Wka

Hur kan man vara flickan varje pojke vill

Har du någonsin undrat hur vissa tjejer bara lyckas få alla de "bra" killar? Tja, det är inte rocket science, i själva verket är det mycket enkelt. Stereotypt, det finns "ligor" av män som går deras samma "liga" av kvinnor, men det finns några enkla knep för att bryta denna barriär, vare sig du är ute efter en fem eller tio.

Steg

Hur kan man vara flickan varje pojke vill. Arbetet med ditt utseende.
Hur kan man vara flickan varje pojke vill. Arbetet med ditt utseende.
 1. 1
  Arbetet med ditt utseende. Utseendet är ditt första intryck på en kille. För stil, så cool som vissa frisyrer kan visas, hålla det praktiskt och naturligt. Kläder måste vara söt, men vardagligt. Bär inte jeans varje dag, men gå inte alltför fint om inte nödvändigt. Klär inte skanky eller annat du aldrig kommer att få en kille. Gör saker som du velat göra men aldrig fick. Till exempel, gå ner i vikt om du tror att du är på den tunga sidan. Gå upp i vikt om du tror att du är på små sida. Börja träna. Göra hjärt övningar för att gå ner i vikt, och styrkeövningar för att bygga muskler.
  • Hygien är otroligt viktigt. Du bör alltid ta duschar, rakning, använd lotion, och bära deodorant. Spraya på något distinkt (parfym, body splash). Prova att använda "vanilj" och "Jasmine", som sägs vara de bästa sväng-om dofter till män. Borsta och använd tandtråd tänderna, bära chap stick, och hålla dina naglar rena.
 2. 2
  Vara oberoende. Visst, gnällig och behövande får träna på först, eftersom killen får känna all stark och maskulin, men efter ett tag, blir det hela "dam i nöd" handling gamla. Ha din egen sak i skolan, inte bara det gör din karaktär dynamiskt, men det ger dig också att smeta av mystik som är otroligt svårt att motstå. De flesta killar kommer att bli imponerad av dig är självförsörjning, och det kommer att ge dig ett gott rykte.
 3. 3
  Var inte alltför dramatisk. Visst, kan dessa flickor verkar som att de får mer uppmärksamhet än de chill och kära, men killarna bara uppmärksamma dessa typer av tjejer för att det är kul att se vad dum sak de ska göra härnäst. Du vill inte vara den typen av tjej, eftersom det är mycket lätt att inte vilja. Var inte likgiltiga, eller en push-over, men stanna utanför argument som kan undvikas, och se till att vara artig och respektera alla, även de som inte respekterar dig i gengäld.
 4. 4
  Vet att självförtroende är nyckeln till att vara "den där tjejen". Har du någonsin märkt hur det är aldrig de ringa, självömkande tjejen som får killen? Det finns alltid en hög nivå av förtroende för de kvinnor som får mest uppmärksamhet, ännu viktigare, den positiva uppmärksamhet. Så istället för att föra ner dig själv, vara stolt över vad du har, och det kommer att reflektera bort på andra.
 5. 5
  Fokus är en annan sak som är mycket beundrad. Inställning och slutföra mål inte bara att göra dig framgångsrik i livet, men också i kärlek. Du måste gå in med båda ögonen öppna, och se till att du vet exakt vad du vill ha ut av en situation.
 6. 6
  Arbeta på ditt kroppsspråk. Det är mycket viktigare än ord. Var öppen för folk inte bara från de saker du säger, men hur du presenterar dem, till exempel när du pratar med en kille, ser honom i ögonen, stå vänd mot honom, och hålla ögonkontakt. Denna typ av kroppsspråk utstrålar självförtroende, och kommer att göra honom gillar dig eftersom han kan se att du gillar själv.
 7. 7
  Förbättra dig själv, mentalt, fysiskt och känslomässigt. Inte bara kommer det få dig att må bättre, men det kommer också att bidra till din förmåga att fokusera på vad du vill och få det. Upptäck din talang och låt det visar att det är en av de tillgångar som en pojke kan vara stolta över.
 8. 8
  Känn dig själv, dina styrkor, svagheter och fritidsintressen. Få intresserade av något, och göra saker för dig själv. Detta kommer att visa att du uppskattar dig själv, och att dina standarder fastställs på en rimlig nivå.
 9. 9
  Var dig själv. Att vara någon du inte bara betonar hela relationen, och innan du vet det, du har en grund av lögner för att bygga vidare på, vilket är ingen grund alls. Detta är sannolikt det viktigaste, eftersom killarna går för tjejer som är tydligt själva och kan inte styras att ansluta en tåget eller en trend bara för att de behöver tillräckliga skäl.
 10. 10
  Ändra inte för en pojke. Om du gillar vissa saker, inte överge dem. Göra dessa saker på din fritid om du verkligen inte kan leva utan dem.
 11. 11
  Var trevlig. Varje pojke vill ha någon som är snäll mot dem och är snäll mot sina vänner.
 12. 12
  Var inte oförskämd eller motbjudande för andra. Några flickor som betyder för andra och föra dem ned är bara att göra sig se eller må bättre, vilket i andra människors ögon, det gör det inte. Killar gillar trevliga, trevliga flickor.
 13. 13
  Killar gillar inte tjejer som är för klängig. Klamrar sig fast pojkar gör du verkar otroligt desperat, och dessutom har du förmodligen inte skulle ha en pojke "" klängande "'till dig, skulle du?

Tips

 • Detta kommer inte nödvändigtvis betyda att du kommer att få varje kille, men troligen varje kille vill att du, eller märker att du oftare eftersom du har så mycket att erbjuda.
 • Var noga med att inte bli säker till den grad av arrogans, det är otroligt smickrande och pojkar gillar inte tjejer som alla är i sig själva.
 • Inte förändra sig själv bara för att passa de steg eller standarderna ovan, vara du, dessa är bara några riktlinjer att följa.

Varningar

 • Var inte en tease eller flirt på ett kinky sätt. Bara beter sig som du normalt skulle.