Wka

Hur du får ditt ex pojkvän tillbaka

Din relation med en speciell kille har kommit och gått, men nu du vill ha honom tillbaka. Så här slår det ex-pojkvän i din andra gång! Följ dessa steg för att hjälpa dig.

Steg

Hur du får ditt ex pojkvän tillbaka. Fundera på varför det är ni två bröt upp i första hand.
Hur du får ditt ex pojkvän tillbaka. Fundera på varför det är ni två bröt upp i första hand.
 1. 1
  Fundera på varför det är ni två bröt upp i första hand. Vill du bara tillbaka honom bara för att du inte kan acceptera tanken att han inte vill ha dig? Eller kanske du bara tanken på att ha en pojkvän? Eller du verkligen gillar honom? Var en (eller båda) av er kränkande, kontrollerande, menar, eller possessiva? Har en (eller båda) lura? Om någon av dessa saker hände, ska du tänka länge och hårt om att gå tillbaka till den typen av relation, men om du fortfarande vill ha honom tillbaka, prova följande.
 2. 2
  Vara den person han blev kär. Han drogs till dig eftersom han kände sig bra med dig, och du uppfyller sina känslomässiga behov. Hur har du förändrats? Korrigera dåliga vanor och misstag, om något. Var positiv omkring honom. Skratta och le. Alltid vara positiv för att må bra och få vänner runt omkring dig att må bra på grund av dig.
  • Inte ens ser ut som du har fastnat i det förflutna. Låt honom veta att du ska flytta på genom att gå till biblioteket klassen, ditt skåp, och gymmet, bär kläder som skiljer sig från vad du normalt skulle. Detta kommer definitivt att få honom att tro att du går vidare med ditt liv.
 3. 3
  Förbered dina första ord. Det första som du säger att ditt ex pojkvän är oerhört viktigt. Om du säger fel ord, kommer du att förlora chansen att få ditt ex pojkvän tillbaka. Reagerar inte på hans begäran om ett uppbrott genom att gråta och bad honom att komma tillbaka. Detta kommer inte att fungera. Du kommer bara att få honom att känna sig mer irriterad med dig och köra honom längre bort. Du måste förstå att även om han inleder uppbrottet, det finns en god chans att han fortfarande hyser goda känslor för dig.
 4. 4
  Använd det förflutna till din fördel. Om han kompletterat en viss klädsel, bära den igen. Eller dela en lättsam minne med honom. Om du har en chans att träffa honom, göra det på en bekant plats du använde för att njuta av goda tider tillsammans.
 5. 5
  Lyssna noga på hans val av ord. Han kan säga något ovanligt. Om han någonsin använder en ovanlig eller ovanliga ord, använd den även i dina konversationer. Detta talar undermedvetet att han och du har ett gemensamt sätt att tala.
 6. 6
  Ta reda på om ditt ex fortfarande bryr sig. Innan du börjar göra något för att försöka vinna honom tillbaka, måste du veta säkert att han fortfarande bryr sig. Om han inte, och du är fortfarande desperat att få honom tillbaka, måste du tänka på de mest subtila sätt att få honom att börja bry sig igen, även bara lite. Att veta att ditt ex fortfarande bryr sig om du är det viktigaste tecknet på att saker fortfarande kan lagas. Du ska inte börja på något innan du är säker på att ditt ex fortfarande har en viss mängd av oro när det kommer till dig.
 7. 7
  Nonchalant frågar om han skulle vilja göra något icke-förpliktigande, som att ha en drink med vänner, spela minigolf, tennis, osv. Något vänner eller första datum kan göra. Och vad det är, det ska vara roligt. Lämna ut de allvarliga samtalen för tillfället. Du har gott om tid att prata om det senare. Det är mycket skrämmande för många killar. Men om han inleder det, följa hans bly. Men gå inte tung.
 8. 8
  Låt honom veta att du har tänkt på honom. Påminn honom om att en gång ni två gick till middag på den stora nya restaurang och hade en fantastisk tid! Lämna honom en kort e-post berättar för honom att du åt det nyligen och tänkte på honom. Och, förresten, frågar hur han mår. Detta är ett icke-hotande sätt att ha en lätt konversation, vilket inte skulle göra honom obekväm.
 9. 9
  Bjud in honom att prata med dig. Beklaga att det inte funkade mellan er två. Fråga honom om du kan prata om det nu när du har lite perspektiv.
 10. 10
  Betala lite uppmärksamhet till ditt utseende om du har försummat dig i den avdelningen. Få dina naglar och hår gjort. Ta en trevlig varmt skumbad, och plocka ut en fin outfit.
 11. 11
  Sluta bry sig om hur människor uppfattar dig. Faktum är, det spelar egentligen ingen roll. Det är omöjligt att vara dig själv när du fastnat i undra "Tror de att jag är rolig? Tror hon att jag är tjock? Tror de att jag är dum?" För att vara dig själv, har du fått att släppa dessa bekymmer och bara låta ditt beteende flöde, med bara din behandling av andra som ett filter --- inte deras övervägande av er.
 12. 12
  Om du bara bröt upp (mindre än ett par veckor) helt ignorera honom. Han kommer att ringa dig om han fortfarande gillar dig. Om han inte gör det, sedan ingenting du säger eller gör kommer att ändra på det. (Detta fungerar om du inte har att göra med en kille som tror att om du inte bryr dig tillräckligt för att försöka rädda förhållandet. Ibland ignorerar honom får honom att känna att du är helt bra utan honom och går vidare, vilket är den exakta motsatsen till vad du vill när du försöker få tillbaka med din man. Var säker på att du vet exakt vilken typ av kille du har att göra med när man försöker få honom tillbaka.)
 13. 13
  Kom ihåg, är ingen situation hopplös. Varje dag, par bli ihop oberoende av situationen.
 14. 14
  Hitta andra saker att fokusera på. Om du fokuserar din uppmärksamhet på en ny aktivitet, kommer du att ha mindre tid för att missa din ex-pojkvän. Du kommer att känna dig starkare och mer kontroll över ditt liv. Om du fortfarande är i kontakt, kommer ditt ex pojkvän märker att du har "gått vidare" och förhoppningsvis kommer att börja med andra tankar.

