Wka

Hur man vandra skolan eller skolkar utan att åka fast

Har du någonsin behövt gå någonstans i skolan men läraren skulle inte skriva dig ett pass? Kanske du hade ett test i engelska, men du har inte studerat? Här är en lösning för dig.

Steg

Hur man vandra skolan eller skolkar utan att åka fast. * Dessutom är presentationen viktig.
Hur man vandra skolan eller skolkar utan att åka fast. * Dessutom är presentationen viktig.
 1. 1
  Undvik att fastna. Men om du är, låtsas inte veta, och / eller vara påstridig och agera som om du har en anledning.
  • Ett av de enklaste tekniker att använda när vandrade skolan utan ett pass är att bara ta det lugnt. Om du agerar som du har någonstans att vara, och du inte gör något fel, nio gånger av tio, kommer ingen stoppa dig att be dig om ett pass eller vart du ska.
 2. 2
  * Dessutom är presentationen viktig. När hoppa klasser, vill du se "professionella" som i bära anständiga kläder och inte ser "skissartade". Om du ser ut som du gör något fel, är chansen att alla kommer att tro att.
 3. 3
  Planera din timing. Den vanligaste tiden för att fastna hoppa är precis före och under lunchtid. Dock är den bästa tiden att hoppa direkt efter lunch. Resonemang går, att efter lunch, vem vill hoppa? De flesta människor hoppa för att få mat eller rök. Men lärarna siffra, om studenten redan har ätit, de vill inte att hoppa. Således, är studenter inte kontrolleras pass och lärare är inte patrullerar skolan så mycket.
 4. 4
  Om du lämnar campus, vet var kamerorna finns. Vissa skolor inte kontrollera kameror om inte något händer, men man vet aldrig när de kan skumma igenom banden och se dig!
 5. 5
  Försök att inte gå förbi fönstren. Från hallar till klassrum, kan någon vara där och se en enda elev promenad genom. Det uppenbarligen verkar misstänkt, så undvika dem!
 6. 6
  Känn ditt schema och göra planer. Det är svårt att skruva från campus om du har ingen aning om när man ska gå.
 7. 7
  Se till att du inte kör in dina vänner. Undvik att köra in vänner, om inte de skulle veta att du har hoppat över lektionen för dagen och som kan göra dig till djupa problem.
  • Vet var monitorer är, och när de är i tjänst.
  • Dessutom vet vilka lärarna är försiktiga om närvaro. Att välja fel klass kan vara dödlig!
  • Vissa skolor låta eleverna gå ut i en öppen gård under lunchen. Om de gör det, använd det till din fördel! Se till att bildskärmen är distraherad och kör, Forrest, RUN!
  • Försök saknas grupprum, eller vad klass som tar din huvudsakliga närvaro för dagen. Om du möter upp med vänner, detta fungerar underverk! Kontrollera att du har alla en bra mötesplats. Om dina vänner bor långt från ditt närområde, är detta rekommenderas.
 8. 8
  Vet var du ska gå. En ensam unge vandrade gatorna kan vara udda på vissa platser.
 9. 9
  Försök att få tag på en "guld" objekt - de som låter dig gå var du vill. Dessa är inte din genomsnittliga skolmaterial, men om du kan bära en av dessa poster kommer ingen att ställa några frågor.
  • Mop
  • Bucket
  • Stege
  • En hjulet stol
  • Varje form av varukorg (bär läraren tittar utrustning)
 10. 10
  Någon form av hall pass kommer att göra dig gott om du hoppar över ett par klasser, men inte alla. Få en tom en och fyll i den, kan du ströva omkring i korridorerna på ett tag. Även om din skärm kontrollerar dina pass, överväga att byta pass ofta. Om din i korridoren klockan 12:00, vill du inte ditt pass för att säga "Avskedad vid 10:30." Också bära en tröja eller något med dig att byta kläder om du ser samma skärm en hel del. Det kan verka som att gå lite för långt, men vissa skärmar kan fastna.
 11. 11
  Om hoppet en klass...
  • Tänk gömmer sig i badrummet med en telefon eller handdator spelkonsol.
  • Håll dig borta från detta klassrum
  • Aldrig text vänner i det klassrummet. Du vill inte din lärare för att fånga dem textning dig.
 12. 12
  Låtsas vara en lärare om du är äldre. Allt du behöver göra (för killar) är där några fina kläder som khakis och en skjorta och slips med finskor. För damerna, kanske en fin kjol eller formella slitage. Sedan den gemensamma säkerhetsvakt du verkar vara ett substitut eller riktig lärare. Detta fungerar bra (inte prova detta om lärarna bär ID-kort när du är på campus eller du går till en liten skola).
 13. 13
  Om du har tunga, märkbara väskor, kanske du vill överväga att lämna dem i en vrå, där ingen kan hitta dem. Hur ofta tycker du att eleverna går runt skolan i mitten av klassen med sina väskor?
 14. 14
  Om du vill dike klasser efter lunch tid, så fort lunchen är upp, bege dig till ett staket som du är säker på att du kan rensa. Så fort du gör det, gå någonstans du inte kommer att hitta många poliser, dvs, en väns hus.
 15. 15
  Om du vill hoppa över hela dagen, går bara inte till skolan. Fråga någon av dina vänner som är dikning med dig att posera som din förälder och sjukskriver för dig, då du gör detsamma för dem. Vissa skolor också skicka e-post föräldrar och ringa in senare efter skolan. Förbereda så att få dina föräldrars lösenord genom att antingen be om det på grund av rimliga situationer eller att hitta det själv. Också planerar att vara hemma efter skolan och dina föräldrars inte om skolan gör samtalet.
 16. 16
  Prova de metoder som anges i denna artikel att fejka sjukdom och stanna hemma så.
 17. 17
  Nyckeln till att fejka ut föräldrarna är de fuktiga händer. Det är en bra icke-specifika symptom. Många människor kommer att säga att en bra falsk feber är en död lås, men om du har en nervös mamma, kan du hamna i en läkarmottagning. Det är värre än skolan. Du fejka en mage kramp, och när du är böjd över, stönande och jämmer, du slicka handflatorna. Det är lite barnslig och dum, men sedan så är gymnasiet.
 18. 18
  Försök att fejka ett anfall. Detta fungerar bäst om du är i en klass med massor av vänner och en ersättare. Börja skaka okontrollerat, medan dina vänner försäkrar läraren att detta är en helt vanlig företeelse, och att allt kommer att bli bra om de kan bära dig till hälsa kontoret. Berätta för dem att även om situationen är under kontroll, det finns inte tillräckligt med tid för att skriva dig ett pass.

