader.