Wka

Hur kan man vara vacker och nerdy

Du behöver inte vara "fröken Popular" för att vara vacker och i centrum för uppmärksamheten. Du kan uttrycka din inre nerdiness och ändå bli framgångsrik!

Steg

Hur kan man vara vacker och nerdy. Gör ett stort antal vänner.
Hur kan man vara vacker och nerdy. Gör ett stort antal vänner.
 1. 1
  Gör ett stort antal vänner. De kan vara vilken ras, kön, eller IQ nivå. Inte bara kommer de att göra dig lycklig, men de kommer att göra dig populär och få dig att må bra om dig själv.
 2. 2
  Bli av tanken att man måste se ut som Regina George (från Mean Girls) för att vara vacker. Skönhet finns i alla former och färger. Vissa människor har vackra ögon, hår, eller siffror. Du kan ha allt eller bara ha en. Om du bara har en, överdriva det du behöver! Låt oss säga att du har stora vackra bruna ögon, och du bär glasögon. Bara hitta ett par som du älskar, och som framhäver dina ögon. bära lite mascara och ögonskugga också. Om du har vackra långa svarta vågiga hår, inte binda det i en hästsvans, bär det nedåt!
 3. 3
  Om du kämpar med det faktum att ingenting om du är vacker, då är du fel. Prata med din mamma, eller en vän och be dem att hitta något om dig som är söt.
 4. 4
  Var uppmärksam på ditt hår. Försök aldrig att ha håret i samma frisyr två dagar i rad. Det gör du verkar tråkigt. Räta håret, böjer det, crimp det, fläta det, sätta upp det. Det finns alla typer av söta tillbehör där ute gillar pannband och band.
 5. 5
  Bär ljusa färger. Det kommer sannolikt att ge dig viss tillförsikt.
 6. 6
  Låtsas inte vara dum bara för att tala med en viss kille eller att tala med en viss tjej. Var dig själv, och om du är smart, använda den som en god kvalitet på dig.
 7. 7
  Inte galen om du får akne. Inte galen om du är fet. Inte galen, period. Om du galen, kommer folk att hitta dig alltför självmedvetna och kommer inte att känna sig bekväm att umgås med. Dess en riktigt bra idé att prata med dina vänner om det, och inte försöka vara perfekt. Ingen gillar en perfekt människa. Erkänn att du är fet, och du arbetar hårt för att gå ner i vikt. Eller erkänna att du hatar din hud och du har provat Clearasil och ingen kommer att göra narr av dig. Om de gör det, då är de bara en idiot eftersom du vet att hon är inte precis den tunnaste personen någonsin, och att hon inte har ängel mjuk hud.
 8. 8
  Vara super trevligt för alla. Ingen gillar en smart aleck eller oförskämd person. Om du få människor att må bra om sig själva, då människor kommer att vilja hänga runt dig.
 9. 9
  När du handlar för kläder, se till att du får något som är ett rimligt pris, och något som passar din figur. Bära långa kjolar eller bekväm passform skjortor kommer få folk att respektera dig för att inte försöka vara någon annan eller försöker inte alltför hårt.
 10. 10
  Var SMART. Få bra betyg. Jämför dig inte med andra människor när det är med betyg. Gör inte folk avundas dig, och inte skryta om dina betyg heller.

Tips

 • Om detta inte gör dig populär, kommer det åtminstone få dig ett nytt utseende och massor av nya vänner.

Varningar

 • Se upp för gossipers. De bara väntar på att bryta dig.
 • När du lär dig att upprätthålla en balans mellan att vara vacker och nerdy, försök att inte skryta om det. Det ska inte få dig att verka bättre, endast under-säker.
 • Gör detta bara för dig själv - tycker inte att du måste byta för att behaga någon. Inte ens den där pojken / flickan du gillar!