Wka

Hur man se ut som en smart tjej på skolan

Denna guide kommer att täcka i huvudsak utseende plus tips och råd om hur man ska agera i skolan. Smarta tjejer kan ha världen för sina fötter om de arbetar hårt för sina mål. För fler tips om hur du ökar din intelligens, se relaterade artiklar.

Steg

Hur man se ut som en smart tjej på skolan. Föreställ dig själv som "smart tjej".
Hur man se ut som en smart tjej på skolan. Föreställ dig själv som "smart tjej".
 1. 1
  Föreställ dig själv som "smart tjej". Observera andra brainy flickor noggrant. Vad tycker du om dem? Vad tycker du om dem? Gör en lista över för-och nackdelar innan du överväga förändringen.
 2. 2
  Klipp håret till en medellång längd. Studier har visat att medellångt hår uppfattas som intelligenta. Om ditt hår är medellånga, kan du fläta prydligt det, bära den ner och fysiska eller lägg den i ett snyggt bun. Om du föredrar att hålla det länge, det är okej, men ska du se till att det är rent och snyggt. Oavsett din stil, se till att det inte tar för lång tid att hantera. Du kommer att vilja spendera mer tid på inlärning och mindre tid på att stå framför spegeln. Håll det naturtrogna och undvika hårfärg och för mycket hår produkt. En liten läder pannband är bra också.
 3. 3
  Klä intelligent. Bomull Polo skjortor, t-shirts med namnen på museer eller med universitetets logotyper på dem, släta och skräddarsydda letar byxor, knälånga och ovanför knät kjolar och rent och snyggt, ren-cut och förnuftiga skor läder / sandaler är alla trevliga. Marinblå, plädar och brunt ser också trevligt, men inte gör det varje dag. Undvik trender och flashiga kläder. Klä sig anständigt. Visa inte för mycket hud.
 4. 4
  Håll din make up ren och inte överdrivet eller genomarbetade. Inget glitter eller glans. Imitera makeup av kvinnor i växten. Leta efter inspiration från mode webbplatser som adress makeup för arbetande kvinnor, och bara använda smink i det avsnittet. Du behöver inte bära något smink om du inte vill. Undvik att bära piercingar.
 5. 5
  Bär glasögon om du behöver dem. Ibland gör folk verkar mer intelligent, speciellt rektangel och rundade ramar. Hålla dem rena. Tjocka ramar är speciellt bra. Men om du inte behöver dem-inte vara pretentiös.
 6. 6
  Bär dessa poster: en praktisk ryggsäck av rimlig storlek, en bra bok att läsa, en adressbok för att sätta dina vänners telefonnummer i, anteckningsböcker för dina olika behov, skoltidning, några pennor med bra suddgummin, vissa Kulpennor, en handhållen manuell pennvässare som inte behöver användas över en soppåse, några bra suddgummin konst, några bra lock suddgummi och en studie / filofax.
 7. 7
  Imponera lärarna. Börja med att studera hårt och fortsätta att försöka höja dina betyg. Fråga dina lärare vad du kan göra för extra kredit. Dina lärare i gymnasiet kommer att skriva rekommendationer för dig för college. Ha det i åtanke! Bli en "do-er" i skolan, vilket innebär vinna vetenskap rättvist, köra för kontoret eller organisera skolan dans. Skriv bra artiklar för skoltidningen.
 8. 8
  Visa entusiasm om skolan. Många tonåringar visa eller låtsas ha en mycket negativ eller uttråkad attityd om gymnasiet och arbetar hårt. De tycker att det är "coolt" att vara likgiltig. Vara tvärtom. Om du inte tar glädje i skolan-varför slösa din tid? Du är där för att lära.
 9. 9
  Bygg en "hemläxa grotta" för dig själv hemma. Håll alla dina arbeten / boka leveranser på ett ställe, ett skrivbord och en stark skrivbord ljus. Insistera på lugn och ro från andra familjemedlemmar. Om det är för högt hemma, studera vid offentliga bibliotek. Om du organiserar ditt skolarbete och göra listor-det hjälper dig.
 10. 10
  Starta ett projekt i din skola. Fråga rektorn först att få tillstånd. Försök att samla in pengar och öka medvetenheten för vissa orsaker såsom "Stoppa hunger i Afrika" eller "Cure for Childhood Cancer". det kommer att få dig att känna riktigt bra också.
 11. 11
  Motionera så mycket du kan. Det kommer att ge dig en välbehövlig fokus, gör dig mer avslappnad. Ät protein källor-äggvita, tonfisk, kyckling, makt barer, etc. Prova för en bra lagsport som fotboll eller något du tycker om. Få bra på det och njuta av det. Delta idrottsläger på sommaren i minst 2 veckor. Försök att jogga långsamt bygga upp till 3 miles per dag för att hjälpa din uthållighet. Också köra trappor om du kan bygga upp dina benmuskler. En stor bieffekt är hur tunn du kommer att stanna eller bli och du kommer att må bra om dig själv. Också tränar på ett gym kan bygga styrka och självförtroende.
 12. 12
  Hitta en smart kvinna för en förebild. Fråga om hon kommer att "mentor" dig under skolan.
 13. 13
  Sätt upp mål. Det är mycket lättare att få saker gjorda om du tydligt beskriva dig själv exakt vad det är som du behöver göra.
 14. 14
  Arbeta hårt för att få till en bra högskola. College antagning titta på High School att du gick till, dina betyg (betyg och SAT poäng), din lärare / rekommendationer kurator och vad du säger till dem i dina uppsatser om dig själv. Avsluta college program tidigt när man är en Senior.
 15. 15
  Vidga dina fritidsintressen. Upptäck intressanta saker att göra med dina nära vänner och när du är själv-Frisbee klubb, gitarrlektioner, fotografi och teckning klasser är alla roliga att göra med vänner.
 16. 16
  Öva time management. Det ger dig mer utrymme för skojs skull. Räkna ut var du förlorar för mycket tid på din dag och fixa det.
 17. 17
  Utveckla balans. Arbetet på att bli stadig och säker. Försök att vissa har fattningen vid alla tidpunkter. Fnissa, skvallra och osäkerhet gör att du ser dum. Öva hålla sig lugn under press och vara bekväm i en mängd olika inställningar.
 18. 18
  Alltid ha din brevpapper i lektionerna. Ha din planerare ut, sedan lägga ditt pennfodral ovanpå framför dig. Få din linjal och penna / penna ut, redo att lära.
 19. 19
  Svara på frågorna 3 gånger om dagen, inte genom att få plockas, genom volontärarbete. Lärarna kommer att tro att du verkligen försöker och det kan vara några märken du behöver för att gå från ett B till A.

