Wka

Hur komma över en kille som dumpade dig för en haltande anledning

Någonsin blivit dumpad för ingenting verkligen värt, eller några Lama anledning gjorde han upp: ursäkter som "Du är för ung", "Jag är verkligen förvirrad" och "Jag vill inte ha en flickvän just nu"? Tja, det är ganska sårande, så här är några steg på hur man kan komma över det.

Steg

Hur komma över en kille som dumpade dig för en haltande anledning. ALLTID ha dina vänner runt, speciellt när han just har dumpat dig.
Hur komma över en kille som dumpade dig för en haltande anledning. ALLTID ha dina vänner runt, speciellt när han just har dumpat dig.
 1. 1
  ALLTID ha dina vänner runt, speciellt när han just har dumpat dig. Om han har ansikte mot ansikte dig, så se till att dina vänner är i närheten. Om han har gjort det på annat sätt se till att dina vänner är med dig, eller du är redo att kalla dem.
 2. 2
  CRY. Det är okej att gråta. Vi måste låta känslorna igenom. Men gör inte en idiot av dig själv, som brast ut i tårar i klassrummet eller brista i gråt framför sina vänner eller syskon, som bara gör att du ser ut som du desperat försöker få honom tillbaka.
 3. 3
  Om ni två bestämmer sig för att fortfarande vara vänner eller om han går förbi dig och ler eller vågor - Inte ignorera honom. Helt enkelt leende eller vinkar tillbaka, så det inte ser ut som du har glömt honom, eller något dåligt sånt.
 4. 4
  Försök att ge det en paus ett tag. Man vet aldrig, kanske han ha gillat dig en hel del men var förvirrad vid den tiden, så var omtänksam mot sina känslor, han försöker att komma över dig också. Så gå inte springa efter honom och ställa frågor eller ge honom en stor kram. Bara hålla sig till de leenden och vågor för nu.
 5. 5
  Prata med dina vänner eller familj om hur du känner. Om du vill prata med ditt ex, gör inte det om din gamla relation för om du gör det, kommer han bara vill skjuta bort dig mer.
 6. 6
  Tro inte att eftersom han inte har gråtit eller såg på dig, eller verkade upprörd, han har glömt om dig. Han försöker antagligen det bästa han kan för att distrahera sig själv från att bli upprörd eftersom han inte vill visa sina känslor.
 7. 7
  Ge det om en vecka och då du kommer att ha börjat sortera själv, så försök att prata med honom på ett vänligt sätt, men bara inte om din relation! Lägg inte för mycket press på honom, bara ha snabba chattar med honom och inte följer honom runt eller vara för klängig. Ge det ett par veckor och ni två ska utveckla en bättre vänskap

Tips

 • Var trevlig mot honom, glöm inte att han har känslor för
 • Få en makeover eller frisyr. Gör något som kommer att ta dig bort honom för en stund
 • Lyssna på lite musik, träna, titta på några filmer saker som gör dig lycklig
 • Var snäll mot sin familj och vänner också, du var en del av detta förhållande också så att de förmodligen kommer att försöka vara snäll mot dig och hjälpa lite
 • Våg och le mot honom, men gör det inte för mycket för då han kanske tror något du inte vill att han ska
 • Dina vänner är där för dig, så prata med dem men inte fortsätta på och om det eller de kommer att bli ganska trött på det
 • Hitta en ny hobby att vara med så det tar dig bort honom.

Varningar

 • Inte pressa honom inte för mycket, ta saker långsamt
 • Aldrig namn-anrop (dvs. ett hål, d-väska, etc) - det är bara barnsligt och patetisk, och du är inte patetisk, är du?
 • Var inte elak mot ditt ex, han har känslor för