Wka

Hur kan man vara singel och lycklig

Att vara singel är inte något att skämmas för i vår ålder! Vi lever i en tid då de flesta relationer bryta upp och det finns ingen garanti för att även de bästa som kommer att pågå. Under tiden, det finns mycket att njuta av i livet, och singleness har många fördelar som de par du avundas skulle ge en arm eller ett ben för!

Steg

Hur kan man vara singel och lycklig. Ta hand om din verklighet och ge upp allt som avundsjuka!
Hur kan man vara singel och lycklig. Ta hand om din verklighet och ge upp allt som avundsjuka!
 1. 1
  Ta hand om din verklighet och ge upp allt som avundsjuka! Sluta oroa alla andra runt omkring dig få in relationer, och tänker att du behöver också. Alla dessa lyckliga par i filmer och TV är de påhitt av Hollywood skribenter för att sälja biljetter och få höga TVvärderingar. Verkliga par har röriga liv-de slåss, lämna badrummet smutsiga och stjäla fjärrkontrollen från varandra. Ge upp sådana orealistiska fantasier om din "själsfrände", och märker hur de flesta människor omkring dig är bara vanlig folk - goda människor, men inte magiska hjältar som fixa varandras liv.
 2. 2
  Fokusera på att bli den bästa personen du kan vara. Ta klasser, träna, odla en trädgård, gör frivilligt arbete, gå i terapi, göra vad ditt hjärta önskar. Tänk på att allt du gör bör vara för dig! Hög självförtroende kommer att locka fler vänner och kanske på sikt även lite romantik. (När du blir den person du vill, dock kan du vara mindre villig att kompromissa vad som är viktigt för romantik.)
  • Koncentrera dig på dig själv och räkna ut vad du gillar och inte gillar. Gör planer med vänner som du inte har sett på ett tag. Ta en trevlig, varmt bad. Läs en bok, eller promenera hunden. Ta tid för dig själv, och inte svettas hitta någon. Du kan inte gå på att leta efter kärlek, har kärleken att hitta dig.
 3. 3
  Skäm bort dig själv. Gå ut och få dina naglar gjort, har en spa-dag eller få en massage. Bara för att du inte har någon att imponera eller behaga betyder inte att du ska sluta behaga dig själv. Du är en stark, självständig person som förtjänar det bästa. Så ge det till dig själv!
 4. 4
  Spela fältet. Gå ut och ha kul. Gå ut till klubbarna med dina vänner. Dans och flirta med andra om du vill. Var inte rädd för att ge eller ta telefonnummer, bara att inse att ingenting kan komma av det.
  • Ta inte ovanstående råd att betyda att du ska gå för varje ligg där ute. Du har ett rykte att upprätthålla, och ett löfte till din kropp, sinne och själ att ta hand om dig. Du behöver inte en annan person för att känna dig speciell.
 5. 5
  Inse att du är fortfarande lycklig och lyckligt lottade. Många människor runt om i världen är antingen kroniskt sjuka, hemlösa, lever i fattigdom, svältande, flyr från krig, och har inga personliga friheter på grund av diktaturer. Om du är deprimerad och tror att du inte är lycklig därför att du är singel, tänk om!. Människor i dessa ovannämnda villkor har det svårare än du!
 6. 6
  Ta upp en ny hobby! Lär gitarr, gå med i en kran klass, odla en trädgård, skriva en roman, laga några gourmet mat! Oavsett vad du någonsin velat göra, gör det nu. Prova något nytt kan leda till nya kunskaper, vänskap och självkänsla.
 7. 7
  Titta i spegeln. Säga saker som du tycker om dig själv. Upprepa fraser till dig själv som "jag är en stark och vacker individ" och berätta för din reflektion som du älskar dig. Du behöver veta att du inte kan förvänta sig att andra ska göra dig lycklig. Du är den enda person som kan göra dig lycklig i slutändan.
 8. 8
  Bli en optimist. Detta är en egenskap som hjälper dig om du är singel, gift, skild eller änka! Håll en tacksamhet dagbok och varje kväll tänka på 3 saker du är tacksam för. Hitta guldkant på allt hela dagen, och njuta av små glädjeämnen. Du kommer att leva längre, att göra det genom tuffa tider smidigare, och även undvika förkylning oftare!

Tips

 • Standard de saker som du har, till exempel din kreativitet, din intelligens, dina vänner eller ditt husdjur (s) samt din nyvunna självständighet.
 • Du behöver inte fejka och gips på leenden hela tiden om du inte är riktigt nöjd. Var dig själv. Om det är en ny break-up det är ok att vara ledsen... men endast under en tidsperiod som är i proportion till längden / intensitet avslutade relationen. Längre, är bara inte vara rättvist mot dig själv eller andra.
 • Säg till dig själv att du är värd att älskas, speciellt själv. Älska dig själv är både acceptera vem du är nu och att veta det finns alltid saker du kan göra för att göra dig ännu mer fantastisk än du är nu. Verkligen älska dig själv också innebär att det är svårare för andra att skada dig. Avslag kommer inte svider så mycket, trots allt de omöjligen kunde älska dig mer än vad du gör.

Varningar

 • Om du hittar dig själv i en ny relation till att du är över din senaste relation. Det är inte rättvist att den nya personen, och dess verkligen inte rättvist för dig.
 • Kanske ditt senaste förhållande var inte den bästa. Kanske var de kränkande eller kontrollerande. Kanske av någon anledning, de behandlar inte dig med respekt och anständighet som du förtjänar. Oavsett fallet är, inte skylla dig själv för break-up. Stäng inte dig i. Det är ok att vara sårbara. När det är dags att du känner dig redo för en relation igen, se till att du är redo. Om du fortfarande inte kan öppna upp och litar på, så är det ett tydligt tecken på att du kanske fortfarande inte är redo ännu. Det är ok. Bara inte blir bitter eller kall. Det är en risk att öppna upp ditt hjärta och det är svårt att vara sårbar och lita på igen. Men genom att inte göra så, du är inte bara beröva dig utan också beröva andra människor där ute som är goda människor och som kunde vara potentiella relationer.
 • När flirta med andra, vara säker på att inte överdriva. Ledande andra på är så inte lockande.