Tips

 • Inte ständigt ringer / sms honom när du börjar kontakta varandra som det skulle få dig att se desperat. Gör honom en att göra initiativet att göra det, så han tänker "varför har inte hon ringde mig? Är hon upptagen?" Det kommer att göra honom att undra och vill prata med dig mer.
 • Cry ditt hjärta om du känner behov, men aldrig tala om för honom att det är vad du gör.
 • Efter ett uppehåll på, om ditt ex ber att gå ut med dig igen, men bara som vänner (och efter några månader av Återinlärning om dig själv och bygga andra prioriteringar), gå för det.
 • Vara subtil innan du försöker något självklart, måste du plocka upp sina signaler först. Du vill inte se desperat.
 • Kom aldrig på för stark, som att ge honom flirtiga blickar. Ett leende kommer att bli bra i början.
 • Kom ihåg att om han inte går för dig direkt, kyla, låt honom ta sin tid, vänta på honom att komma tillbaka till dig.
 • Gör ingenting som du vet att han inte vill bara för att få hans uppmärksamhet. Detta kommer bara att driva honom längre bort.
 • Lär dig att vara hans bästa vän, minns en relation betyder ingenting utan en solid grund.
 • Om och när du och ditt ex bestämmer att träffas, minns ditt utseende är viktigt! Var den kvinnan han föll för i början. Du vill inte att han ska tro att du har låtit dig gå sedan uppbrottet.
 • Om han säger till dig att lämna honom ensam, lämna honom ensam. Försök att göra så lite kontakt med honom som möjligt. Agera som om det inte stör dig.
 • Var ärlig mot honom och dig själv. Bara vara ledig och tillåta honom att initiera fråga dig de allvarliga frågorna först.
 • Ring inte eller text honom hela tiden. Detta kommer att ge honom intrycket att du är desperat. Om du inte kontaktar honom, kommer detta att låta honom tro att du ska flytta på och han behöver för att vinna dig över om han vill ha dig tillbaka. Kom ihåg om han vill prata, han kommer att ringa dig.
 • Aldrig handla alla flörtig med honom när du har just brutit upp. Ge honom lite tid (som två veckor) att tänka på vad han vill göra.
 • Fråga inte djupa personliga frågor, skulle det göra honom obekväm, eftersom du nyligen separerat och är på en besvärlig fas i er relation.
 • Var alltid dig själv. Aldrig ge dig själv helt borta.
 • Om han gjorde slut med dig för någon annan, sedan prata med honom om det. Prova att fråga honom något liknande, "Vill vi fortfarande tycker om varandra? Kommer vi någonsin att bli tillsammans igen?"
 • Har ett schema. Män gillar kvinnor som följer en dagordning. Det visar att de har andra viktiga saker på gång.
 • Om han fortfarande tycker om en annan flicka ge honom lite utrymme. Kom ihåg att du inte dejta ännu, så du behöver inte vara avundsjuk på andra tjejer.
 • När du pratar, pratar om saker han gillar. Det visar att du är intresserad av att små saker och han skulle gilla det. Försök att inte prata om dig själv för mycket heller. Försök att prata om honom.
 • Att fela är mänskligt. Det är ok om du är den skyldige här gången. Först av allt måste du förlåta dig själv för din del i upplösning. Sedan gå vidare för att söka hans förlåtelse.
 • Alltid leende varje gång du stöter på varandra, så att han vet att du fortfarande gillar honom.
 • Ber om ursäkt för dina fel i det förflutna eller eventuella brutna löften och prata ut.
 • Om du ser honom i en offentlig plats inte galen, om du gör ögonkontakt, leende och kanske en våg.
 • Undvik flirta med sina vänner, kommer det att trycka bort honom ännu mer.
 • När du och ditt ex har ett samtal, ta upp förgångna tider som ni två har haft. Låt honom veta att du inte har glömt de goda tiderna. Detta kan fungera till din fördel.
 • Om det har gått mer än två veckor sedan du bröt upp och han stjäl blickar på dig, kan det betyda att han fortfarande gillar dig.
 • Gå runt, se om han har kommit över dig eller inte. Försök att få denna information från familjemedlemmar eller nära vänner till honom.
 • Agera avslappnade. Försök inte att få alla glada när du ser honom.
 • Om han har varit i en annan relation eftersom du två bröt upp, inte försöka kopiera hans ex-flickvän, men se vad det är som gjort honom gillar henne så mycket. Var det hennes förtroende? Hennes vackra ögon? Tänk på vad hon hade som du saknar, och försöka arbeta på det.
 • Inte muta honom inte att komma tillbaka genom att göra honom svartsjuk eller kyssa honom för att få honom att gilla dig igen.
 • Fråga honom hur hans vän eller bror eller husdjur som han bor med gör. Det kommer att få honom att tro att du fortfarande bryr dig om honom och hans liv.
 • Försök umgås med gemensamma vänner så han vet att du är där.
 • Lägg inte all press på honom. Berätta för honom att du älskar honom från gång till gång. Säg åt honom att ta den tid han behöver för att svara. Om han säger nej, gå med strömmen och gå vidare. Gråt inte för resten av ditt liv. Det betyder bara att ni två inte var tänkt att vara.
 • Låt honom veta att du alltid kommer att vara där för honom!
 • Även om han fortfarande bara ignorerar dig, kan ni två fortfarande vara vänner.
 • Om han har en ny flickvän, förstår att han just har gått vidare från dig.

