Wka

Så hoppa över skolan utan föräldrarna veta

Vill du hoppa över skolan, men inte vill besväret att fejka sjuk? Läs dessa steg om hur man hoppa över en klass eller en hel dag!

Steg

Så hoppa över skolan utan föräldrarna veta. Vet utgångar och ingångar.
Så hoppa över skolan utan föräldrarna veta. Vet utgångar och ingångar.

En klass

 1. 1
  Väg konsekvenserna. Innan du gör något, vet din skola uppslutning politik och hur mycket problem du skulle kunna vara i om du fastnar. Var medveten om att skolan kan kalla dina föräldrar om du markerat frånvarande från klassen, och att du kanske måste möta straffet av frihetsberövande.
 2. 2
  Planera i förväg. Välj när du ska hoppa klass. Första och sista perioden är vanliga val eftersom du kan fejka ett tillstånd slip från en förälder och berätta närvaro kontoret du sov i, eller att du var tvungen att lämna tidigt för ett läkarbesök. Alternativt kan du välja en dag när du vet att din skola kommer att ha en lång enhet, såsom en ande skål eller talangjakt. Känna hur länge händelsen varar, och se till att du är tillbaka med tid. Om du återvänder innan monteringen är ute, umgås i badrummet tills du hör människor i salarna, sedan gå tillbaka till klassen som vanligt.
 3. 3
  ACT Natural. Kom ihåg, brist på förtroende kommer att ge dig iväg snabbt. Om en lärare eller administratör fångster du gå ut genom dörren, ser dem i ögonen och säga att du väntar på en förälder att plocka upp dig för ett möte. Om du möter en ifrågasättande främling utanför skolan, säger att du hem är skolade utan att låta defensiv eller upprörd.
 4. 4
  Vet utgångar och ingångar. Om du känner till en dörr som är ur vägen och inte en massa människor använder, kan detta vara den bästa insatsen för att komma ut. Se bara till att det inte finns en massa yttre windows runt den där lärare kan se dig lämna.
 5. 5
  Dela upp. Om du lämnar in en stor grupp, inte alla gå ut genom dörren tillsammans på en gång. Stagger dina utgångar och returer, och gå en eller två åt gången för att inte dra uppmärksamhet. Etablera en mötesplats och tid, och om någon inte gör det, antar de fångades. Gå inte tillbaka in för någon.
 6. 6
  Vet vart du ska. Det sista du vill göra är att ringa dina föräldrar och har dem kommer plocka upp dig för att du gick vilse medan du hoppar över skolan. Se också till att du vet hur lång tid det tar tur att resa till din destination.

Hela dagen

 1. 1
  Vet konsekvenserna. Vissa skoldistrikt kommer inte låta dig gå om du missar för många dagar i en termin, inklusive sjukdagar. Se till att du inte sätter din utbildning i fara genom att missa en hel dag i skolan.
 2. 2
  Gör en plan. Välj en dag som du vill hoppa över skolan. Ta i beaktande alla tester, särskilda evenemang etc. som kan förekomma. Du vill inte missa något obligatoriskt att du inte kommer att kunna göra upp.
 3. 3
  Bestäm det du vill stanna hemma eller gå ut. Stanna hemma håller dig borta från nyfikna ögon av främlingar, och låter dig greppa telefonen om skolan ringer om din frånvaro. Gå ut kan erbjuda mer underhållning, men du riskerar att köra in i dina föräldrar, kompisars föräldrar eller andra personer som du kanske inte vill se. Om du lämnar hemmet, gå till en park eller skog eller någonstans var du kan umgås utan en massa människor. Om du hänger i en park, ta en iPod eller något att göra om du blir uttråkad. Om det är varmt ute, kan du gå till en damm eller sjö för att bada.
 4. 4
  Räkna ut hur du ska lämna. Det finns några olika sätt att undvika att gå till en hel dag i skolan. Här är ett par idéer:
  • Om du har arbetande föräldrar som inte stannar hemma och du går till skolan eller ta en buss, helt enkelt börja på väg till skolan i vilken mode du gör, men på väg att gå till ett gömställe och gömma tills din förälder är borta. (Du kanske vill plocka ut den gömmer platsen dagen innan så du inte kör omkring och letar efter en plats att gömma sig.) Efter din förälder lämnar och du ser ingen gå runt, springa eller snabb promenad tillbaka till ditt hus och umgås ute för lite. Sedan lämna huset trettio minuter innan dina föräldrar ska komma tillbaka och återgå till huset som du just kom ut från skolan.
  • Gå till skolan som vanligt på morgonen, bara inte gå i dörrarna. När du har tappats bort, nonchalant promenad från byggnaden. Om någon frågar vart du ska, säger du glömt dina läxor och du bara bor några kvarter bort.
  • Överväg att skriva en ursäkt anmärkning (i god föräldra handskrift ) ett par dagar i förväg och släpp det på närvarolistan kontoret, med en anteckning i botten för administratörer att ringa din förälder i sitt "nya verk nummer" med några frågor. Lämna ditt mobilnummer vid botten och, när administratören ringer, bekräftar själv eller har en vän bekräfta giltig frånvaro. Detta är en stor risk, men, om du åker fast, kan skolan vidta disciplinära åtgärder.
 5. 5
  Agera självsäker. Om du är ute ur huset och du stöter på människor som ifrågasätter om du ska vara i skolan, har en historia och hålla fast vid det. Till exempel, säga att du besöker din kusin ut ur staten, eller att ditt hem skolade. Dessa ursäkter är lättare att dra bort om du inte har din ryggsäck med dig.
 6. 6
  Chef hem tidigt. Börja hemåt en halvtimme innan skolan låter ut. Om någon frågar dig varför du inte är i skolan, säger något i stil med, "Jag var sjuk och min pappa kunde inte komma hämta mig."
 7. 7
  Handskas med din anteckning problem, om det behövs. Om du behöver ta med en anteckning i skolan när du hoppar, sedan bara säga att din homeroomlärare förlorade den tidigare frånvarande anmärkning och de måste skriva om det eftersom de inte kunde hitta den. När dina föräldrar ber om dagen, säger att din lärare sa att det skulle vara okej om du har glömt dagen för den tid du var nyligen ute och du bara berätta för dina föräldrar att sätta dagens datum. Kom ihåg att använda en penna.

