Wka

Hur att tugga tuggummi i klassen

Även om är inte tillåten i de allra flesta skolor, ibland kan vi bara inte kan hjälpa oss! Dessa steg kommer att hjälpa dig att tugga när du vill utan att åka fast.

Steg

Hur att tugga tuggummi i klassen. Distrahera folk från munnen.
Hur att tugga tuggummi i klassen. Distrahera folk från munnen.
 1. 1
  Börja tugga tuggummi innan du anger klassen. Det kommer att hjälpa förlora arom i tandköttet och du måste vänja sig. Dessutom, om du har en färsk bit tuggummi, och sedan ta en drink i kallt vatten eller kall dryck och det rinner bort doften.
 2. 2
  Distrahera folk från munnen. Dra människor bort från munnen och till andra delar av kroppen. Den kan lämna en mycket kraftfull och stark doft.
 3. 3
  Ändra ditt sätt att. Tugga långsamt och diskret, och se till att din mun är stängd. Gör inte onödiga tuggar ljud och se till att din käke rörelse är i en långsam, stadig takt. Försök att tugga endast när läraren rygg vrids, och även då tugga i långsam takt.
 4. 4
  Tugga inte mycket fruktig och smakfull tuggummi. Den kan lämna en mycket kraftfull och stark doft bakom, som din lärare lätt kan lukta.
 5. 5
  Tugga med munnen stängd. Det finns inget värre än att visa din tuggummi i munnen.
 6. 6
  Blås inte en bubbla. Du kommer att fångas för säker.
 7. 7
  Tänk som läraren. Sätt dig i deras skor. Om du var läraren och du trodde att någon kunde vara tuggummi, skulle du kanske försöka flera olika taktiker för att hitta den. Tänk vad de kan vara (de är olika för varje lärare) och sedan använda denna kunskap, tillsammans med allt annat i den här artikeln, för att dölja tandköttet.
 8. 8
  Öva några minuter om dagen hemma pratar med tuggummi i munnen. Samtidigt talar, placera tuggummi på toppen av din övre tandköttet på antingen vänster eller höger sida. Så småningom kommer du att bli skicklig på att prata med tuggummi i munnen. En annan sak du kan göra innan du talar är snabbt och diskret bort tuggummi från din mun så att läraren har ingen aning om du hade det.
 9. 9
  Om din lärare är nära dig medan du tuggar tuggummi, sluta tugga det. Låt det bara i munnen. Lek inte med den med tungan eftersom när du gör din hals drag. Det är hur riktigt observant lärare fånga dig tuggummi. Om han / hon förklara något och ser på dig och frågar en ja eller nej fråga, bara nicka.
 10. 10
  Om läraren inte fånga dig eller frågar om du har någon, äga upp. De fångade dig, det finns ingen mening med att enraging dem ytterligare genom att svälja det eller ljuga om det (som kan få dig i ännu värre problem). Erkänna nederlag när du är besegrad.
 11. 11
  Om du besvarar en fråga fast den på taket i munnen eller hålla den under tungan. Eller, som förklarats tidigare, kan du lägga den på vänster eller höger sida av övre tandköttet.
 12. 12
  Om du är på väg att fångas och tandköttet inte är särskilt stor, kanske du måste svälja tuggummi. (Prova detta på egen risk!) Men det finns ingen anledning att göra det, om läraren har redan sett det.
 13. 13
  När du slänger din tandköttet bort, när du är klar det, håll din hand upp till ditt ansikte som du skrapa näsan och med tungan sticka den i handflatan. Alltid till att du har en vävnad, gammalt omslag eller papper i fickan för att sätta kasserade tuggummi in. Kom ihåg, vissa lärare vet detta trick, de var i skolan en gång också!
 14. 14
  Om du tror att din lärare blir misstänksam, är det bästa du kan göra för att helt enkelt ta bort tuggummi från munnen. Du kan: låtsas att gäspa, medan koppning handen över munnen, låtsas att bita på naglarna, agera som om du fixa en förlorar tråd / konsol eller få ut något av dina tänder, eller fejka en nysning eller
 15. 15
  När du är i en klass där du vet att läraren kommer att fånga dig även om du är lömsk, bara lägga den i fickan. Om lärarna fånga dig, erkänna nederlag.