Tips

 • Vad du än gör, var dig själv. Det finns inget smart om att låtsas vara någon du bara inte. Stick med ditt utseende - det är bara sorgligt att se någon försöka vara smart och nästa dag helt gå tillbaka till att vara "en av de vackra flickor". Du kommer helt tappa respekten.
 • Gör något off the wall som du aldrig har provat bara för dig själv-lära sig att spela trombon, rida eller bo i ett annat land under 8 veckor under Senior året. Kolla in alla möjligheter och ha ett öppet sinne.
 • Om du försöker använda en större ordförråd - se till att du verkligen förstår vad du säger. Annars kommer du verka som en bluff och alla kommer att skratta åt dig. Försök lära ett nytt ord i ordlistan varje dag.
 • Medan du är på det, försök att berika ditt sinne. Ta din läsning ett steg längre. Om du vill läsa lite trashy, fiktiva böcker om starka flickor och kvinnor, läsa en bok om modern feminism. Titta eller lyssna på nyheterna så mycket som möjligt. Intryck av intelligens byggs över tid så oftare du kan erbjuda viss insikt eller faktiskt du vinna på högre nivå läsning eller bara veta om världen omkring dig, desto smartare du verkar.
 • Börja skriva hela tiden. Allt du vill skriva. De flesta gymnasier och högskolor belöna mycket bra uppsatser. De kan även läsa din berättelse högt för klassen!
 • Aldrig goof vid skolan. Vara allvarliga, men också vara vänlig och tala tyst under klassen om någon talar till dig (men se till att hålla dina konversationer kort).
 • Använd alltid korrekt engelska. Att säga "Nej, jag fick en penna" låter slarvig och outbildade.
  • Om du har en mobiltelefon och du människor text, försök att använda så lite "texting slang" som möjligt.
 • Arbetet på att upptäcka dina passioner och intressen i livet. Det är så viktigt! Sök upp erfarenheter som gör att du växer som människa. Ta små risker (2 av dem) varje vecka. Titta noga på hur du kan skapa en mer perfekt värld. Om någon gör narr av dig bara ignorera dem, även om det är svårt.
 • Försök alltid ditt bästa för att synas men inte för att få uppmärksamhet. Ta massor av anteckningar i klassen och lyssna på läraren. Ibland måste man göra saker för att få erkännande i skolan. Bli först med att avsluta din klass projekt. Inte bara ser smart men vara smart. Vinna några utmärkelser och beröm från lärare. Sätt upp mål för att förbättra sina betyg, men stressa inte ut för mycket!
 • Skörda frukterna av att vara en "smart" tjej. Gör en "prestation" vägg i ditt rum. Placera papper som får en är, skola utmärkelser, lag medaljer, troféer, något som du fick för att arbeta hårt och nå. Det kommer att växa med tiden och du kan se tillbaka med stolthet på hur bra du gör.
 • Prova en "smart" verksamhet, såsom kriminalteknik (tal och debatt) Team på din skola. Forskar för ditt evenemang, vare sig det extempore talande, vältalighet, eller en viss typ av debatt-är ett roligt och beroendeframkallande sätt att lära sig nya saker. Andra saker du kan göra: handledning, samhällstjänst, och kanske politiskt kampanjarbete (särskilt nu).
 • Bli mer konkurrenskraftiga. Försök att se vad poängen andra människor har, och försöka få din (även bara lite) högre än deras.
 • Utveckla stark etik och övertygelser. Fråga allt och förblir nyfiken. Utveckla en kärlek till social aktivism. Älskar du den demokratiska / republikanska partiet? Varför? Är du pro / con vapenkontroll eller dödsstraff? Varför? Du kommer att behöva skriva uppsatser för att komma in på högskolan så börja tänka / ifrågasätta vad dina värderingar är. Gör din egen forskning. Dessutom är det bra att vara kunnig om aktuella händelser och politik.
 • Ha en bok med dig hela tiden och inte något trashy. De är stora konversationstartknappar. Titta i Classics avsnittet i bokhandeln. Ha en SAT test bok att studera, bära runt. SAT test guider bör allvarligt studeras eftersom du behöver höga poäng för college.
 • Arbetet med skoltidningen. Se till att du alltid har en efter skolan aktivitet varje dag. Lagsporter och någon välgörenhet ser bra ut på en college ansökan.
 • Fråga folk vad deras betyg är och verkar mycket noga med din. Smarta tjejer är besatta med goda betyg för att de vill gå till ett bra universitet som Stanford, Dartmouth, Williams, George Washington University och kanske även några elitskolor som Harvard eller Yale.
 • Yoga är ett bra sätt att lindra någon stress. De säljer CD-skivor eller du kan ta en klass.
 • Hitta en vuxen att vara på din sida under din övergång till att bli en smart tjej.