Tips

 • Om du letar upp detta hemma, så att dina föräldrar inte kommer att se att du har sett den här artikeln.
 • Hitta din förälders mobiltelefon. Slå 0 (Europa) eller 100 (UK) och tala om för operatören du vill spärra ett visst nummer på telefonen - ge din skolas nummer och dina föräldrar kommer aldrig att få samtalet (radera samtalshistorik från samtalslista så dina föräldrar vann " t vet att du ringde operatören!)
 • Om du vill ta med en vän, välj en som du vet inte kommer att tjalla på dig senare.
 • Om du har en fast telefon, skjut proppen något ur uttaget så det ser ut som det fortfarande är inkopplad, men det är verkligen unplugged. Gör detta runt den tid din skola normalt samtal.
 • Om du åka buss till skolan, i slutet av dagen, kom tillbaka till skolan och vänta på ett gömställe tills barnen börjar komma ut till ombord på bussarna. Vid denna punkt, du bara nonchalant gå med i publiken och ta bussen hem som vanligt.
 • Agera sjuk dagen innan du planerar att hoppa över skolan. Dessutom, gör dig själv ser lite sjuk när du går tillbaka till skolan nästa dag.
 • Om skolan kommer att ringa (och använder ett inspelat meddelande), prata om din hemtelefon med en kompis runt den tid du tror att de kommer att ringa. När skolan samtal (dina föräldrar kommer inte höra att du är på telefonen), växla över och lyssna efter ca 3-4 sekunder och sedan växla tillbaka. Om skolan normalt samtal två gånger, stanna längre. Dessutom kan du ta telefonen komma undan och gömma det, om du har en trådlös telefon.

Varningar

 • Gör detta på egen risk. Fastna kan resultera i allvarliga straff.
 • De kan även maila dina föräldrar vara beredda.
 • Skolan kan ringa dina föräldrar på jobbet så var beredd.
 • Du kan läsa detta och tänka "Åh, detta låter roligt. Jag tror att jag kommer att göra det, och jag kommer aldrig fastna. DU SKA, åtminstone, om man tänker så. Allvarligt överväga att göra detta innan du gör. Samt vara beredda att acceptera konsekvenserna.
 • De flesta lärare kan se skillnad mellan en vuxen röst och en barnens röst. Bara försöka ursäkta din egen frånvaro på telefon om människor ofta missförstår dig för din förälder när de kallar huset.
 • Alltid ha en vän i klassen eftersom de kan ta anteckningar och du kan kopiera från dem.
 • Dessutom är det starkt rekommenderat bara att hoppa skolan om det är absolut nödvändigt [behövde] som att komma bort från farlig översittare eller farliga mobbare och även då är det rekommenderat att gå till en polisstation och anmäla faran (er) som gjorde att du måste Lämna sådan översittare eller mobbare till exempel. - Fira777

Saker du behöver

 • En klocka eller mobil med tiden.
 • Skolans telefonnummer (för att ge till operatören om du vill blockera skolan från att ringa dina föräldrar).
 • En back up plan (ifall något inte går som planerat)