Wka

Hur kan man vara rolig i klassen

Alla vill vara rolig i klassen. Det kan Majorly upp din popularitet och hjälpa ditt sociala liv. Men hur gör vi det utan att se ut som en idiot?

Steg

Hur kan man vara rolig i klassen. För att vara en riktigt bra rolig pojke eller flicka, är några naturliga funniness krävs.
Hur kan man vara rolig i klassen. För att vara en riktigt bra rolig pojke eller flicka, är några naturliga funniness krävs.
 1. 1
  För att vara en riktigt bra rolig pojke eller flicka, är några naturliga funniness krävs. Du kan fortfarande lära sig att vara rolig, men det hjälper en hel del att ha naturliga funniness. Ändå försöka.
 2. 2
  Om läraren eller annan klasskamrat säger något som kan tolkas fel, säger fel tolkning högt. Se till att det inte är perverst eller bara konstigt. Se också till att betona ordet (s) som tolkas fel i din kommentar.
 3. 3
  Räkna ut vad för slags skämt klassen gillar. Öva gör dem upp på plats.
 4. 4
  För skämt du gjorde upp på plats, se till att du inte skrattar såvida inte minst tre andra människor gör.
 5. 5
  Om du planerar ett skämt, spela den om och om igen i huvudet. Detta är så att du inte skratta när du säger det. Detta kan skämta dubbelt så rolig sak det låter som om du är seriös.
 6. 6
  Förstöra vad andra människor säger. Till exempel, säger någon Hiller är en riktigt bra fotbollsspelare. Säg ganska högt "'Hitler' inte ens spela fotboll!". Även vara försiktig vissa ord kan vara mycket kränkande.
 7. 7
  Om du använder slumpmässiga saker bara ca 3-4 gånger per månad, kan de vara lustiga. Exempel: Din klass är tyst, bara "Moooo" slumpmässigt. Se till att du är lugn när du säger det.
 8. 8
  När du namnger saker, namnge dem roligt.
 9. 9
  Sarkastiska kommentarer är inte dåligt!
 10. 10
  När läraren ställer en rad frågor, svara som du betalar absolut ingen uppmärksamhet. Exempel: Lärare: Hur säger man "äpple" på spanska? dig: Hela vägen! Hela vägen! AH YEAH! Lärare: Hur är "blå"? Du: I yoansikte, förlorare! Lärare: Du tar inte detta på allvar! Du: Var inte förra årets Super Bowl häftigt? (! Flera bra svar på detta) Alternativ # 1: Ja, det var det. Alternativ # 2: Vänta. Vad? Du pratade med mig denna hela tiden? Alternativ # 3: Jag har inte aning. Gå fråga honom.
 11. 11
  Göra narr av din lärare lite. Exempel: Lärare: När jag var liten.... Du: (skärning i) Häng på. Var detta före eller efter frihetskriget?
 12. 12
  Att ha ett uppsluppet skratt säkert hjälper. (Bara inte göra det låter dumt bortom dumt, för din skull.) Så när du börjar skratta, även om skämtet var inte roligt, kommer alla att skratta.

Tips

 • Viktigt: Du kommer aldrig att vara rolig nog att vara en klassens clown eller för människor att känna igen dig som roligt om alla dina skämt är planerade. Du måste göra saker på plats, inte tänka på det, bara säga det. Om dessa är ständigt baktändning, kanske vara rolig är inte för dig. Men det betyder inte att du inte kan fortfarande skämta med dina vänner.
 • Om det är i mitten av året, börja vara klassens clown långsamt, så att folk tror inte att du är konstig.
 • Om du är den grad Dork, eller bara låg i popularitet, inte försöka vara en klassens clown. Ingen kommer att skratta åt dina skämt oavsett vad. Du ska bara göra saker svårare för dig själv (speciellt i gymnasiet).

Varningar

 • Om din vän är redan klassens clown, och du vet att han är självisk och / eller skyddande av hans titel, kan du förlora honom som en vän.
 • GÖR BRAG INTE OM DINA roliga kommentarer. Detta gör folk tror att din en skrytmåns och bara söker kredit.
 • Med alla medel, gör inte utbrott medan läraren eller en peer gör en kommentar. Det kan leda till att du landar på rektorns kontor.
 • Om du gör för många skämt + kommentarer, kan det sluta faktiskt upp inte roligt. Folk kommer att tänka på dig som irriterande och du håller avbryta.
 • Konsekvenser som lärare hata dig, fängslanden, saknade urtag, vara generad av läraren, och om du pressar den för långt ens en suspension kunde tillämpas.
 • Att vara klassens clown sätter en stor press på dig, och folk kommer att förvänta dig att vara rolig, men om du är en "Minor klassens clown" och du slutar vara rolig, kommer folk knappt märker och du kan få upp lättare.
 • Om du förlorar klassens clown Competition, vara en "mindre klassens clown", bara kasta in roliga kommentarer då och då.
 • Om du konkurrerar med en annan person för klassens clown, vara rolig, men kom ihåg att inte över-göra det, och om du förlorar tävlingen, inte hela tiden annars folk kommer tro att du är "desperat".