Wka

Hur man umgås med killar (för flickor)

Ibland kommer du att vara i en situation där det finns killar och tjejer som hänger ihop (oavsett om det är en fest, på klubben, eller någon informell social situation) och du vill sticka ut bland de andra flickorna. Du kan gå på en grupp datum för första gången med killen (er) som du vill testa dina känslor för. Du kan vara på en fest och du vill imponera på en speciell kille du har känt en tid. Hur kan du imponera på just kille eller killar utan att gå för fort eller skenbara desperat att starta ett förhållande? Hur kan du umgås med killar vardagligen samtidigt som potentialen för en framtida relation? Läs på!

Steg

Hur man umgås med killar (för flickor). Tänk i förväg av de personlighetstyper av varje kille som kommer att närvara vid detta samkväm.
Hur man umgås med killar (för flickor). Tänk i förväg av de personlighetstyper av varje kille som kommer att närvara vid detta samkväm.
 1. 1
  Tänk i förväg av de personlighetstyper av varje kille som kommer att närvara vid detta samkväm. Ta reda på om de är utåtriktade, introverta, sportig, bok-smart, etc. Till exempel, kommer detta att hjälpa dig att undvika att prata för mycket med en kille som inte är pratsam, vilket kan leda dem att vara avstängd från framtida utflykter med dig. Och vill du definitivt göra ett positivt intryck på dem alla, även om du är intresserad av bara en eller två, eftersom killen som du inte bryr dig om kan visa sig vara den bästa vän av den faktiska killen du är intresserad av. Definitivt hålla alla killar på din goda sida!
 2. 2
  Observera noga hur killarna förhåller sig till varandra och efterlikna deras beteende gentemot dem. De kommer att se till att du gör en insats för att obligation i sin platonisk relation stil, som ger dig övertaget. De kommer att betrakta dig som en platonisk vän, så de kommer att vilja umgås med dig en annan gång. Detta ger dig fler möjligheter att utveckla kemi och attraktion mellan dig och dem. Kom bara ihåg att inte försöka gå in mellan killen obligationer. Killar vårda sina vänskapsband, och du bör också, så alltid låta dem göra vad de behöver göra.
 3. 3
  Vara intressant. Killar kan få väldigt uttråkad väldigt snabbt med en tjej som har begränsade intressen eller konversation. Visa upp dina kunskaper och lättroad natur till dem genom att prata, retas, spela ett spel, etc. Men detta betyder inte att prata oavbrutet (som många av oss är benägna att göra). Låt dem prata om sig själva. Försäkra dem om att du lyssnar genom att ge kommentarer som är tankeväckande och fräsch, som kommer att lämna dem att tänka längre om vad du sa. Ju längre de tänka på vad du sa, ju mer de tänker och undrar om dig och deras attraktion till dig. Killar älskar att lösa mysterier!
 4. 4
  Umgås med alla. Om du försöker att hålla möjligheterna öppna med killarna, eller även om du har plockat killen du gillar, inte gynnar endast en. Umgås med alla, i liknande proportioner. Killar älskar sociala flickor och detta kommer också att skapa en viss konkurrens mellan killarna. Killar älskar att jaga och bevisa sig till en tjej, det ger dem ett mål i socialt umgänge. Om du ska ringa in det potentiell kille, gör det senare i utflykten, men hålla det avsides! Du vill inte ge bort ditt val för snabb, annars riskerar du att se ut som du var bara shopping för en kompis!
 5. 5
  Låt killen (s) vilja ha mer. En annan version av detta, "spela svåra att få" men jag undviker att säga detta eftersom detta är ofta misstolkas. Killar vill inte ha en tjej som är så utåtriktad att hon är öppen om allt, inklusive hennes sexualitet. Visst, kanske de vill fantisera om stygga nätter med dem, men detta kommer att minska risken för en långsiktig fastsättning. Bestäm kläder som visar upp dina bästa egenskaper utan att visa för mycket. Men förutom framträdanden, avslöjar inte dina tankar och avsikter alltför lätt. Om de frågar dig om vem du är, inte alltid ge dem en rakt upp svaret. Kringgå lite. Låt dem gissa om dig. Vara en gåta.

Tips

 • Oavsett vad, var dig själv. Detta trumf något annat. Killar kan se en bluff från en mil bort, och de kommer inte att respektera dig för det.
 • Aldrig prata om din tid, bantning, eller dina funderingar om din vikt. Dessa är stereotypt feminina saker att göra och du vill visa att du inte är den typiska, stereotypa tjej: du vill sticka ut. Dessutom är dessa saker ointressant mycket för en kille att prata om.
 • När man talar till dem undviker inte ÖGON. Titta på honom i ögonen för att visa att du inte gillar honom och se till att ditt ansikte är inte röd när han är runt.

Varningar

 • Vissa killar kommer att dra nytta av er, så vara mycket noga med att inte vara alltför sexuellt i ditt arbetssätt. Du vill inte ses som den gemenskap sexleksak.
 • Om en kille bara verkar helt ointresserade eller nonchalant i din närvaro, inte ta det för allvarligt. Det finns ett stort antal anledningar till detta: han kan försöker alltför hårt att agera som han är ointresserad när han egentligen är, kunde han vara väldigt blyg, kunde han tro att du är helt ointresserad. Bara ha tålamod! Det finns några saker som du inte kan ändra, så du kanske vill leta efter en annan fisk i havet. Han kunde vara intresserad av en annan tjej, kunde han vara gay, eller han kunde ha just avslutade en seriös relation.