Wka

Så hoppa över skolan

Om du vill hoppa över skolan, är detta artikeln för dig! Kom dock ihåg att vissa av dessa tekniker kanske inte fungerar om du har särskilt intelligenta föräldrar.

Steg

Så hoppa över skolan. Dra ut din matte bok eller logga in på där du gör ditt arbete.
Så hoppa över skolan. Dra ut din matte bok eller logga in på där du gör ditt arbete.

Inte för att väcka dina föräldrar

Detta är ganska enkelt om man gör det försiktigt. Men detta kommer inte att fungera om dina föräldrar är de som väcker dig upp för att bli redo för skolan. Först måste du ta väckarklockan eller mobiltelefon, och bara ändra tiden innan du somnar. Men bara ändra tiden omkring 1-2 timmar. Jag har provat detta och det fungerade för mig. Lycka

Hem skolade

 1. 1
  Dra ut din matte bok eller logga in på där du gör ditt arbete.
 2. 2
  Mot mitten av ditt arbete, börjar somna och börja andas lägre.
  • Exempel: Gör två eller fyra problem med din matte, sedan börja somna. Du kanske vill titta sömnig från början av ditt arbete.
 3. 3
  Så småningom, bara somna.
 4. 4
  Normalt, när du vaknar (inom 20 eller 30 minuter), kommer dina föräldrar att glömma ditt arbete
 5. 5
  Detta fungerar inte om du har en handledare, och normalt fungerar bättre när du är i bilen för en lång bil resa.

Fake kräkningar

 1. 1
  Om du ska vara sjuk för att hoppa över ett test, berätta för dina föräldrar att du inte känner ditt bästa för ett par dagar tidigare. Detta gör det mer trovärdigt att du är sjuk.
 2. 2
  Natten innan skolan, gå till en förälder ett par timmar efter att du går till sängs och be om medicinen, men sätta medicinen i fickan när dina föräldrar inte ser.
 3. 3
  När du vaknar på morgonen, berätta för din mamma eller pappa att du mår dåligt. Försök hostar och nyser lite, men inte mer än göra det, eller kommer de att inse att du fejkar det.
 4. 4
  Tala inte i "sjuka röst", eftersom det låter fejk, men om du talar i din vanliga röst, kommer det också att vara mindre trovärdig. Försök att hitta en bra balans. Du kan också prova att tala endast när det behövs.
 5. 5
  Om dina föräldrar vill känna din panna, försöka gnugga på det snabbt att skapa kroppsvärmen. Utsätt inte den över en eld eller kamin dock, som kan få dig att känna så varmt det kan ge dig en resa till akuten, plus att du kan faktiskt bränna dig!
 6. 6
  När klä, knappen upp din skjorta men hoppa ett par knappar. Också, röra upp håret.
 7. 7
  Moan lite, prova och låt dem veta att du verkligen inte mår bra, kopplingen magen eller huvudet och berätta att du är yr.
 8. 8
  Om dina föräldrar ge dig medicin, vara säker på att smyga in den i fickan när de inte ser.
 9. 9
  Ät inte för mycket frukost.
 10. 10
  Få upp lite senare än vad du borde och gå runt typ av långsam.

Känsla lite sjuka

 1. 1
  Om allt detta fungerar och dina föräldrar frågar dig om du vill stanna hemma, säg inte ja direkt, slå tillbaka en del, men inte slåss för mycket. Du kan säga något i stil med "Men jag vill gå till PE".
 2. 2
  Om detta fungerar, kommer de att ringa skolan och allt arbete är gjort.
 3. 3
  Om de erbjuder att ge dig medicin, lägga den i din mun, men spotta ut det senare.
 4. 4
  Låtsas att må dåligt nästa dag, men berätta för dem du känner tillräckligt väl för att gå till skolan.

Den

 1. 1
  Detta är det enklaste, om du inte har ett syskon.
 2. 2
  Först av allt, om det är en stor semester liknande, Martin Luther King jr. dag eller Memorial Day, då du är klar, men om det är en mindre semester eller påhittat, följ stegen nedan.
 3. 3
  Skicka ett e-post till dina föräldrar säger:
  • Kära föräldrar:
  • Eleverna i Palm Springs Middle School kommer att ha 10-13-12 bort eftersom det är National Final Fantasy dag. Studenterna kommer att fortsätta att ha sin ordinarie skola schemalägga följande dag. Vi tackar för din tid att läsa detta brev.
  • Med vänliga hälsningar:
  • Mr Arcy
   • Dina föräldrar kommer antagligen tro detta. Inte ger en falsk eller riktig telefonnummer, eftersom dina föräldrar kan försöka ringa.
 4. 4
  Eftersom dina föräldrar vet om det här, kan du stanna hemma med dem, eller gå till köpcentret med dem, men gå inte ensam eftersom det verkar misstänkt.
  • Skolan kan e-post eller post dina föräldrar för att informera om att du inte var i skolan idag. Om de använde e-post, så har du en dag eller två för att få e-post och antingen kasta bort det, eller skriva ut ett svar. Skriva är det bästa sättet att fejka en anteckning. Om de använde e-post, försöka få den till sin e-postkonto. Ibland det kan ha varit kvar inloggad så bara hitta den och ta bort den, eller be dem att logga in eftersom din vän skickade ett mail till deras e-postkonto av en slump.
 5. 5
  När du går tillbaka till skolan nästa dag, berättar för dina vänner att du var sjuk. Det kommer inte att vara trovärdigt om det finns 3 eller 4 ursäkter ute.

