Wka

Hur att irritera din lärare utan att få problem

De flesta studenter som bara vill markera en lärare i deras hamnar av upp att få i trubbel en hel del. Nedan finns några sätt att plåga din lärare och vara helt oskyldig.

Steg

Hur att irritera din lärare utan att få problem. Promenera in i klassen precis som klockan ringer.
Hur att irritera din lärare utan att få problem. Promenera in i klassen precis som klockan ringer.
 1. 1
  Promenera in i klassen precis som klockan ringer. Inte en minut före eller en sekund efter, så tekniskt du inte är sent, så att läraren inte kan ge dig en långsam. Men du går in på det exakta ögonblicket klockan ringer, vilket är säker på att reta någon lärare.
 2. 2
  Släpp din lärobok. Detta fungerar särskilt bra om du har en tjock eller stor en. Gör det inte ser alltför tydligt, som om du gör det med flit. Till exempel, medan du skriver, kan du "råkar" flytta din handled för fort och knacka läroboken på golvet, skapa en högljudd och tillfredsställande THUMP. Det är en fullständig och total olycka, så du inte skulle kunna få i trubbel. Inte gör detta för många gånger, men, eller det kommer inte bara irriterande, men läraren vet att du gör det med flit.
 3. 3
  Ta fel anteckningsboken. Man måste vara tidigare beredda att göra detta. I början av året, köpa hur många ämnen du har en bärbar dator. Alla samma stil och färg, och inte märka dem på något sätt. Sedan "råkar" komma fel en till klass, eftersom "man inte kan skilja dem åt". Prova detta bara en eller två gånger, eftersom nackdelarna så småningom kommer att ges till dig för lättja och bristande ansträngning föra nödvändiga material till skolan.
 4. 4
  Höj din hand att besvara en fråga och sedan säga "never mind" när du uppmanas. Detta är särskilt irriterande, eftersom läraren inte kan klandra dig för att försöka svara på en fråga, eller hur? Gör detta ett par gånger om dagen, i bästa fall.
 5. 5
  Skratta riktigt högt. Ofta en lärare kommer att knäcka ett skämt eller berätta en historia eller försöka vara rolig. Och även om det är den lamest skämt och historier i världen, skratta av ditt huvud. Liksom, obnoxiously högt. Till den punkt där någon från klassrummet intill kunde lätt höra dig. Det kommer att göra alla start fnittra på dig, istället för skämt eller vad läraren använde för att försöka vara rolig. Sedan ber om ursäkt, förklara att du "har ett naturligt högt skratt".
 6. 6
  Läs tyst. Oavsett om det är en matte fråga eller ett stycke i en läsning berättelse, uppmana att läsa så mycket som möjligt. Sedan läste i en obnoxiously lugn röst. När läraren säger åt dig att tala, läsa de minsta fraktionen högre, knappt ändra din röst. Alternativt, läs väldigt högt när uppmanade, till den punkt där du bara kort av skrikande.
 7. 7
  Fake en dator frysa. Detta fungerar bara om du använder en dator eller en laptop i klassen. Be din lärare att komma hjälpa dig eftersom datorn är fryst, även om det inte är. När han eller hon kommer över, säger "Tyvärr, jag antar att det fungerar nu." Det är bäst att göra detta när din lärare är på andra sidan av rummet, vilket resulterar i att hon eller han gå tvärs över hela rummet för ingenting.
 8. 8
  Berätta en historia. När läraren frågar om klassen har några frågor, räck upp handen och ge en kommentar. Tipsa en lång och utdragen, och inte nödvändigtvis sant, men tråkigt berättelse om något som bara sorts relaterar till ämnet.
 9. 9
  Håll göra massor av kommentarer på allt läraren säger, även om det är inget att göra med ämnet. Gör det inte för mycket men eller du kommer att hamna i trubbel. Men att göra det en eller två gånger är bara "att delta i diskussionen".
 10. 10
  Ser ut som du lyssnar men säger massor av saker till dina vänner. Om han / hon plockar upp på det då bara säga att du sa hur intressant lektionen är.
 11. 11
  Hostar eller nyser högt eller konstant. Om en lärare askes dig att sluta säga att du kan inte för att du har ett hälsoproblem. Bara göra detta om du kan få det att låta riktigt annars kommer de att ta upp det.
 12. 12
  Var uppmärksam på lektionen, men rita i din bärbara dator eller något. Sen när läraren ställer en fråga för att försöka göra ett exempel av dig, svara på frågan korrekt. OBS: Detta fungerar bara om läraren ställer en fråga istället för att bara be att stanna.
 13. 13
  Eller ge din lärare ett kodnamn kommer de inte helt förstår, så kommer det att hindra dem att försöka lista ut det. Även om deras kodnamn är Snotwaffle eller något liknande, när du får problem kan du bara säga att mina vänner och jag tyckte det var ett roligt ord.
 14. 14
  Kasta ett papper bollen på läraren du hatar när hon kommer, berättar läraren någon annan gjorde det.

Tips

 • Försök att inte utlösa uppmärksamhet i klassen tjallare...
 • Förarga bara en lärare du hatar, och de flesta alla hatar, eftersom du inte kommer att lyckas så mycket i irriterande en riktigt trevlig och rolig lärare som alla gillar.
 • Extra poäng om du lägger den irriterande "Jag är så ledsen!" vid utgången av någon av dessa saker.
 • Bara gör dessa till en punkt, eftersom att göra dem för mycket kommer att resultera i att du hamnar i trubbel.
 • Se till att inte over ombord det, kan dina klasskamrater tror att du konstig och / eller du skulle handla mycket irriterande.
 • Säg lärarens namn högt utan anledning och än säga "Strunt" efteråt senare upp handen och säga att du glömde.
 • Om du gör riktigt bra i din classwork, då han / hon inte kan säga något dåligt om dig eftersom du är "en så duktig elev" och få riktigt bra betyg.
 • För att vara på den säkra sidan, inte berätta för någon av dina klasskamrater om något (även om du tror att du kan lita på dem..)
 • Om en lärare är mobbning dig, berätta för administratören eller dina föräldrar.
 • Berätta hela klassen eller en stor del av det för att reta läraren också!

Varningar

 • Se till att du inte verkligen irritera honom / henne. Du har gränser, inte gå upp och smack läraren i ansiktet.