Tips

 • Om en lärare luktar tandköttet när de är nära dig och fråga om det, dölja ditt tuggummi i munnen eller i närheten av ditt tandkött och helt enkelt säga att du hade lite godis tidigare. Om de frågar vad godis säga något fruktig eller något som luktar tandköttet.
 • Det är bäst att undvika stora, färgglada gummi. En stor tuss limegrön tuggummi är mycket mer märkbar än en diskret bit rosa tuggummi.
 • Det är helt ofarligt att svälja tugga eller bubbelgum. Den populära missuppfattningen att det kommer att ta 7 år att passera genom är inte sant. Gummit kommer att passera genom matsmältningssystemet ganska ofarligt, utan att hålla sig till något som den inte borde.
 • Försök att inte sticka tuggade tuggummi under ditt skrivbord / stol. Det är ohygieniska och kan skjuta upp andra människor, om de sitter på samma ställe som du.
 • Om du lyfter upp din överläpp till kommer du att se ditt tandkött. Dölj din tandköttet där och suger tillbaka för att platta till det eller gömma det under din (Även om det orsakar typ av smärta, om det stannar där för länge).
 • Titta på läraren ur ögonvrån när hon verkar vara ute i din riktning. Sluta tugga eller stoppa det mellan läppen och tänderna / gommen. Dessutom, om du har en mycket strikt lärare, bara äga upp till det. Ljug inte om det, kommer det bara göra det värre.
 • Istället för tuggummi, prova tungan trycker på den, i stället för att mosa tuggummi mellan dina kindtänder, knåda gummit på taket av munnen med tungan. Detta kräver ingen käken rörelser.
 • Sätt huvudet på din knytnäve som du är trött och använda handen för att täcka munnen subtilt. Men inte sätta din knytnäve rätt på hakan, annars hela huvudet guppar upp och ner.
 • Sitt i mitten av klassen. Lärarna vet att när du sitter i ryggen som du skulle göra det. I fronten, är det alltför lätt att fastna.
 • Om du åker fast av läraren, spotta några av ditt tuggummi i papperskorgen. Bara bita lite off och resten i papperskorgen. På så sätt har du fortfarande lite tuggummi. Eller när du går till facket, bara spotta och hålla tuggummi i munnen. Men tuggar inte pjäsen igen förrän din att din lärare vänder ryggen till
 • Om du tillfrågas om du tuggar tuggummi, säga nej och säga att du tuggar på tungan. Om de inte tror dig, öppnar munnen (samtidigt dölja gummit på taket) och sticka ut tungan. (Tänk på att tandköttet kan falla ut eller falla ner i halsen. Gör detta endast om du är helt säker på att de inte är säker.)
 • Den bästa tiden att tugga är under lunchen, även om det inte anses vara en klass. Tugga under lunchen ger lägst risk, om någon, för att åka fast. Tugga när du är klar att äta, dock.
 • De omslag är inte avsedda för matsmältningen. Cadbury-Adams, som tillverkar Stride, har sagt flera gånger att även omslagen är konstruerad och godkänd för kontakt med livsmedel, är omslaget i sig inte avsedda att tuggas eller sväljas. Fall inte för det.
 • Om du har en mycket observant lärare, inte bry sig.
 • Om du har tandställning, och läraren ser du flyttar din mun i en motion (eftersom du har tuggummi) kan du alltid säga att det var vax. Om du tror att din lärare är misstänksam mot dig med gummi, be att gå till badrummet för att fixa vax / fäste / etc. som gör honom eller henne att tro att det var en ortodontisk problem, inte tuggummi! Begärt att använda toaletten gör också ett fantastiskt sätt att bli av med tandköttet om man börjar förlora sin smak, eller om någon (lärare eller elev) verkar vara något.