Varningar

 • Om han verkar bara ha en fysisk anslutning och inte ett förhållande, sedan lämna honom ensam eftersom han endast är ute efter någon som är bekant med honom.
 • Ta aldrig en människa tillbaka om han gjorde slut med dig för en annan tjej. Om du fortfarande vill ha honom tillbaka och du vet att det var ett misstag. Annars hade han redan sin chans med dig.
 • Aldrig ber om och om igen. Det kommer att få honom att älska dig mindre än han redan gör.
 • Om du har brutit upp mer än 5 gånger, så är det något fel med relationen som behöver fixas innan ni två komma tillbaka tillsammans. Komma i små slagsmål och avsluta relationen är helt annorlunda. Alla slåss ibland, är ingen perfekt.
 • Först måste du alltid komma ihåg varför du två bröt upp. Och du måste också komma ihåg att inte dra nytta av honom.
 • On-and-off dating kan vara hjärtskärande och även missbruk.
 • Om han börjar prata med dig mindre / annorlunda, eftersom du inte kommer att göra något som han vill (sex, droger osv,) dont bry hålla honom runt. Han utnyttjar dig bara att ha en bra tid.
 • Inte få dina förhoppningar upp för högt på detta. Det finns en chans att han inte kommer att ta dig tillbaka.
 • Låt aldrig en man dra nytta av dig.
 • Om dina vänner berätta att han var kränkande även om du inte tror det, tror dem och inte ta honom tillbaka oavsett vad!
 • Bli inte alltför besatt. Det kommer att driva bort honom.
 • Några få ditt ex tillbaka tränare är gratis för de första trettio minuterna, vissa inte. När du googlar "få ditt ex tillbaka" coach, kan du hitta de som ger gratis konsultation.
 • Veta när man ska släppa taget. Det kan vara skillnaden mellan att få tillbaka personen eller ha dem gå bort för evigt.
 • Glöm aldrig det anledningen till att du bröt upp i första hand.
 • Ta inte tillbaka honom om han lämnade dig för en annan tjej, eller lämnat en annan tjej för dig. Detta bevisar bara att han inte kan göra upp hans sinne och är inte redo för ett förhållande.
 • Gå inte efter ditt ex om han är gift. Det kommer bara att orsaka mer skada på din sida.
 • Om du börjar vinna honom tillbaka, se till att du undersöka vad som gick fel den första gången runt och arbeta på detta problem eller du kommer att hamna tillbaka på ruta ett.
 • Om han försöker att fuska på hans nuvarande flickvän med dig, vänder sig bort. Om han är otrogen mot henne nu, kommer han lura på dig om du bor ihop. Bara vara vänner och kallar det en dag. Bara vara super trevligt och säga nej.
 • Om du tror att han kommer att träffa dig en dag då han kommer att springa och aldrig vända tillbaka.