Wka

Hur man gör en tjej vill ha dig tillbaka

Har du någonsin haft att en tjej du verkligen ville tillbaka, men hon är antingen inte intresserad eller har gått vidare till någon annan? Efter dessa åtgärder kan ta tid, men om det görs på rätt sätt kommer du att kunna kräva tillbaka någon ex oavsett hur lång tid det har gått sedan du senast daterade.

Steg

Hur man gör en tjej vill ha dig tillbaka. Spela det svalna när du ser henne, att det ser ut som om ditt liv är bra (även om du fortfarande deppig).
Hur man gör en tjej vill ha dig tillbaka. Spela det svalna när du ser henne, att det ser ut som om ditt liv är bra (även om du fortfarande deppig).
 1. 1
  Spela det svalna när du ser henne, att det ser ut som om ditt liv är bra (även om du fortfarande deppig). Tanken är att få henne att tro att du har gått vidare, och du har roligt utan henne. Aldrig någonsin låta henne se dig olycklig (detta kommer bara att göra henne tycker mindre om dig, och därför aldrig se tillbaka på din tid tillsammans).
 2. 2
  Ordna en tid tillsammans, träffas för en kopp kaffe eller ta henne någonstans där ni två är ensamma. Gör henne att inse att du har förändrats, dvs om hon ansåg man tråkigt, så visa henne att du har förmågan att vara rolig och viljan att förändra. Men inte ta upp relationen till varje pris, kan detta framkalla ett argument och sätta dig tillbaka på ruta ett.
 3. 3
  Om hon har gått vidare till en annan relation, försöka bli vän med den nya pojkvännen (eller åtminstone lära känna honom) detta identifierar dig som en vanlig del av deras förhållande, och om du känner dig äventyrlig försöka bli avluftning punkten för båda av dem, lära sig vad som gör dem kryssa för och något som de tycker illa om sin partner. Om allt går bra kommer hon att börja se dig som en potentiell älskare igen.
 4. 4
  Prata med sina vänner om vad ditt ex har sagt tidigare, och efter att du bröt upp, är detta avgörande för att ta reda på viktig information om hur hon känner om situationen ni båda är i. Dessutom reda på något hon kanske inte har så om dig (i referens till steg 2) så att du kan vända på det och göra sitt andra gissa några tankar hon kan ha haft för dig.
 5. 5
  Om det har varit en lång tid sedan du gick ut, för att sedan ta reda på om det finns någonstans hon frekventerar i.. E. Gallerior, barer, parker (men gör det försiktigt. Du vill inte ses som en stalker) det är så att du kan stöta på henne det ger en bra bakgrund för de ikapp chattar Det är här du kan ta reda på mycket om vad hon har haft för sig. Se till att du alltid avsluta samtalet, säger du tvungen att träffa någon eller är sen till en intervju (vara kreativ men överdriv inte), och säger att du kommer att kontakta henne... aldrig tvärtom detta är att garantera att du kommer att få någonstans.
 6. 6
  Gör henne avundsjuk. Snacka om andra kvinnor som du vet... berätta om gånger du tillbringat tillsammans och roliga saker som du har gjort, gör det ofta, titta på ditt ex kroppsspråk, om hon blir rastlös, försöker avbryta eller försöker att snabba upp din berättelse, då hon börjar känna sig avundsjuk (detta fungerar särskilt väl om hon har haft någon lycka i att hitta en ny partner). Inte pratar om sexuella möten, gör detta till en definitiv tafatthet mellan er två. Ingen tjej gillar att höra sex berättelser från någon hon varit intim med.
 7. 7
  Gör ett drag: när du känner att tiden är rätt, gör du flyttar. Bjud henne på middag, ta henne till en nattklubb, någonstans vibrerande, spontan och rolig. Få henne i en romantisk stämning, tala om för henne att hon ser bra ut. Få henne att känna som om du aldrig ens hade brutit upp. Emellertid vara subtila! Gå inte in med dragna vapen Var försiktig, testa marken först för att vara säker på att du inte kliva in i ett minfält.
 8. 8
  Gör dig själv ser bra ut. Det kan vara vad som helst, oavsett om det är träning, bära fina kläder, duscha. Oavsett vad du behöver göra för att göra henne vill ha dig och ingen annan

Varningar

 • Se till att du avsätta några skillnader innan man börjar på detta uppdrag, inte lämnar några problem okontrollerat
 • Var noga med att vara subtil, bedöma ditt ex innan du sätter dessa steg i praktiken, kan hon ha förändring på något sätt (för bättre eller sämre) antingen sätt du kanske inte gillar vad hon har blivit, eller det kan vara lättare att få henne tillbaka.
 • Om du tillbringar tid ensam med ditt ex, inte öppet förolämpa den nya pojkvännen, kommer det att göra dina verkliga avsikter uppenbara och sätta dig i en besvärlig situation.