Wka

Hur kan man vara en nörd och vara populär

Bara för att du är en nörd betyder inte att du inte kan vara populär. Ta exemplet med en av världens största "nördar", Bill Gates. Behöver vi säga mer?

Steg

Hur kan man vara en nörd och vara populär. När en "populär" person kommer och förödmjukar dig, gör inte mumla patetiskt.
Hur kan man vara en nörd och vara populär. När en "populär" person kommer och förödmjukar dig, gör inte mumla patetiskt.
 1. 1
  Var självsäker. Termen "" är en etikett som har använts på många människor som har gått vidare till att bli ganska populär. Sergey Brin och Larry Page, grundare av Google, är nördar som råkar vara de mest eftertraktade ungkarlar på planeten. Visa alla att du är stolt över att vara en nörd!
 2. 2
  Imponera på folk med de saker du excel vid. De flesta nördar har en talang eller färdighet andra kan inte matcha. Kanske du kan räkna ut Pi genom att kasta varmkorvar, vinna konsekvent på Rock Paper Scissors, räkna kort, kontakta jonglera eller levitera. Oavsett din talang är, stoltsera det.
 3. 3
  När du inte känner för att klibba ut, smälta in. Oavsett hur mycket du älskar Star Trek, kan du alltid och vara vänlig och. Detta betyder inte att agera precis som andra är. Inte bara kopiera andra om du inte vill bli ett annat ansikte i folkmassan utan individualitet.
 4. 4
  Lär känna folk genom att närma sig dem, och starta en konversation, eller, med de människor du känner att du skulle vilja veta bättre.
 5. 5
  När en "populär" person kommer och förödmjukar dig, gör inte mumla patetiskt. Vad du behöver göra är att skratta åt dem. Ser ut som om du ska blå för att hindra dig från att fnissa. Ge dem en riktigt nedlåtande leende och gå därifrån.
 6. 6
  Lär dig att vara en vara en god konversatör. Håll dig uppdaterad med de senaste trenderna, de nya filmer och böcker som andra läser, så du har många saker att prata om vid det första mötet andra. Detta betyder inte släppa dina intressen och plocka upp andra. Gör vad du vill göra, och du kan hitta människor som delar samma intressen.
 7. 7
  FÖRGRENA SIG

Tips

 • Se till att du är bekväm med allt du gör för att bli mer populär.
 • Fråga dig själv vad du verkligen vill, några sanna vänner eller hink laster av sisådär vänner.
 • Stick med dina vänner. Se till att alla är lojala mot varandra hela rundan.
 • Eller verkar verkligen trygg i dig själv och visa dig själv som en smart, känslig men rolig person eftersom folk då inte kanske tänker på dig som en skygg, dum person.
 • Ett bra sätt att gå är att hålla med andra geeks-del kan ha liknande intressen som du... och du kan hamna med några stora vänner.

Varningar

 • Har aldrig offra dina talanger för att vara populär. Om du är bra på matte, börja inte flunking och saknade klasser bara för att passa in, så småningom kommer du inte att kunna nå de höga betygen du gjorde en gång nå. Det är bättre att vara omtyckt för att du hjälpt någon räkna ut de tre brister i synd cos och tan, än att bli omtyckt för att du hjälpte en person få ut av klass i 5 minuter.
 • Var försiktig med stora grupper av människor. De tenderar att skrika över vad du försöker säga. De tycker det är kul, men det kan få dig att må dåligt.
 • Offra din personlighet att vara populär har en brant pris. För att bli en identisk ansikte mot andra i publiken är inte lätt att njuta. Det kan göras, men du kanske måste släppa alla intressen och hobbies och ditt sätt att leva. Bara ett varningens ord.