Wka

Hur kan man hantera med uppköp och vända downs

Någonsin önskat att vissa någon och tänkte, hoppades och bad de gillade du tillbaka? Någonsin frågat eller hade dina vänner ber honom att gå ut med dig och skjutits ner och kände att du aldrig skulle bli lycklig igen? Tja du kommer och här är några tips på hur!

Steg

Hur kan man hantera med uppköp och vända downs. Den dag som du får avslag, ta ett bad med några ganska doftande blomblad såsom rosenblad eller daisy kronblad.
Hur kan man hantera med uppköp och vända downs. Den dag som du får avslag, ta ett bad med några ganska doftande blomblad såsom rosenblad eller daisy kronblad.
 1. 1
  Den dag som du får avslag, ta ett bad med några ganska doftande blomblad såsom rosenblad eller daisy kronblad. Att ha några doftande ljus som vanilj, eller färsk bomull är en bra bonus. Slå på radion och bara slappna av. Kanske om du fortfarande känner dig nere den helgen, gå ut på en shoppingrunda med dina vänner och ta en bit att äta på din favorit restaurang, eller spela din favoritsport. Allt för att få dig att må bättre.
 2. 2
  Försök att komma över honom eller henne! Han eller hon vet inte vad de gått miste om. Det finns gott om fisk i havet. Vet att du är vacker. En dag kommer du att träffa någon som är en omtänksam, söt person som gillar dig för vem du är. Förhoppningsvis kommer du att inse att den andra personen som bröt ditt hjärta var en idiot som inte har en hel del sedan de vände ner en sådan fin, vacker människa.
 3. 3
  Vet att vänner är där för att hjälpa dig. Så är familjen. Inte ställa inte någon ute. Då kommer du känna att du är ensam i denna situation och som får dig att må sämre. Om du låter dina känslor ut, kommer du att inse att du är inte ensam.
 4. 4
  Få självsäker. Så länge du vet att du är söt, charmig, rolig, och gulligt, bör andra människors åsikter räknas inte, så låt dem inte störa dig eller förändra dig.
 5. 5
  Gå och slappna av livet kommer att gå vidare bara för att en kille / tjej inte vill vara med dig betyder inte att andra underbara människor gör inte heller. Så få tillbaka på fötterna och bara försöka igen

Tips

 • När du gör slut med någon, du kommer inte att bli den lyckligaste personen någonsin. Prata med dina vänner om det, inte bli arg och börja hata den personen, försöka bli vän med dem, kan de börja gilla dig igen.

Varningar

 • Försök inte att planera hämnd på den personen. Det kommer du känna dig sämre. Och hotar inte honom att gå ut med dig. Då skulle du veta att kärleken inte var sant och sedan skulle han vara rädd för dig.

Saker du behöver

 • Några väldoftande blomblad och några trevliga ljus
 • Ett badrum med badkar och rinnande vatten
 • Ett leende av era sett i spegeln