Varningar

 • Det är svårt om du är blyg men smarta barn frågar sina lärare frågor. Det kan vara extra svårt att be en lärare en fråga om det ämne som han eller hon är undervisning, men prova det. Sedan lyssna mycket noga.
 • En stor stänga hänga smarta människor är att de kan bli "know-it-overaller" och skryta för mycket om sig själva. Håll borta från denna motbjudande beteende och flyga lågt under radarn. Aldrig skryta om dina höga provresultat eller utmärkelser. Överraska folk när de inte visste att du hade det i dig! Vänta tills de hör talas om det från din mamma, bästa vän eller lärare.
 • Om du känner dig utbränd och är allvarligt olycklig, be dina föräldrar om du kan ta hela sommaren ut.
 • Det kommer att finnas människor och händelser som kommer att verka för att stoppa dig i dina mål och drömmar. Om du vill ha det illa nog, kommer du att lyckas.
 • En typisk dag för en smart tjej är tufft. Du kanske har AP eller klasser äran att studera för sedan en sport praxis eller en klubb session. Under sommaren Prova på att simma och cykla för att bygga din fysiska uthållighet. Det hjälper hjärnan att fungera bättre.
 • När du går till en fest dricker inte. Alkohol förstör hjärnceller för att inte nämna din lever. Många barn som är under press eller stress från skolan dricker för att glömma sina problem-inte vara en folkmassa efterföljare-det gör att du ser och agerar dumt och du kan göra saker som du kommer att ångra. Får inte bort ditt mål orienterad bana. Ännu bättre, bara dricka läsk istället, är alkohol hemskt för dig att inte tala om olagligt om du är en minderårig.
 • För att göra detta måste du vara stadig och konsekvent. Ditt uppträdande och ditt språk ska vara mjukare och inte aggressiv.
 • Låt inte den dagen att de college antagning kontor släpper sina resultat gör dig alltför upprörd. Tävlingen dessa dagar att komma in i vissa universitet är nästan omöjligt. Ta det inte personligt!
 • Alltid göra ditt och vända allt i tid. Det är ganska mycket en tanke på att smarta tjejer är ansvariga om deadlines och detta är avgörande för att din bild av intelligens.
 • Om dina föräldrar börjar pressa dig om betyg, etc. berätta för dem du arbetar med dig själv och visa förbättring. Om de är besatta om dig och allt du gör i skolan, du har ett stort problem om de inte kommer att backa. Berätta för dem mycket snyggt och försiktigt att de måste få en ny hobby förutom du. Le mot dem och ge dem en kram.