Tips

 • Undvik områden tätbefolkade med lärare och administratörer, t.ex. lärare Lounge eller Front Office.
 • Aldrig ser fram och tillbaka flera gånger, scanning för lärare. Detta kommer bara få dig att se misstänksam. Om du är paranoid av folk som går bakom dig, investera i några av de nyanser som har speglar på dem som gör att du kan se bakom dig utan att vända sig om. Ser cool och normal. Om du ser ut som du vet vad du gör, kommer de flesta människor frågar inte frågor.
 • Också försöka undvika platser med en massa kameror och undvika att passera en kamera mer än en gång. Om du håller passerar det kommer polisen märker förmodligen att du kör runt i skolan, i stället för att bara gå dit du ska gå.
 • Mest av allt, kom ihåg att livet går ganska fort. Om du inte stanna och titta runt en gång i en stund, kunde du missa det.
 • Om du fastnar försöker vara en kyss upp och säga "Jag är ledsen, jag visste vad jag gjorde var fel, jag kommer inte göra det igen" eller "Sorry sir / miss jag inte visste vad jag gjorde"... bara försöka få dem att må dåligt och du kommer att få mindre problem.
 • Om det upptäcks, gör inte. Detta kommer bara få dig att se misstänksam, plus skolor kan lätt dra upp ditt ansikte på kameran. Köra från myndigheter (särskilt om du har COP på ditt campus) kommer bara få dig i mer trubbel. Bara äga upp till det.

Varningar

 • Hoppar skolan är emot lagen. Det anses skolk. Bara göra det, om du är beredd på konsekvenserna av att åka fast.
 • När du hoppar, kanske du fastnar. Om du fastnar och går "Uhh, Uhh" med ögonen undrande och ansiktet blir rött så kan du få frihetsberövande, får avbrytas, eller ens utvisas.

Hoppa klass