Gå till skolan. Lämna när du dit

 1. 1
  Håll ett öga på den tiden, så att du kan lämna tid att byta tillbaka till dina skolkläder och ta bussen / få plockas upp.
 2. 2
  Var noga med att vända upp i normal tid dina föräldrar hämtar dig / gå på bussen, i slutet av skolan. Om du ser lärarna i förväg och de frågar dig var du var, att du var i badrummet sjuka eller på ett möte, men se till att dina föräldrar inte veta.

Tips

 • Se till att du tar bort datorns Internet historia så att de inte kan se att du har varit på din e-postleverantör, eller på denna sida om hur man hoppa över skolan!
 • Det är svårt att fejka sjuk när dina föräldrar är stressade eller galen, så se till att de är på gott humör den dagen du bestämmer dig för att fejka sjuka.
 • Om du åker fast, gör en dramatisk scen på plats låtsas att tala sanning. Ligga kommer bara få dig i mer trubbel, och om du talar sanning, kan ditt straff reduceras. Aldrig ljuga även om du är helt säker på att du inte kommer att hitta ut.
 • Om det finns skolka officerare utanför din skola, du kommer att vara fast i skolan för en stund. I detta fall är den bästa platsen för att dölja en badrum stall. Ingen tvingas kan dra dig ur ett stall om du har en "nödsituation", men det hindrar inte lärarna från att titta under stånden. Om detta händer, hoppas att de lämnar snabbt. Om ifrågasatt, bara säga att du har en "nödsituation" och vet inte när du kommer ut ur stall!
 • Här är några bra metoder för att få ut av en klass när du är redan på skolan:
  • Vetenskapen Bunk - Gå in i din klass med en vän du kan lita på. Hitta ett bord intill där läraren sitter och bang bäckenet i hörnet av bordet. Gör riktigt högt överdrivna ljud så läraren hör och uppmärksammar. Förklara att du bara har skadat dig. Få din vän att "ta dig till den medicinska rummet." När du är utanför din klass du är fri att göra vad du vill.
  • Den Kritiskt tänkande Bunk - Vänta 6 minuter eller så mycket tid som det tar för dig att vara sent men inte för sent, så du missar registret. Fake gråta eller sätta tårar på ögonen. Lämna din väska utanför. Promenera in och "torka bort tårarna" och förklara att du just har fått höra av din huvudman. Läraren kommer förhoppningsvis sympatiserar. Säg att din vän är också i trubbel och måste se den huvudansvarige också och att du bara komma av den anledningen. OBS: Om läraren är misstänksam, gå utanför, få din väska och skriva en falsk anteckning. Ta sedan din vän ut.
  • Enkla Ones - säg tyst till läraren i början av klassen att du har en "Doktor / tandläkarbesök" och du måste gå.
  • Passport Photo - Ungefär som ovan du gå och prata med läraren lugnt i början av klassen och säga "Ursäkta mig, sa damen vid receptionen mig att komma och säga till dig att du måste registrera mig i registret eftersom min mamma väntar på mig i receptionen eftersom jag måste gå och få mitt pass foto tagit "lagen som ett oskyldigt barn, kommer detta att hjälpa dina chanser. OBS: Detta, och med den ovan, kommer att behöva en vän i en annan klass som du vill gå med eller en annan vän i samma klass som du som kommer att använda en annan ursäkt på denna lista.
  • The Drum Lesson - Basic våningssäng. Ta reda på tid och planera en "våningssäng" (slang för skolkare) med en pålitlig vän eller någon från samma klass som kommer att använda en annan ursäkt. Säg att du behöver gå till en trumma lektion 5-15 minuter i förväg. Om ifrågasatte säga att din lärare är Mr Valdes och han är spanska. OBS: Om din desperata säga dess en avgörande trumma examen.
  • The Gum Shield - Tipsa en pålitlig vän i din klass att berätta för din lärare att "du har gått att få ditt tuggummi-sköld monterad och du kommer att vara tillbaka senare i lektionen" (som naturligtvis kommer du inte, men genom då det är för sent)

Varningar

 • Vissa skolor kallar ditt hem. På grund av detta är det bästa att göra kalla skolan låtsas att du är din förälder och säga något i stil med "Hej, det här (förälder namn här), och mitt barn (sätt in ditt namn här) kommer inte att kunna gå i skolan idag eftersom han / hon inte mår bra, så han / hon har en läkare möte ". Förställa din röst lite men hålla det casual, eller ha en vän göra det åt dig.
 • Kom också ihåg att hålla samma ursäkt. Säg inte en person att du var sjuk och en annan att du har en familj nödsituation.
 • Dessutom bör du vara medveten om att hoppa över skolan i vissa delar av världen kan få dig landat i en rättegång för brottslighet och andra brott, och ger dig ett kriminellt förflutet och kanske till och med skickas till fängelse. Var noga med att känna de lokala lagarna om detta. Även om du gör det som en vana och fastna du kommer att utvisas. Därför är det bäst att du inte hoppar över skolan om du inte är desperat efter en ledig dag.
 • Inte berätta för dina vänner att du hoppar över, eftersom de kunde snitch på dig. (Du vet aldrig!) Berätta att du var sjukskriven, eller något.